Januarka Też miałam suche i podrażnione brodawki, ale zaczęłam jak całe ciało oliwką smarować i jest bajka- jak na razie nic więcej nie potrzebuję
A na później zaopatrzyłam się w linomag zielony
Paciorkiem się nie martw
Jak go jednak masz to jak przyjeżdżasz do szpitala dają Ci antybiotyk, żeby dzidzia się nie zaraziła
asiorek ja się śmieję, że mogłabym na samych tabletkach żyć
z rana 6 tabletek, po obiedzie 4, wieczorem 5.... jak emerytka
Marta87 Chyba już każda teraz połamana... a że mi się spojenie też już chwilę temu ruszyło za szybko i nie leżałam to ból jest nie do zniesienia :/ Poza tym właśnie każą leżeć i wysyłają na milion konsultacji, gdzie spędza się długie godziny w kolejkach :/ Także głowa do góry i pocieszanie się, że już niedługo dużo przynajmniej mi daje
Biłka Ja mam tylko bałwanka w oknie świecącego i na tym koniec świątecznych dekoracji na mieszkaniu
w tym roku nas nie stać- tak sobie tłumaczę, poza tym nie mam siły za tym chodzić :/ Ja już w ogóle mówię strasznie Cię podziwiam- bo ja niby się ruszam, ale później cierpię niemiłosiernie :/
Ala Ja też muszę na pocztę pójść i niby dwa kroki, ale tak mi się nie chce, tym bardziej, że całe miasto mi zasypało
Kaja Mi też się jakieś kichanie i kaszelek delikatny zaczął... Płakać mi się chce jak kichnę bo od razu ze skurczem :/ Także kuruj się, bo Ty też te skurcze miałaś...
Caroline To chyba dzisiaj taka faza księżyca była
Bo każda coś z nocą miała
Gosia Jak mój alien nie pozwala mi w nocy spać to przynajmniej bb nadrabiam
dzisiaj to już przechodziła sama siebie
Poza tym lekarz zmienił mi preparat żelaza, bo stwierdził, że ten się będzie lepiej wchłaniał i dolegliwości żołądkowe od nowa (jak objawy zatrucia) Się pocieszam, że jeszcze miesiąc
Ja się już nie zastanawiam czy chce mi się siku tylko idę z automatu
Mum to be Ja też wychowana na domowych warzywkach i dla mnie w większości sklepów to porażka jest- co z tego, że wyglądają pięknie jak za grosz smaku nie mają :/ A pomidorki uwielbiam i od razu rozpoznam czy ze słonka, czyz dobrej szklarni, czy podganiane tylko dla koloru
I uwielbiam zapach pomidorów ze słońca- jedyny i niepowtarzalny
Ja w obiedzie, praniu i sprzątaniu siedzę po uszy
ale naszło mnie na to, żeby coś w stylu kebaba z kurczakiem zrobić to się męczę w tej kuchni