reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

ojj cisza tutaj dzisiaj :-) każdy dochodzi do siebie po weekendzie :-) ja zjadłam śniadanko i wypiłam kawkę z mężusiem bo dzisiaj ma trzecie zmiany :-) także do 17 jestesmy razem w domku ;-) nie mam pomysłu na obiadek.. coś jednak muszę wykombinować.. a wy stycznióweczki co dzisiaj gotujecie? ;-)

miłego poniedziałku i do zobaczenia później ;-)

reklama
Indziorka ja tez zaczynam puchnac zaowazylam po obraczce od kilku dni ciezej wchodzi i dzisiaj juz jej nie zalozylam bo boje sie,ze nagle spuchne bardziej i jej nie zdejme :/ Choc nie czuje sie jakos specjalnie opuchnieta to jednak zaczyna to byc widoczne tez przy wkladaniu butow,pocieszam soie ze to jeszcze tylko miesiac moze nawet mniej w moim przypadku :)))
-caroline- mnie cos ciagnie do burakow w cala ciaze i dzisiaj rowniez barszczyk bede robic tym razem z krokietami bo tych to juz dlugo nie jadlam :))) A na drugie badz na kolacje beda nalesniki z jagodami :)))

Ja wlasnie wrocilam z malych zakupow, mam wrazenie,ze niektorzy juz maja wolne na swieta taki ruch jak nigdy jak na drodze tak i na sklepach :/ czas najwyzszy zakupic wszystko co potrzebne dla malucha jeszcze w tym tygodnbiu bo potem to sie na zakupy nie dostane w tym sciusku z moim brzuchem :/ a pare drobiazdzkow jeszcze nam zostalo. Ide robic obiadek pomalu dopuki kuchnia wolna :))) Milego dnia :)

Hej :)
I znow mamy poniedzialek.... 5dni do weekendu...

Aninek- To faktycznie daleko mieszkasz, ja mam pecha wszyscy moi najlepsi znajomi i przyjaciele mieszkaja wlasnie w tamtej okolicy, a rodzina na Tootingu, wiec jestem tutaj na zachodzie sama :dry: dziekuje Ci kochana, zaraz sie zbieram i begne do szpitala zrobic ten test....

Magda z uk - Trzymam kciuki, aby wszystko u Ciebie zakonczylo sie dobrze i w terminiea nie wczesniej. Uwazaj na siebie i dbaj. A ja sciskam Cie goraco..:)

Dorotqua- niestety wyobrazam sobie jak takie podroze musza byc ciezkie, ale coz mus to mus... trzymaj sie;-)

Caroline- ja tez uwielbiam takie dni.. cudowne lenistwo i moj u boku... ach....:-D

Elisse- mi sie pare razy te bole powtorzyly wieczorem, ale juz nie takie bolace. Siostra mi podpowiedziala ze to sa moze juz te skorcze przepowiadajce tzw Braxtona-Hicksa... ale one nie sa az tak grozne- chcoiaz jak sie nasilaja tak bardzo to trzeba to sprawdzic.:tak:

Milusia- my tez wczoraj mielismy jajeczniczke i tez o tej wlasnie godzinie hehe. I napewno damy rade! Zawsze mamy forum hehe:)

Czarni- potem zmierze i dam Ci znac...;-)

A ja sie zbieram, powolutku, nawet bardzo powolutku i biegne na pobranie krwii.... jak ja tego nie nawidze. Poza tym wczoraj znow sie meczylam chyba z 2 czy 3 godziny zeby zasnac, a dzis sie dobudzic nie moglam i wstalam o 10. Do tego jeszcze mialam jakies glupie sny, bo wczoraj obejrzelismy z moim film " Jak urodzic i nie zwariowac" czy cos takiego i snili mi sie Ci faceci w parku co tak marudzili, ze oni maja tak ciezko jak przychodzi dziecko na swiat i przestaja nas kochac i w ogole, i snilo mi sie ze moj tez tam byl haha. Teraz to smieszne ale w snie jak go sluchalam to maskara plakac mi sie chcialo. Na szczescie to tylko sen, a film to amerykanska komedia oczywiscie wykolorowana ze hej.
Dzis na obiadek chyba tez zrobie pomidorowa.. albo klopsowa..?? No nie wiem, do tego mam rybke po grecku, ktora wczoraj zrobilam wiec obiad jak ta lala... :-)

Trzymajcie sie dziewczynki!:cool2:

Ja znów miałam na dziś sporo spraw zaplanowanych do pozalatwiania a tu taka niespodzianka - synowi zaczęły sie wyrzynac piątki i od razu 38,6 stopni gorączki, marudzenie itd. Do żłobka go w takim stanie nie puszcza więc sama tez nic nie pozalatwiam :/ na szczęście piątki bedą już ostatnie i pózniej spokój.

U nas dziś na obiadek pierś z indyka w sosie cytrusowym z ryżem i z surowka z pekińskiej z mandarynkami i orzechami. Tak mnie dziś natchnelo, bo dawni nie gotowalam tego a to bardzo szybkie jest bo wszystko razem zajmuje tak naprawdę 15-20 minut :) a ja nie lubię stać nad garami więc zawsze szybkie obiadki :p

Witam!;-)
elisse te chlopy to sa naprawde ale moj tak samo wszystko pod nos juz sie przyzwyczailam choc to trudne jest;D A ze spaniem to ja mam tak jeden dzien kiepski drugi fajny i tak w kolko;)
ada narobilas smaka tez bym zjadla loda ale nie moge bo zaczyna mnie lekko gardlo pobolewac;/
caroline no to dzien leniuchowania znowu?A zrob cos szybkiego wiekszosc z Nas stawia na zupke;)
ja juz po sniadanku jestem i przegladam forum pozniej ide na ostry dyzur lubie ten serial ;D Ja dzis tez nie mam pomyslu na obiad wy tu takie pysznosci przygotowujecie;D Widze ze przewaga zup moze i ja sie skusze na rosolek z makaronem;p Ide zaraz pranie puscic i lezakowac bede przed tv;D Miłego dnia ;)*

Muuum to be ooo właśnie doczytałam że ty w Northwick Park Hospital będziesz rodzić, ja tam mojego synka rodziłam:-)ależ mi się buzia śmieje:-) powiem ci że szpital z zewnątrz wrażenia nie robi ale mnie się tam dobrze leżało i wszyscy byli mili, położne, lekarze i ogólnie pobyt bardzo dobrze wspominam:tak:

reklama
Do góry