reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam wzoraj zasnelam ok23 z nadzieja na poozna pobudke, ale 3 razy wstawalam do toalety i ostatecznie wstalam po4 :/losz normalnie :/
Przepraszam za wczorajsze milczenie ale po tej imprezce w poludnie uydalo mi sie zasnac az na godz i pol :)))))) I wsytyd sie przyznac caly dzien nie wyszlam z pizamy z mezem przelezelismy calusienki dzien przed tv no i trochhe sie pouczylismy do jego egzaminu,ale z ksiazki bo nawet nam sie kompa nie chcialo zalaczac :)
milusia83 niestety nie sypiam w dzien probowalam ale krece sie z boku na bok i nie zasne od zawsze tak mam ze jak za oknem widno to nie dzasne chyba ze niespalabym 24godz albo wiecej wczorajsze poltorej godz bnylo wykatkowe,ale to tez takie spanie nie spanie bylo, a jesli chodzi o migreny to gdybym umiala zasypiac tak na sile to migrena gwarantowana to samo jakbym sie nie wyspala, na szczescie wstaje wyspana wiec boli w ciazy czestych nie mam no ale jednak spanie po5 godz dziennie jest meczace na dluzsza mete :/
magda z uk ufffff ulzylo mi ze wszystko z Wami dobrze :) No kochana teraz to juz niema zartow nie wstawaj z lozka chyba,ze do toalety, byle do swiat pozniej i w tv fajne programy beda i jakos tak przyjemniej wiec nie bedziesz sie nudzic :********
aninek moj Maz tez ostatnio w rozmowie cos tam powiedzial, e zaraz drugie bedzie :szok: oczy mi wyszly i mowie,ze chyba sie przejezyczyl bo ja tak szybko kolejnej ciazy nie zniose juz jestem wykonczona, a gdzie on juz o drugim mysli :/ Tlumaczyl pozniej ze faktycznie sie przejezyczyl,ale nastraszyl mnie heheheh
Pozniej zajrze na dluzej i doczytam co wczoraj popisalyscie, teraz zmykam krew pobrac bo w sr wizyta :)

reklama
witam po weekendzie:-)
łóżeczko w końcu dostarczone do domu i złożone:-)
nie moge sie napatrzec ;)
zaraz sniadanko i kawusia inka z mleczkiem.
milego dnia :-)

No u nas jednak snu nie było
Oliwka też nie mogła usnac to już jesteśmy po śniadanku i teraz oglądamy bajkę disco robaczki ;-)
He trochę poleze i wstane bo już mnie plecy bolą od leżenia i co dziwne nogi...
Dziś robię gyrosa :-) mniam
Długi dzień przede mną jakoś trzeba go sobie zająć

Witajcie!!!
kurde Ten pęcherz 3 razy wstawalam a ten ostatni raz masakryczy taki ból mnie łapie .. Im wiecej pije tym mniej boli , już nie wiem o co chodzi wcześniej tak nie miałam.
Milusia- współczuje skurczy , aż sie sama bać zaczynam .. Co do ryczenia to ja na tv potrafię sie poryczec ze aż sie zanosze , wogole w tej ciazy od poczatku wylalam wiecej łez niż przez całe życie!
Milego poniedziałku!!!!

Witam w słoneczny poniedziałek Przyszłam tylko się przywitać bo zaraz przyjeżdża fachowiec

Hmmm ja się zastanawiam czy ze mną jest wszystko w porządku Nic mnie nie boli ,zero jakichkolwiek bóli, skurczy Jedynym objawem który mam od samego początku ciąży to jest częste chodzenie do wc na siku

Miłego dnia

Hej

Januarka dobrze ze udało ci się troche drzemki złapać, korzystaj bo potem to będzie marzenie:p
Alicja to fotke łóżeczka poprosimy:)))
agaagaaga wszystko w porządku, uwierz mi ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych bóli, skurczy, nie czułam się nawet ociężała....

Konrad jeszcze śpi, ja się obudziłam bo M wstawał i teraz już po śniadanku siedze na bb:))
Dzisiaj mykam do przychodni dac próbke moczu, ciekawe czy ta infekcja juz zażegnana....

Hej Wam ;)

Dzisiaj jeszcze mój wolne ma i pospaliśmy prawie do 10 :) Oczywiście z pobudką na siku ;) I pierwszy raz od nie pamiętam kiedy wstałam głodna :D Bo i ja i Młoda już się przyzwyczaiłyśmy, że po wstaniu się nie je tylko pije żelazo, a dzisiaj po prostu dzisiaj nie wytrzymałam i pożarłam wszystko co było w zasięgu ręki :D Nie wiem jak Wy, ale ja mam strasznie spuchnięte stopy i dłonie- takie baloniki, o pierścionkach już musiałam wszystkich zapomnieć, bo dosłownie mnie bolało jak nosiłam :p Dzisiaj czyścimy i składamy łóżeczko:)

Ada No jakbym wiedziała to bym napisała :p Fajnie, że ten Twój już niedługo zaczyna tą pracę :) A lenistwo od czasu do czasu jest wskazane :p

Czarni Masz rację, że większość producentów i sprzedawców nie podaje tej miary, a niektóre wózki są śmiesznie właśnie głębokie tak, że ma się wrażenie, że dziecko na podłożu się kładzie :D dlatego ja zanim zamówiliśmy wózek w google wpisałam nazwę i żeby znalazło grafiki do tego :p Zdjęcia prywatne też często znajduje, więc było porównanie mniej więcej do człowieka :D bo też się bałam, że będzie jakiś dziwny :p

Milusia83 Ja też już mam skurcze, ale bez żadnej regularności i nie są jeszcze aż tak ciężkie- bardziej boję się skurczy w uda... Pozostałość po mamie :p Do tej pory pamiętam jak dosłownie płakała z bólu :/

Magda To teraz będziesz miała czasu, a czasu na nadrabianie nas na BB:p

Aninek Fajnie tak na miasteczko świąteczne pójść- tylko ja mam dosłownie wiosnę za oknem :D

Emilia Czasami rozmowa z żoną drugiego żołnierza jest potrzebna, bo taka "zwykła" kobietka tego wszystkiego nie zrozumie ;) A co do wózka- to się okaże :)

Więcej nie pamiętam, bo chyba się jeszcze w 100% nie obudziłam ;)

reklama
Cześć
Witam się tylko bo jak zwykle mam poślizg w rzeczach które muszę dziś ogarnąć i nie wiem jak tego lenia z siebie przepędzić dzisiaj.
Weekend jak zwykle szybko minął jak cały zeszły tydzień zresztą.
Idę po zakupy na obiad, od razu się przewietrzę bo przez sobotę i niedziele nosa na dwór nie wystawiłam:zawstydzona/y:
Miłego dnia

Do góry