reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

I kolejny wieczor kolejny weekend za nami od jutra znowu ta sama rzeczywistość...
Przez najbliższe 2 dni to ja chyba zwariuje mąż będzie wychodził o 5 rano a wracał koło 19 super uwielbiam takie samotne dni..
Male kolejny dzień aktywne czy ona wogóle śpi :-D ach najgorsze że powracają humorki wale fochy jak małolata :-D

reklama
Witam się późną porą!
Niedziela dziś pogodowo urocza, koleżankę odwiedziłam więc przyjemny dzień.
A jutro znowu szkoła...

I 30 tydzień się kończy....
10 tygodni i będzie po :-)

Pozdrawiam

witam po weekendzie.
mam nadzieje,ze milo spedzilyscie.moj byl aktywny.pogoda super dopisala.bylismy na grzybach,zbyt duzo nie nazbieralismy,ale na sosik bylo.potem ognisko i kielbaski,na zakonczenie sezonu ;)

polazilam tez troszke w sobote po lumpkach i pare rzeczy kupilam natalce ;)
milego dnia wszystkim zycze:-)

Hej Wam :)

Ja miałam weekend pełen przygód... Mam nadzieję, że tydzień będzie lepszy... Impreza rocznicowa jak najbardziej udana była :) bo przede wszystkim humory dopisały... Poszłam spać o 2, ale młodej to nie przeszkadzało bo jeszcze by szalała :D Później połowę niedzieli 'odsypiała', ale jak ja chciałam już iść spać to znowu się rozbrykała- chyba pomyliła sobie dzień z nocą o_O Brat mi zepsuł laptopa właściwie jak przyjechałam, więc muszę po nadrabiać te zaległości :p

Trzymajcie się ;)

Witam ja juz po sniadanku jak na zlosc znow pobudka w nocy byla miedzy 24 a 3 eh ajakby tgo bylo malo to rano jak mialam smaka pospac dalej obudzil mnie nasz przytulaczek kochany bo chcial sie do lozka wcisnac i glaskac po brzuszku :/Spojrzal na mnie smutnymi slepkami i jak tu takiemu nie odmowic ;)Cale szczescie bylo juz przed 8 wiec pora nie najgorsza.
Ja dzisiaj zabiegany dzien mam, robotnicy zaczynaja prace, musze odebrac nowe prawko skoczyc do biblioteki i na poczte popoludniu isc do poloznej bieganina caly dzien,ale uslysze dzisiaj serduszko smyka :))))) Bede pewnie wieczorkiem tak wiec milego dnia życze Wszystkim :)

biłkabdg tez najpierw o slimaczkach myslelismy ale potem znalezlismy lewika :) Tez podoba nam sie ta seria kolezanka miala i sie sprawdzal znakomicie wiec takze sie zdecydowalismy :)
Ada1989 podobno drozdzowego czasem moge gryznac w cukrzycy, takiego smaka mi narobilas ehm a o czekoladowym to juz snie :))))

Hej dziewczyny miałam strasznie aktywny weekend i nie miałam za dużo czasu na pisanie ale starałam się coś niecoś przeczytać. Cały zeszły tydzień najchętniej skreśliłabym z życiorysu. Każdego dnia coś niefajnego się działo ale w piątek aby było śmieszniej przewróciłam się i skręciłam kostkę. W ramach ratunku brzuszka z młodym wystawiłam kolano więc mam skęconą kostkę lewą i zdarte calutkie prawe kolano, chodzę po prostu przepięknie :-D. W weekend udało mi się w końcu po 5 latach marudzenia zmobilizować męża do fugowania łazienki. Więc M wraz ze swym tatą wyfugowali łazienkę ja w ramach tego że jestem bardzo miłą żoną umyłam wszystko i posprzątałam łazienkę po nich( mąż powiedział że zrobi to później, już ja znam jego później-5 lat bez fug w łazience:-D:-D) dzięki czemu dziś rano okazało się że przeciążyłam rękę i kurde ostatnia sprawna kończyna to lewa ręka. Coś czuję że ten tydzień też będzie ciekawy:-D. Macie może jakieś domowe sposoby na przeciążenie ręki które młodemu by nie zaszkodziły??
Życzę Wam moje drogie udanego poniedziałku bez wypadków :tak::-D.

Ja też się witam już po śniadanku. Zakupiłam dzisiaj marmoladę malinową. Była pyszna ale też i strasznie słodka. Mojej Liliance przypasowała, bo buszuje teraz jak szalona.

Pogoda w przeciwieństwie do dnia wczorajszego jest paskudna. Zimno, mgła i mżawka. Ale domyślałam sie bo wczoraj o 21 musiałam pojechać odebrać córke z Zielonej Góry i wykonałam dwugodzinny kurs za kierownicą w takiej mgle, że dawno takiej nie pamiętam:no:Na szczęście dojechałyśmy szczęśliwie.

Ja leżę i leniu****ę. Dzisiaj z obiadkiem idę na skróty i robię spagetti. A teraz pływam pobuszować na Allegro.

Miłego dnia, buziaki.

reklama
Cześć.
U mnie tez mgła jak mleko aż się wstawać nie chciało. Weekend jak zwykle szybko zleciał ale to akurat dobrze. Z każdym dniem bliżej do mety. Kurcze nie pamiętam czy dziś czy jutro mam zajęcie pierwsze w szkole rodzenia a póki co nie dodzwoniłam się. Ech skleroza nie boli. Ja tez idę skonsumować śniadanko. Mamaaga o kanapce z dżemem mogę tylko pomarzyć choć smaka mi narobiłaś. Nic mi się nie chce ale muszę się ruszyć i zabrać za robotę
Miłego dnia

Do góry