Ja mialam byle jaka noc
. Jak wstalam to od razu zrobilam przelew za wozek, zeby juz miec z glowy, a moj sie smieje, ze ledwo sie obudzilam i juz kase wydaje. Mi niestety juz nie do smiechu jak chodzi o kase, bo na ten miesiac sie splukalam totalnie, jak mi nie dadza tych zasilkow to bedzie kiepsko. Dobrze, ze juz praktycznie wszystko dla dzidzi kupione. Moj mi powiedzial, ze jak juz musze cos kupowac to zebym juz kupowala pampersy, a nie ciuszki. Ale wczoraj to sie z niego smialam, bo on mial na pozno do pracy i sie go wieczorem pytam co robil rano, a on mi na to "najpierw wypelnialem papiery o zasilek, a potem wlaczylem komputer zeby poszukac mieszkania do wynajecia, ale jakos tak dziwnie wlaczylem gre
, nie wiem jak to sie stalo, nawet pomyslalem ze przeciez nie po to wlaczylem kompa, no ale stwierdzilem ze jak juz sie gra wlaczyla to chociaz sprawdze jak tam moje zwierzatka (w grze)"
hahaha jak ja sie z niego usmialam, jaki on byl powazny jak to mowil, bidulka moja.
Czarni ja ogolnie nie lubie czytac, ale jak juz to tez lubie takie mlodziezowe ksiazki.
Magda no wlasnie chyba poki co mam nadzieje, ze obejdzie sie bez znieczulenia, tylko ze w razie czego jak pozno mozna stwierdzic, ze jednak sie chce to znieczulenie? No ale to na pewno mi wszystko wytlumacza jeszcze, albo polozna albo w szpitalu. Kurcze moze nie powinnam sie jeszcze tym stresowac, ale przynajmniej chce wiedziec jakie sa opcje. Beznadziejnie, ze jeszcze goraczka sie pojawila u corci
Mam nadzieje, ze przespalyscie nocke i ze dzis juz jest lepiej. Trzymam kciuki!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&
Ada Ty ranny ptaszku
Indziorka no wlasnie i jak tu miec szacunek dla starszych ludzi jak zdecydowana wiekszosc to takie bezczelne mohery! No po prostu rece opadaja. Wspolczuje bardzo tej sytuacji. Ciesz sie, ze mlodo wygladasz. Mi tez nawet z makijazem zwykle odejmuja kilka lat, ale jak juz jest blizej niz dalej do trzydziestki to nawet fajnie
Alicja zazdroszcze pogody, bo u mnie oczywiscie jak na zlosc - mam dzis wolne i plany zeby isc w kilka miejsc, to oczywiscie szaro, ponuro i pewnie bedzie lac
Marta to fajny mialas sen, ja niestety mialam kipeska noc, bo poszlam spac jakas nie w humorze, jeszcze plakalam nawet, potem snily mi sie jakies bzdury, jak z horroru, az sie obudzilam, co mi sie rzadko zdarza. Moglabym dzis dluzej pospac, to jak na zlosc juz nie moglam po tych nocnych przejsciach. Cholerka nie fajnie jak tak wszystko pod gorke, jak mozna sie nie stresowac w ciazy, jak takie sytuacje sa jak z tym Twoim zasilkiem, mam nadzieje ze przyjda Ci szybko pieniazki. Niestety ja juz tez bede wegetowac do przyszlego miesiaca...
januarka dobrze, ze nie musisz duzo w diecie zmieniac. Mam nadzieje, ze sie szybciutko przyzwyczaisz i bedzie Ci to sprawnie szlo i bedziesz sie stresowac ta cukrzyca.
natal kurde ale akcja, moze przemeczona bylas? Dobrze, ze Twoj byl przy Tobie.
Emilia zdrowka dla synka! Co do brzucha to mi sie wydaje, ze jest ogromny, hehe, ale ludzie jak mnie pytaja w ktorym tygodniu jestem i im mowie to zdziwieni, ze juz, bo po brzusiu to nie widac ze juz tak daleko.
Domiska mojej mamie tez sie udalo wczoraj kocyk upolowac! Niezawodne te nasze mamusie :-) Co do malej w brzuchu to tez fika na okraglo, a ja najchetniej bym lezala z nogami do gory i niech sie wszystko naokolo samo sprzata, gotuje i zalatwia. Mysle, ze te nasze dzieciaczki podkradaja nam energie
Malinka mi tez wlasnie brzuszek rosnie tak skokowo.