reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam wieczorkiem :)
Green flower dziekuje za przydatne informacje, nie wiem moze ja sobie zbyt male te porcje nakladam ale wg diety 75 gr bulki to naprawde niewiele niby sie na jem ale jestem glodna za chwile znowu :/ narazie pierwszy dzien cukier ogolnie w n ormie ale hmmm czesto 65 az dziwne bo niby mam za duzy a tutaj w wiekszosci pomiarow tak malo, no ale powoli zaczynam poznawac produkty po ktorych sa wieksze skoki za caly dzien ponad normy nie mialam ani razu mam nadzieje ze dobrze to mierze :/

Maluch sie rozkrecil na calego szaleje :) Dzisiaj dostalam dobra wiadomosc, nasze pieterko bedzie robione szybciej niz sie spodziewalismy kolejna firma tym razem od tynkow ma ruszyc juz pon a myslelismy ze dopiero gdzies za miesiac, wiec moze uda nam sie przed zima najwazniejsze zrobic potem zostanie nam tylko urzadzanie wnetrz ale fajnie jakby zaraz po porodzie udalo sie isc juz na swoje i uwolnic od ukochanej siosruni ;p :)
Zmeczona juz jestem wiec zmykam do spania jutro pracowity dzien tak dobranoc wszystkim :)

reklama
Afja-Anetka na szczęście już weekend, więc sobie odpoczniesz od zajęć.

januarka cieszę się, że uda Wam się szybciej wykończyć domek. Im szybciej, tym lepiej.

ada1989 lepiej już się czujesz? Spotkanie nie ucieknie :) ma się to szczęście z tymi drzwiami. Będę bardziej uważać. Nigdy fioletowego palca nie miałam.

Hejka kochaniutkie :happy2:

Ja wykompana, w piżamce i zapowiada się kolejny piątkowy wieczór przed tv.

Afja-Anetka
ja też nieraz jak próbuje się schylić do butów, to już mi zaczyna brzuszek przeszkadzać. Także rozumiem o czym mówisz ;-)

januarka życzę Ci z całego serduszka, abyście przed porodem byli już na swoim. Z dala od złośliwej siostry.

elisse czyżby wieczorek też w domciu ;-)

Ostatnia edycja:
elisse to wytrwałości kochana.Ja jednym okiem na tv I POSIEDZENIE NA BABY BOOM :-) Chyba nasze stycznióweczki mają weekendzik, bo coś cicho i mało nas jest i wpisów od 17 :tak:

Pozdrawiam wieczornie. Ja wrocilam tak z godzine temu, bylam w centrum, na najbardziej komercyjnej ulicy (Oxford Street) wywiesili juz gigantyczne ozdoby swiateczne, ale jeszcze sie nie swieca. Caly dzien brzydka pogoda i caly dzien leje a mimo to ludzi tlumy w centrum, nie da sie przejsc normalnie a jeszcze z parasolami to masakra :no: Ja cos w ogole jestem w kiepskim i placzliwym nastroju od wczoraj. Do tego zastanawiam sie czy moja Zuzia nie ulozyla sie glowa w dol, bo tak mnie cisnie na dole, no i chyba co 300 metrow musialam zaliczyc jakas restauracje zeby isc do kibelka :dry: Na szczescie tez juz wlazlam z herbatka pod kocyk. Moze pogram w jakas gre i sie zrelaksuje.

hej mamy!!
u mnie dzien zlecial nawet ok. Kurde dostaje dzis tak w prawde zebro ze juz nie moge!! mam wrazenie od wczooraj ze maly jest glowka w dol!
Ide bo nie wyrabiam siedziec!
Dobrej nocy

Hej dziewczyny mój net tak super chodzi że nie dam rady przeczytać tego co sie działo przez cały dzień...
Mi dziś dzionek zlecial szybko i aktywnie. Byłam trochę na mieście potem na starych śmieciach po powrocie kawka u koleżanki i bach po 18 wróciłam zrobiłam obiad mężowi który biedny wrócił o 19 i trochę lenistwa na kanapie
Moje male tak aktywne że dziś ciężko mi stwierdzic jak jest położone bo brzuch chodzi cały i moje biedne żebra to czują... He
Teraz już w wyrku odpoczywa mój kręgosłup
Poza tym dziś był tak piękny ciepły dzień jak by to wiosna była
I co kolejny dzień sie kończy na prawdę nie wiem gdzie ten miesiąc mi tak ucieka nim sie obejrzymy to wszystkich świętych będzie... Oj porodówka nam coraz bardziej bliższa ;-)

reklama
hello;-)
czarni coraz bardziej przeraża mnie perspektywa porodówki :baffled:
aninek ja mam wrażenie że pierwszy trymestr nam wraca.. bo kłopoty z pęcherzem, zgaga i inne na początku mnie męczyły i teraz jak bumerang wracają :wściekła/y:
biłkabdg to tak samo jak ja! siedzę przed tv i nadrabiam zaległości na bb :-) tylko że dzisiaj nic ciekawego w tv nie ma :-( jak weekend przychodzi to zawsze jakiś słaby repertuar..
januarka zazdroszczę Ci urządzania własnego gniazdka :-) super że jak niunia będzie to jeszcze idziecie na swoje :-) dawaj na bieżąco znać jak idą postępy z mieszkankiem :-)

A u mnie właśnie były kumpele ;-) posiedziałyśmy i poplotkowałyśmy sobie troszkę :-) a do południa byłam z moim na tych dniach otwartych i zamówiliśmy wózeczek.. ale coś więcej w odpowiednim wątku :-)
miłego wieczorka :cool2:

Do góry