Hej!
Dziś robiłam kartacze i od tego stania w kuchni rozbolały mnie plecy. Naszykowałam sobie więc centrum wypoczynkowe - poducha, koc i komp - i zamierzam leniuchować przez resztę dnia.
Dotka Śliczne rzeczy zrobiłaś! Naprawdę ekstra! Gratuluję talentu. A taki kocyk Twojego autorstwa chętnie bym kupiła.
Biłkabdg Podobno torbę powinno się spakować na miesiąc przed terminem. Co do zawartości to najlepiej zapytać w szpitalu, w którym chcesz rodzić. Moje znajome w Polsce tak robiły. W UK na stronie szpitala zamieszczają taką listę.
Januarka Powodzenia na wizycie
Ada, Magda Wiem, że wolałybyście, żeby Wasze pociechy integrowały się z grupą, ale fakt, że są troszkę na uboczu nie jest wcale niepokojący i nie świadczy o czymś nieprawidłowym. Jestem pedagogiem, pracowałam z dziećmi, dlatego pozwalam sobie zabrać głos
Każde dziecko potrzebuje czasu na odnalezienie swojego miejsca w grupie. Niektórym zajmuje to więcej czasu, ale to wcale nie znaczy, że mają jakieś problemy. Taka postawa np. u 7-latka mogłaby budzić jakieś wątpliwości, ale też niekoniecznie. Czasem jest tak, że dzieci które początkowo nie integrowały się z grupą, potem radzą sobie dużo lepiej w szkole i są bardziej samodzielne. Także mamusie nie martwcie się.
Hanus Podobno to normalne, bo narządy są teraz bardziej ukrwione. Zdrówka życzę!
Ada Współczuję choroby męża. Może tym razem w końcu zastosują jakieś trwałe rozwiązania. Powodzenia.
Malinka Powodzenia z remontem. Wiem, że to męczące, ale niedlugo będzie po wszystkim i będziesz miała temat z głowy.
Marta Seks jest
Choć strasznie dużo śmiechu przy tym, bo brzuch już pokaźny i trzeba się gimnastykować. Jeśli nikt nie powiedział Ci, że masz zrezygnować ze współżycia, to po prostu sprawdź jak będziesz się czuła.
Alice Szkoda, że miałaś taką sytuację w przychodni. Co za głupie rury z tych pielęgniarek! A o ludziach to już nie wspomnę. Kuruj się i rlaksuj.
Aninek Bardzo ładnie Ci w tej fryzurce
Marzenix Powodzenia z remontem.
Czarni Mi moja mama mówiła o hartowaniu sutków. Potem słyszałam od kogoś, że tego się już nie robi, bo coś tam. A podobno niektórym pomaga.