Ja dzis bylam Jobcenter po wniosek o Maternity Allowance i babka mi powiedziala, ze oni sie tym nie zajmuja tylko DWP i ze mam zadzwonic na jakis numer i tam sie dowiedziec, ja sie jej pytam czy jak zadzwonie to oni mi wysla ten formularz, a ona mi tak odpowiedziala, jakby taki formularz w ogole nie istnial. Bosh nie cierpie tych bab z jobcenter, sa tak nie do informowane, ze az mi rece opadaja. Potem gadalam z kolezanka z pracy, ktora tez jest w ciazy i ona potem poszla do innego jobcenter i tam jej dali ten formularz i koperte z adresem gdzie to ma potem wyslac. I polap sie tu czlowieku w tym wszystkim
natal84 to daj adres to podesle ;-) Ja tez nie mam maszynki i robilam z normalnego mielonego ze sklepu, ale szczerze mowiac to wole takie jak robi moja mama, bo ona daje jeszcze takie miesko gotowane, np z rosolu i sa takie delikatniejsze.
Ada ja tez chcialam ruskie, ale w niedziele polski sklep zamkniety, to gdzie ja bym ser kupila
To ja chyba cos pokrecilam jak czytalam Twoj post, ale nie wymagaj za duzo od kobiety w ciazy
januarka super, ze u maluszka wszystko dobrze i taki aktywny. Bardzo wspolczuje kolezance, oby sie szybciutko pozbierala i wszystko zaczelo sie ukladac. Dobrze, ze ma taka przyjaciolke jak Ty.
Magda o to widze ze to takie mamusiowe standardy, bo moja tez bedzie golabki robic i sledziki i salatki tez na pewno, pierogi z jagodami czekaja w zamrazarce :-) Ty dostajesz wyniki od lekarzy? Mi nigdy nic nie dali, tylko mi mowia, ze wszystko bardzo dobrze i tyle. I tak zawsze jak dziewczyny podaja jakies wyniki i liczby to ja nie mam pojecia jak to jest u mnie
Ojej widze ze tak wszystkim smaka narobilam, to moze zrobie gore pierogow i zaprosze Was wszystkie, fajnie by bylo :-)
MAMAAGA az bije optymizmem dzis od Ciebie! Tak trzymac! Widze, ze imie juz sie przyjelo i bedzie Lilianka? U nas narazie sie przyjela Zuzia, ale czy dotrwa do konca to jeszcze nie wiem
Nie dziwie sie, ze nie moglas sie oprzec zeby kupic jakies slodkie ciuszki. Ja juz tez sie zdecydowalam na ta butelke AVENT NATURAL, tylko jeszcze sie zastanawiam czy kupic sama butelke czy laktator z butelka. Na allegro butelki chodza od ok 20zl za 1szt, czyli mniej wiecej tyle co i tutaj w Angli, dzis patrzylam w Mothercare i 2szt sa za 8,99£. A pampersy jak nic do wymiany
bilkabdg az sobie wyobrazam te slicznosci niebieskie, uwielbiam styl marynarski, gratuluje zakupow!
Marta dobrze, ze maluszek daje o sobie znac, ale Ty raczej lez. Trzymam kciuki, zeby w niedziele sie okazalo, ze wszystko dobrze. No ja tez juz bede bardziej uwazac. Tez bym chciala miec obiad zrobiony na tydzien, bo jak wracam z pracy to tak mi sie juz nie chce gotowac, nawet jak pracuje tylko 4 godziny
A moj siedzi w pracy od rana do wieczora to jemu tym bardziej sie nie chce, tylko wraca i by cos jadl, no kurde.
Kaja trzymaj sie! Niestety trzeba przecierpiec ten antybiotyk. Fajnie sie slucha serduszka, ja mam wizyte u poloznej w srode.