Witam, jak dla mnie z rana, ucieklam wczoraj, bo moj wrocil z bardzo dobra wiadomoscia, mianowicie w pracy jakis menadzer mu powiedzial, ze mu dadza 2 tygodnie paternity leave w styczniu (co mysmy byli przekonani, ze mu sie nie nalezy, bo dopiero zaczal pracowac tam od poczatku sierpnia) do tego bedzie mial holiday 4 tygodnie wiec w sumie 6 tygodni wolnego!! :-) Tak ze zrobil mi mila niespodzianke, niestety pobudke juz mniej przyjemna, ale to nie jego wina, bo on to sie tak kreci w nocy i czasem cos macha rekami i ogolnie sie zneca nade mna przez sen dzis jak juz sie obudzilam ale lezalam jeszcze w lozku tak mi przywalil z lokcia w kregoslup (!!) ze az sie mala obudzila bo zaraz poczulam trzy silne kopniaczki, kurde cala rodzina mnie bije i kopie, haha.
green flower ja to nawet nie wiem ile brzuch urosnie do 9 miesiaca, a chcialabym kurtke kupic i nie wiem na ile obwodu mam przewidywac.
januarka haha super slowo dupaczki! chyba sie przyjmie Ja tez uwielbialam jak ten kumpel Slowak pytal "Co tam u twojego frajera?". Z kolei kolezanka Polka, ktora mieszka w Barcelonia ma na nazwisko Hoder i tez jej bylo wstyd sie przedstawiac, bo tam to oznacza mniej wiecej "pieprzyc".
Z tym podnoszeniem rak to dobrze wiedziec dlaczego nie mozna i co moze spowodowac, wiec dzieki Magda za ten artykul. Ja za bardzo nie mam z tym problemu, raczej na odwrot bo musze sie sporo schylac w pracy i to juz zaczyna mnie meczyc i brzuszek juz troche przeszkadza.
Milego dnia dziewczynki!
green flower ja to nawet nie wiem ile brzuch urosnie do 9 miesiaca, a chcialabym kurtke kupic i nie wiem na ile obwodu mam przewidywac.
januarka haha super slowo dupaczki! chyba sie przyjmie Ja tez uwielbialam jak ten kumpel Slowak pytal "Co tam u twojego frajera?". Z kolei kolezanka Polka, ktora mieszka w Barcelonia ma na nazwisko Hoder i tez jej bylo wstyd sie przedstawiac, bo tam to oznacza mniej wiecej "pieprzyc".
Z tym podnoszeniem rak to dobrze wiedziec dlaczego nie mozna i co moze spowodowac, wiec dzieki Magda za ten artykul. Ja za bardzo nie mam z tym problemu, raczej na odwrot bo musze sie sporo schylac w pracy i to juz zaczyna mnie meczyc i brzuszek juz troche przeszkadza.
Milego dnia dziewczynki!
Ostatnia edycja: