januarka
Fanka BB :)
Magda z uk wlasnie mi pani przez tel powiedziala,ze jesli nie mam glukometru to oni mi dadza jak przyjade do Krk, narazie mam stosowac sie do ich diety puki co jak bede widziala sie w pon z polozna to z nia jeszcze o tym porozmawiam, ale ze nic sie nie dzieje to narazie zastosuje diete z tej strony ktora mi ta Pani podala i zobaczymy co mi lekarz powie przy nastepnej wizycie a ta za dwa tyg. Jak bede miala pytania jakies co do tej diety to bede pisac do ciebie Dziekuje A co do lozeczka hmmm no tak sobie wlansie teraz mysle po co kupowac dwa jak mozna jedno a turystyczne bedzie nam potrzebne jak najbardziej, pomyslimy o tym jeszcze troche tylko mam obawy ze tak na caly czas moze nie jest najwygodniejsze,dziekuje za informacje
aninek , bilkabdg Nie wiem nic o tym ktore bardziej przewiewne, mnie sie w domu podoba wprawdzie takie drewniane oczywiscie ,a turystyczne bardziej nam potrzebne tylko na te wyjazdy, z tym,ze jak mam kupic dwa to chyba wole jedno a za pieniazki na drugie wole chyba zakupic maluszkowi cos innego, gdyz oszczednosci teraz sa nam potrzebne ja mam umowe do konca tego miesiaca i nie przedluzaja mi jej wiec czeka mnie tylko zasilek z zus a potem z urzedu pracy wiec troche nam sie budzet pomniejszy a maz kokosow tez nie zarabia Ale zobaczymy przemyslimy to ostatnio cos moi rodzice wspomnieli o kupnie nam wozka wiec jesli chca pomoc i owy zakupic to moze i pozostaniemy przy dwoch lozeczkach. Ale chcetnie poczytam rady innych mamus ktore turystyczne wyprobowaly
aninek , bilkabdg Nie wiem nic o tym ktore bardziej przewiewne, mnie sie w domu podoba wprawdzie takie drewniane oczywiscie ,a turystyczne bardziej nam potrzebne tylko na te wyjazdy, z tym,ze jak mam kupic dwa to chyba wole jedno a za pieniazki na drugie wole chyba zakupic maluszkowi cos innego, gdyz oszczednosci teraz sa nam potrzebne ja mam umowe do konca tego miesiaca i nie przedluzaja mi jej wiec czeka mnie tylko zasilek z zus a potem z urzedu pracy wiec troche nam sie budzet pomniejszy a maz kokosow tez nie zarabia Ale zobaczymy przemyslimy to ostatnio cos moi rodzice wspomnieli o kupnie nam wozka wiec jesli chca pomoc i owy zakupic to moze i pozostaniemy przy dwoch lozeczkach. Ale chcetnie poczytam rady innych mamus ktore turystyczne wyprobowaly
Ostatnia edycja: