hejka
nie było mnie troszke, jakoś zalatana byłam i później leń mnie złapał
ale juz jestem i sie poprawiam:-)
Magda dziekuje że pytasz
Kondzio w porządku, w czwartek byliśmy z nim razem przez godzine, od razu poleciał do dzieci i zabawek, popytałam troszke babki i na razie 10 dzieci w grupie a potem będzie więcej, w tym oprócz Konrada 3 dzieciaków naszych polskich znajomych
a na drugi dzień juz poszedł sam na 3 godzinki, w sumie wyszliśmy szybko bo on do zabawek poleciał i nie chciałam go zatrzymywać na pożegnanie bo mogło być wtedy gorzej
i z M poszlismy sami na zakupy, jakie to było dziwne uczucie bez młodego chodzić po sklepach
tylko my w dwójke hehe
poszliśmy po niego i troche był w szoku jak nas zobaczył, nic nie mówił, zresztą jak na razie to mało mówi i tak na pytanie czy mu się podobało to nie odpowiadał, ale ogólnie nie widac było żeby płakał, tylko czerwny na buzi, chyba ze zmeczenia
bo jedyne co to mówił że do domu chce iść, jak nigdy
i na moje pytanie czy w poniedziałek pójdzie nie było protestu więc chyba dobrze mu się tam bawiło:-)
czarni nasza gondola była dość spora i mały w niej spokojnie jeździł tak gdzieś do 4-5 miesiąca, potem już bez gondolki na lekko podniesionym oparciu
) i dlatego teraz chce kupić podobny wózek
clue o a my wczoraj mieliśmy frytki na obiad i do tego kurczaka z pieca, nawet dobre choc ja za wiele kurczaka nie zjadłam bo jeszcze troche mnie odrzca :/
aninek patrzyłam na wasze zdjęcia, super razem wyglądacie!
) i ty ładna babeczka jesteś, a powiedz mi zdjecie z twojego avatara to tez ty jesteś?
co do działania forum, mnie nic tutaj nie przeszkadza, jestem na BB od 4 lat, pisze na kwietniówkach 2009 w wątku zamkniętym,dwa razy przez ten czas były jakies kłótnie, teraz już tylko kilkanaście dziewczyn zostało co piszą w miare często, z jedna spotkałam się w realu i ogólnie reszte poznałabym równie chętnie (równierz was z tego forum:-)) nigdy nie było kłótni o regulamin i czy jakies tam zasady, każdy wiedział jakie są i wszystkim pasowało. Przecież to nie
Marzenixx ustalała regulamin forum, jako moderator musi wypisać go w swoim podforum i już
są wątki w których komentarze są naprawdę zbędne a i czytanie mniejszej ilości postów jest wygodniejsze i szybsze
Czarni rozumiem jeżeli używasz bb przez tel, tam nie da się edytować bo i ja nie raz pisałam z komórki, ale nie możesz mieć pretensji.... ja bym wtedy napisała na priv do moderatorki że nie mam takiej możliwości i mysle że byłoby w porządku
)
jeżeli już jesteśmy przy sprawach forumowych to
mam pytanie, kto byłby chętny do wątku zamkniętego?? dostałam wiadomość że mogę wysłać do adminki prośbe i liste użytkowniczek które ewentualnie chciałyby w wątku zamkniętym pisać, ja moge się tym zająć
)
wczoraj upiekłam sernik ale polewa na niego wyszła mi taka straszna że widać sam tłuszcz
może jakoś go uratuje zbierając ta polewe nożem, najwyżej będzie bez niej....