reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cześć dziewczyny :)

EmiliaM
gratulacje córeczki :)

Januarka ja mam upatrzony z tej serii ślimaczek.
I chyba wolę huśtawkę, Kilka złoty więcej, ale bardziej wykorzystasz :)

Dzisiaj w dzień czuję szturchańce w brzuszku synusia mego :)
Poza tym do południa zleciał mi dziś czas, bo miałam gości: dwie kumpelki zajrzały :)
A jak u was mija popołudnie?

reklama
Dziewczyny ratujcie mnie ja nie mam siły ręki podnieść :baffled: Przyszedł mi dzisiaj leżaczko bujaczek z allegro. Jestem zaskoczona, wygląda jak prosto ze sklepu jest zółto niebiesko w paseczki - ma wkładkę dla niemowalaka, regulowane siedzisko i uszy odpisnane, że w pozycji leżącej można przenosik malucha jak w nosidełku i to wszystko za 60 zł :eek:

Dziewczyny jak któraś z was będzie kupowała tetrówki na allegro i będą ok, to dajcie znać, widziałąm w rozsądnych cenach, bo po niecałe 2 zł, a w tesco czy innych skleopach ceny nawet do 4 zł dochodzą. Niby na allegro te ok 2 zł, są polskie i widać, że dużo ich kupują, ale no sama nie wiem... Mój budżet narazie wyczerpany, pod koniec października planuje większe zakupy z połowy wyprawki, a w listopadzie łóżeczko, pościele itp, narazie kase muszę wydać na okuliste i stomatologa z końcem września.

Kiedyś chorowałam na jaskrę, dawno już się nie badałam, a to ponoć przeciwskazanie do sn, więc chcę poznać opinie okulisty i zrobić badania. No a stomatolog - mam jedna małą dziurke i chcę ją zaleczyć. Wolę teraz niż jak będę karmić.

Dawno mnie tu nie było, więc od razu się tłumaczę- dużo się u mnie działo, szukaliśmy mieszkania, żeby się wyprowadzić od teściów ;). I znaleźliśmy, przeprowadzamy się w następnym tygodniu :). I już będę miała więcej czasu :).
Nadal pracuję i nie chcę jeszcze iść na zwolnienie :). Czuję się dobrze, wyniki też są dobre :).
Kropka dobrze, że przypomniałaś- muszę iść na kontrolę do dentysty ;).

hej kurcze nie wiem co robić może wy doradzicie chcę zmienić meble w salonie i przeglądałam katalog IKEA i BRW i znalazłam to co bym chciała tylko zastanawiam się czy te z ikea będą solidne i nie rozlecą się za rok ? mam niby komodę i półeczki w sypialni i nic się z nimi nie dzieje ale jakieś takie obawy mam może ma któraś z was jakiś mebel w domu albo słyszała od kogoś czy warto cokolwiek tam kupować ?

No i kolejny dzień zleciał. Była dzisiaj u mnie przyjaiółka ze swoim 4 miesięcznym synkiem. Przesłodki i taki grzeczniutki, do schrupania.

Aninek dziękuję bardzo, miło że martwisz się o moje bezguście. Jak zacznę kompletować wyprawkę nie omieszkam skonsultować się z Tobą:-D

Heloł wieczornie;-)

Ja dziś humorek poprawiłam troszku u kosmetyczki, chociaż lekko mnie podłamała, miesiąc temu jak byłam u niej to nie zauważyła nawet że w ciązy jestem a dzisiaj myslała że jestem o wiele wyżej że niby taki mam brzuch phi:dry:
A szwagierka spytała ostatnio czy bliźniaków czasem nie nosze phi:dry:
Zaczełam jeśc o wiele mniej, tzn mniej więcej co 3 godzinki , mniejsze porcje, jeszcze tylko musze wyeliminowac jedzenie po 20s-tej, ale to już jutro , dziś nie wyszło godzinowo i musiałam przed chwilką małą kanapeczkę wciągnąc :sorry:

EmiliaM trzymam kciuki, oby sie udało, ja sama sobie nie wyobrażam żeby mi męża gdzieś wysłali w czasie porodu :confused2: a imiona dla córeczki przepiękne !!!!
Mamaaga4 napewno się nic nie zmieni, dziewczynka będzie u Ciebie tzn jest i będzie :tak:a co do leżaczka to super:tak: hustawka tez myślę że przesadozna, dziecko nie potrzebuje az tylu bodźców..... a kocyk przepiękny!!:-)
czarni współczuje cukrzycy, ale dietke wprowadzisz i bedzie ok, wiem że ciężko tak nagle no ale dla dzidzi wszystko, głowa do góry;-)
kropka, arbuz - zdrówka życzę!! teraz taki okres że wszyscy poprzeziębiani, dbajcie o siebie!:tak:
indorka zaproszenie wysłane..., mój synus też szaleje od kilku dni:tak:
monika2222 super że mieszkanko znaleźliscie, wpadaj częsciej do nas:tak:
szylwias ja z ikei niestety nic nie mam, ale z BRW mam i sa solidne i trwałe...

szylwias, ja mam szafę z Ikei, którą rodzice mi kupili ponad 10 lat temu i jest super. nic się nie zniszczyła, półki się nie deformują, naprawdę bardzo dobra jakość. ale o ile pamiętam, to nie była z tych najtańszych.

reklama
Mamaaga hahaha sorryyyy zupelnie nie o to mi chodzilo! :-D Mi sie rozowe ciuszki podobaja, tyle ze akurat w Primarku byly brzydkie. A ze ja za kazdym razem jak ide na zakupy i wracam z czyms dla maluszka, w neutralnym kolorze, bo jeszcze nie znam plci, wiec moj mi zabronil kupowac i powiedzial, ze bedziemy kupowac jak juz bedziemy wiedzieli. No i chodzilo mi o to, ze tam bardziej mi sie podobaly te bezowe niz rozowe. Eh moj skrot myslowy okazal sie porazka - przepraszam Cie bardzo!

Do góry