Jenyyy dziewczyny, nie wyrabiam dzisiaj
Dopiero stres mnie puścił i minął potworny ból głowy. Jeszcze jestem w lekkim szoku, ale już powoli dociera to do mnie.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i kciuki
Nie sądziłam, że aż tyle z Was mi kibicuje. Nie ukrywam, że bardzo nam zależało na synku i nasza radość nie ma końca
Powiem Wam, że wybrałam się dziś z mężem do H&M z zamiarem szaleństwa w kolorze blue i sama z siebie się potem śmiałam. Dziewczyny, ja po dwóch córkach normalnie nie wiem, jak się chłopców ubiera. Nie umiałam się w tych chłopięcych ciuszkach odnaleźć. Chyba potrzebuję trochę czasu. Dziwna jestem, nie?
Kaja28 myśmy próbowali kilka razy innych pieluch niż pampersy i jak większość uważam, że są bezkonkurencyjne. Teraz jednak, kiedy tylko młodsza używa i tylko na noc, to kupujemy z ASDY takie marki ASDA. Angel coś tam. Nie Pamiętam nazwy dokładnie.
Może nie są tak fajne jak pampersy, ale powiem Ci,że bardzo chłonne, dość miękkie, nie za grube i mają elastyczne, streczowe zapięcia. Jak dla mnie mogą być. Czasem jednak przy dobrej promocji warto przeliczyć koszt jednej sztuki, bo bywa, że pampersy w mega packu wychodzą taniej. I zerknij czasem na Amazon.co.uk. Tam można wyłapać fajna promocję na pampersy.
EmiliaM mój mąż mówi,że jak tyle chłopców się zapowiada, to będzie wojna
Pamiętaj jednak, że ktoś w końcu musi tę passę znowu przełamać, więc może Ty? Trzymam kciuki
Marzenixx co do imion to jeszcze nic pewnego, ale póki co obstawiamy Marcel albo Aleksander
Caroline, ja wiem, że mieszkam w Uk, gdzie klimat jest inny, ale wydaje mi się, że grubego kombinezonu nawet w Pl bym nie kupowała. W końcu w marcu już się ociepla, a taki grubszy kombinezon to spory wydatek. Obstawiałabym raczej jakiś fajny misiek i kocyk.
Skorupka84 faktycznie duży Wasz synuś. Gratuluję Ci serdecznie udanej wizyty i zdrowego maluszka
Niebieska gratuluję dziewczynki! Oby rosła zdrowo
Kropka trzymam kciuki za mieszkanko! Oby było Wasze:-)
Ada trzymam kciuki za sprawę odszkodowania. Będzie dobrze. U nas już sprawa na finiszu. Zobaczysz, ta firma od odszkodowań Wam dużo pomoże.
No i dalej kciuki za synka. Da radę chłopak
MAMAAGA Ty mnie nie strasz pomyłkami
Ja tu sobie mówię, że nie ma się czym martwić, a Ty........
Będzie dobrze;-)
I na prawdę współczuje Ci przeżyć :-( Nie umiem sobie nawet wyobrazić jak było Wam ciężko. Tulę
Dziś już na więcej nie mam siły, a tyle bym chciała jeszcze napisać....No nic. Jutro
Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz i spokojnej nocy życzę!