reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Marzenixx właśnie tego się obawiam, co z wyprawką ? Dziecko i tak się kocha bezwarunkowo. Trzeba USG zrobić u co najmniej dwóch lekarzy nie informując tego drugiego o poprzednim odkryciu. Wtedy szansa pomyłki chyba się zmniejszy do minimum. Ja mam tak zamiar zrobić. Mi w poniedziałek płeć określiła stażystka co potwierdził zupełnie obcy dla mnie lekaż, a we wtorek idę do swojego gina i nic się nie przyznam że coś wiem i zobaczymy. Chyba że znowu dziecię będzie uniki robić:-D:-D

mamaaga a pisz ile wlezie :p ja ostatnio tylko późnymi wieczorami przesiaduje na bb to będę miała z kim popisać:D chyba rzadko juz zdarzają się przypadki pomylek, przynajmniej ja nie slyszalam za to o wadze czesto sie slyszy

niech ten czas szybciej leci, ja chce poniedzialek..... jak chodzi plec to mi zupelnie obojetna ale chce wiedziec juz na co sie szykowac:-)

ja jestem jakaś ślepa albo nie wiem... nie widzę tej tabelki :baffled:

co do płci mi tez obojętne byleby zdrowe było :D mężczyzna wiadomo, że ma parcie bardziej na syna ;-) ja tam sukienki też lubię się zobaczy, podejrzewam, że za swoją niecierpliwość dostanę za swoje, tzn we wtorek dzidzia się obróci dupcią i będzie pooglądane :-D

Ada1989 mi jak najbardziej płeć była obojętna, nawet nie chciałam wiedzieć i chyba nie był to głupi pomysł. Ale stało się jak stało, ciekawość wzięła górę i wiem. Nie powstrzymam sie przed kupnem ciuszków i nie chciałabym wydać kupę kasy na rzeczy których nigdy nie wykorzystam. Wszystkie wiemy ile teraz kosztują ciuchy, majątek...Dlatego trochę spanikowałam.

Indziorka na stronie stycznia 2013 jest temat Lista styczniówek i tam jest cała lista :)
Mamaaga oo i ja tez sobie na początku założyłam że chce niespodzianke ale juz nie moge wytrzymać i chce wiedzieć co się chowa pod serduchem:-) jak chodzi o płeć to mnie niektórzy wkurzają bo mówią "no jak masz juz chłopca to teraz dziewczynka musi być" drażnią mnie takie teksty bo mnie to naprawde obojętne i na to i na to będę się cieszyć tym bardziej jak usłyszę że nie ma żadnych problemów ze zdrowiem itd. Chłopiec byłby fajny bo mam full ciuszków zabawek i innych rzeczy typowych dla chłopaka a dziewczynka to miła odmiana, sukienusie itp:-) choc troche się boje bo ja jestem naprawde wysoka(187cm) mój tez (193cm) i nie chciałabym żeby córka mnie jeszcze przerosła...:zawstydzona/y:bo ja lekko nie miałam jako nastolatka w szkole i nie tylko, chłopak wysoki to jeszcze ma dobrze.... chociaż wtedy dziewczyna może trenować siatke lub kosza:cool2:co bedzie to będzie:))

reklama
Mamaaga w sumie fakt, zwłaszcza jeżeli odziedziczyłaby przemiane materii po tatusiu:-D kiedyś to był chudzielec, teraz juz troche statusiał:)) ale chyba bym wolała by w strone sportu poszła, fajnie jest jakiś sport uprawiać:-)

Do góry