reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Czesc dziewczynki ja tylko na chwilkę zaraz zbieram się na weselisko :-) pogoda średnia bo chłodno jest i pada a ja kupiłam sandałki :eek:
Gratuluje pierwszych ruchów ja ciągle czekam
uciekam bo czas goni miłego dnia życzę wszystkim :-)

reklama
Witajcie!!! Co do mojej szkoly jazdy, to moj chlopak sie zdenerwowal wczoraj i znalezlismy inna, nawet udalo mu sie zadzwonic, w pon. mam jazde probna u nich! Wiec zobaczymy , musi byc lepiej!!!!

Co do tematu wagi, ja na poczatku jadlam bez opamietania, teraz moja waga stoi w miejscu 53kg , a ten wilczy apetyt minol . Jedyne co to kilogramami ostatnio jadlam grejfruty, mandarynki i nawet cytryne, az do momentu jka zrobilo mi sie po nich nie dbrze :-), teraz nowu wszystko co czekoladowe, ale powstrzymuje sie , czasem malego batonika lykne, no i chipsy pringelsy chadza za mna ze woww , ale tez opanowuje sie . ledwo..... kiedys pekne i wsune cala paczke oderazu:-)
Milego !!!!

hej Kobitki, pozdrowienia z Ustonia Morskiego :) niestety pogoda średnia , szaro i chłodno ale zaraz idziemy łapać trochę jodu w płuca :) Mam nadzieję, że pogoda trochę się od jutra poprai, przynajmniej pani w tv tak obiecuje ;)))
Maleństwo szaleje, a we wtorek już jego/ją zobaczymy ;) ciekawa jestem strasznie, kto tam zamieszkał ;)

Ja wprawdzie niska, ale z patologiczną wagą 40kg startowałam, teraz mam 41. :-p

Widzę, że ciężko z samopoczuciamia...
Mnie dzisiaj o 4 obudził twardy jak skała brzuch, łyknęłam dwie nospy, ale zmiękł dopiero koło 8... Boli ciągle, eh. :-(

Ja sie dzisiaj tylko witam humor nie dopisuje, na nic nie mam ochoty i wszyscy mnie irytuja wokolo :/ Tak wiec milego dnia zycze :)

[FONT=&quot][/FONT]

Witam sie :-) wlasnie nadrobilam jakies 6 stron tego co napisalyscie...
Mila83 ja to tutaj w Londynie klne na transport, ze drogi, nieprzewidywalny, co chwile zmieniaja trasy, zamykaja linie, nie przyjezdzaja na czas, juz pomine to co sie dzialo teraz w czasie olimpiady i ciagle wychwalam, ze w Barcelonie byl fantastyczny transport, zwlaszcza jak chodzi o metro, zadko mi sie zdazalo czekac dluzej niz 3 minuty, przystankow jest duzo, a cale miasto przejedziesz w godzine.
Kaja28 mi tez na ostatniej wizycie u poloznej nie pobierali krwi, dala mi tylko poprzednie wyniki, zbadala cisnienie, siuski, posluchala serduszka i tak pogadalysmy ogolnie co mi dolega i takie tam. Nastepna wizyta dopiero na poczatku pazdziernika.
Co do pracy, to ja mam chyba teraz idealnie, pracuje ok 20-25 godzin tygodniowo, w pubie w ktorym jest bardzo spokojnie i co tydzien sama sobie ustalam grafik, w ktorych dniach i godzinach chce pracowac :-)
Ruchow maluszka jeszcze nie czuje, no ale to moja pierwsza ciaza i dopiero 16 tydzien, wiec jeszcze sie nie martwie, ale fajnie byloby juz cos poczuc.
Milego dnia wszystkim zycze!

Cześć dziewczyny.
U mnie dziś paskudna pogoda i humor też beznadziejny. Jakoś nie mam weny do pisania:baffled:

Oczywiście nie mogę się doczekać wizyty u ginki: 22 sierpnia - poznam płeć maleństwa :)

Super. Zazdroszczę Ci. Ja muszę czekać do 29.08. Powodzenia!

za dlugo sie cieszylam dobrym samopoczuciem,wczoraj pod wieczor bol glowy mnie zlapal i zawroty glowy.gwaltownych ruchow nie moglam robic,nawwet obracajac sie z boku na bok krecilo sie w glowie.teraz juz jest dobrze,ale troszke sie przestraszylam.mam nadzieje,ze to sie nie powtorzy.
dzis na dzialeczce u przyszlych tesciow pogrilujemy sobie,pogoda ma dopisac.dotlenie sie troszke.

milego dnia wszystkim zycze:-)

Życzę Ci udanego grilla i oczywiście, aby dobre samopoczucie Cię nie opuszczało:tak:

Czesc dziewczynki ja tylko na chwilkę zaraz zbieram się na weselisko :-) pogoda średnia bo chłodno jest i pada a ja kupiłam sandałki :eek:

Będzie dobrze. Udanej zabawy :happy2:

Witajcie!!! Co do mojej szkoly jazdy, to moj chlopak sie zdenerwowal wczoraj i znalezlismy inna, nawet udalo mu sie zadzwonic, w pon. mam jazde probna u nich! Wiec zobaczymy , musi byc lepiej!!!!

No to życzę Ci aby było lepiej. Najważniejsze, abyś była zadowolona;-)

hej Kobitki, pozdrowienia z Ustonia Morskiego :) niestety pogoda średnia , szaro i chłodno ale zaraz idziemy łapać trochę jodu w płuca :) Mam nadzieję, że pogoda trochę się od jutra poprai, przynajmniej pani w tv tak obiecuje ;)))
Maleństwo szaleje, a we wtorek już jego/ją zobaczymy ;) ciekawa jestem strasznie, kto tam zamieszkał ;)

Odpoczywaj ile wlezie i powodzenia na USG. Oby maleństwo pokazało, co tam ma:tak:

Ja sie dzisiaj tylko witam humor nie dopisuje, na nic nie mam ochoty i wszyscy mnie irytuja wokolo :/

Trzymaj się. Będzie dobrze. Przecież wiesz, że to przejściowe:tak:

Ruchow maluszka jeszcze nie czuje, no ale to moja pierwsza ciaza i dopiero 16 tydzien, wiec jeszcze sie nie martwie, ale fajnie byloby juz cos poczuc.

Hehe...jeszcze nie raz Ci później tak przyłoży, że przypomnisz sobie te "spokojne" czasy:-D;-)

Witam

Cos mnie ostatnio przeziebienie meczy :( W nocy pod namiotem bylo mi strasznie zimno i chyba sie zalatwilam.

Aninek Ja w Londku mieszkalam przez 3 lata i wlasnie ten transport publiczny, ceny za wynajm mieszkan i to ze dostalam super prace poza Londynem mnie przekonalo do przeprowadzki. Teraz mam jakies 45 minut pociagiem na Waterloo wiec jak nas najdzie ochota na zwiedzanie to sie ladujemy i jedziemy na caly dzien.

Kaja nastepne pobranie krwi bedzie chyba dopiero w 28tyg, przynajmniej ja tak mam.

Domiska wypoczywaj tam i sie dotleniaj, dobrze ci i dzidzi to zrobi :tak:

Gizmowa a ty to taki troche wiekszy kurczaczek jestes :-p ( zartuje oczywiscie) Ja narazie mam 2,5 kg na plusie..

A wiecie dziewczyny ze mi ostatnio polozna mowila ze jest taki przesad ze jak dzidzia ma tetno powyzej 140 to bedzie dziewczynka a jak ponizej 140 to chlopak? Z moim pierwszym mialam zawsze okolo 140, nie wiecej niz 142 i jest chlopak a teraz mielismy 152 wiec wychodzi na dziewczynke.... zobaczyny co na USG wyjdzie. Ciekawe by bylo zrobic ankiete jakas czy cos zeby zobaczyc czy w naszych przypadkach to sie sprawdza :happy2:

reklama
Melduje się dziewuszki :)
Dzisiejszy dzień był wyczerpujący. o 2 w nocy kładłam się spać, bo byliśmy z M u znajomych na po weselnej imprezie :)
Dzień minął nam szybciuchno... na świeżym powietrzu, na spacerze w lesie i nad jeziorkiem z siostrą i szwagrem :)
Teraz mykam do wyrka odpoczywać. A jak u was minął ten 15 sierpnia?

Pozdrawiam :)

Do góry