Alicja32 gratulacje dziewczynki!!!!!!!!
Dziewczyny mam problem , potrzebuje rady . Od jakiegos czasu robie prawo jazdy, raz faceta jak zachamowal to zmienilam go, teraz jezdze z szefem tej szkoly, ma dziwna taktyke podnoszenia glosu itd. mnie to stresuje juz raz sie poplakalam , dzis byl kolejny raz, wogole nie wiele mi trzeba do tego zeby plakac . Po takiej jezdzie i tylu stresach , boje sie o dziecko , ze zrobilam mu stres i przeze mnie bedzie cos nie tak , no i mam ochote zrezygnowac z tego wrocic dopiero jak bede gotowa. Z drugiej strony wiem , ze jak nie zrobie tego teraz to nastepny raz bede musiala wszystko od poczatku robic tzn. chodzic na teorie i zdac egzamin z teori, bo tu w niemczech testy z teori wazne sa tylko przez rok. Nie wiem co mam dalej robic , caly czas sobie powtarzam zeby sie nie denerwowac itd. ale to nie dziala , byle glupota wyprowadza mnei z rownowagi i rycze.
Co byscie zrobily na moim miejscu? mysle ze wy jestescie najopowiedniejsze i powiecie mi co robic, bo wokol mnie nie ma nikogo kto jest w ciazy i rozumie moje emocje i strach o dziecko.