januarka
Fanka BB :)
Witam kochane.
uff spałam dziś - jupiiiiiiiii jest siła do działania
Natal ja biorę chela fer bo w zeszłej ciąży mialam niezłą anemię...........obecnie preparaty nie przebarwiają zębów zęby się nie psują tylko czasem przebarwiają........., ale robią w kompleksach, które nie mają wpływu na szkliwo......
Januarka żuravit i urinal to tylko wyciągi z żurawinki możesz nawet suchą wcinać
resztę babek ściskam.........
no tak ale w postaci tabletek, ja taka juz nieufna jestem troszke do wszystkiego w tabletkach mam tez problem z polykaniem ich i czesto je poprostu gryze ale o suszonej zurawinie wlansie myslalam narazie sprobowac chcialam nawet kupic bo kupowalam suszone morele ktore tez sa zalecane jako przekaska bo maja sporo witamin,ale niestety byly z data lipcowa,niby nie wiele po terminie ale jednak, kiedys nie zwracalam na to szczegolnej uwagi,ale w ciazy nie jem nic nawet jeden dzien po terminie, no i musze zajrzec do innego sklepu moze znajde nieprzeterminowane ;p z racji refluksu nie pije wogole sokow czasem tylko kompocik domowy wiec nie moge tez soczku z zurawiny sobie kupic,ale suszona zurawinka jak najbardziej
[FONT="][/FONT]