reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

witam z rana!
dzis mam usg-juz nie moge sie doczekac:-),pogoda jesienna,ale to mi dzis nie przeszkadza;-)
witaj EmiliaM-zycze bezproblemowej ciazy!

reklama
Dżem dobry :))) Ale dziś zimno, chętnie zakopałabym się pod kocyk... dziś idę do lekarza i mam zamiar wziąc zwolnienie, mam nadzieję, że nie będzie problemu. Muszę trochę odpocząć i trochę ogarnąć się "domowo", bo po przyjściu z pracy padam i śpię...
Magda_z_uk, co do nieogarnięcia i wyjedzenia kawałka mózgu to ja podnoszę łapkę :) coś mi ostatnio nie styka...

Witajcie dziewczyny! Trzymajcie kciuki, bo właśnie ruszam po sukienkę ;-)
EmiliaM witaj, cieszę się, że nasze grono się rozrasta :-)

Witam. Pogoda wręcz placzliwa... Ale fajnie obudzić sie rano i pomyśleć że minęło 16 tygodni ciąży. Zawsze to już taki fajny etap i teraz będzie coraz ciekawiej. ;-) jakieś śniadanie trzeba zjeść trochę ogarnąć i jechać dalej. Jestem tak szczęśliwa że jadę dziś do maluszka wiem że to głupie ale ja uwielbiam noworodki i ich zapach jeszcze ze szpitala :-)

czesc dziewczyny

u mnie tez dzis pochmurno i deszcz pada, ah zła jestem bo 2 tyg temu umowilam sie na dzis do kosmetyczki na pedicure i na co mi on jak klapek nie nosze w taka pogode pffff no ale juz pojde.....:baffled:

milusia zapomnialam ci odpisac jak pytalas o te traby! u mnie naszczescie nie bylo ale nie powiem ze sie nie wystraszylam , tym bardziej ze wczoraj wyczytalam ze w Uniesciu nad bałtykiem przeszła jedna ale obyło sie bez zniszczeń:szok: a unieście jest koło mnie !:szok: Czarni widziałas ???
Boshe dziewczyny odrazu mam wizje ze jak do nas by przyszla to koniec, dopiero co dom zbudowalismy ,jeszcze 2-3 miesiace i mamy sie przeprowadzac a tutaj taki kataklizm ja nie wiem co to by bylo na sama mysl chce mi sie plakac :-:)-(

witam nowe styczniówki ;-)

Domiska ja też się zastanawiałam nad tymi estetycznymi względami itp, ale jego obecność przy mnie była ważniejsza, a przez to co zobaczył, jaką mnie widział co słyszał, teraz już się nie krępuje przy nim niczego :tak: a dzięki temu zbliżyło nas do siebie.

EmiliaM witaj!

Wiedziałam. Ale my mamy na tyle szczęście że u nas ściąga morze i mało jest prawdopodobne że przyjdzie do nas. To nie pierwszy raz jak jest coś takiego kilka lat temu też było.

Witam słonecznie :-) u mnie tylko kilka małych chmurek na niebie znowu będzie grzało.
My z mężem myślimy o porodzie rodzinnym wcale nie musiała go o to prosić sam zaproponował ale wszystko będzie zależało od tego czy akurat wtedy będzie wolna sala do porodu rodzinnego :-(.
A kiedy jest najlepiej zacząć chodzić do szkoły rodzenia?

słonecznego i miłego dnia życzę

P.S. jak umieścić suwaczek?

Cześć dziewczyny,

właśnie wróciłam z laboratorium i upuściłam sobie trochę krwi. Niestety rano byłam tak zakręcona że zapomniałam nasiusiać do pojemniczka. Ups... Dzisiaj mam wizytę i mam nadzieję że dalej jest OK.

Pogoda u mnie koszmarna. Pada deszcz i wieje wiatr, jest zimnoooo:no::no:
Miałam zrobić zakupki na targu, jakieś świeże warzywka i owoce, no i kurki na sosik a tu dupa. W taką pogodę psa nie wysłałabym po te zakupy więc uszanowałam i siebie. Fajnego jedzonka nie będzie. Trudno, mam nadzieję że w piątek pogoda dopisze i nadrobię zakupy.

A i witajcie nowe styczniowe mamusie. Dużo nas się robi, będzie chyba z 50 sztuk:-):-):-)

reklama
Do góry