reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

martinek lez i odpoczywaj a zobaczysz ze krwiak szybko sie wchlonie i bedziesz sie cieszyla ciaza.takze uszy do gory:tak:.
ja rownierz biore lutka ale doustnie za wzgledu na wczesniejsze poronienia ,mam brac do konca 12 tygodnia.
a ja wlasnie odkrylam ze na kuchennych oknach mam roj pszczol.zadomowil sie w roletach zewnetrznych i okien nie umylam z zewnatrz bo mam uczulenie na jad pszczeli.musze poczekac az moj maz wroci z dzialki i zrobi z nimi porzadek.
czarni moze napisalybysmy do moderatora o utworzenie nowego watku STYCZEN 2013 gdzie moglybysmy zakladac nowe tematy i dzielic sie wszystkim co nam dusza podpowie?co o tym sadzicie dziewczyny?

Ostatnia edycja:
reklama
martinek na pewno będzie dobrze! jak tylko będziesz leżała, dużo odpoczywała i się nie stresowała, to krwiak szybciutko się wchłonie :-) no i teraz mąż musi Cię dopieszczać:tak: a wzięłaś już l4?

Dziewczyny kiedy w ogóle idziecie na zwolnienie ?

Czarni juz po wizycie? Jak tam?

martinek a naważniejsze, że serduszko pięknie bije i fasolka rośnie! Leż, leż i jeszcze raz odpowczywaj a wszystko będzie dobrze :tak:

L4 sobie sama pokazałam, bo mam firme i naszczescie nie musze nic kombinowac....a od czerwca juz l4 zglosze do zusu zeby nie placic skladek...straszne to lezenie..wszystko mnie boli i w dodatku jest przerazliwie duszno...ale dam rade:)
dzieki za wsparcie:)

Martinek będzie dobrze, moje 2 przyjaciółki miały podobny problem, ale szybciutko się krwiaki wchłonęły jedna ma już zdrowego 2 miesięcznego szkraba, a u mnie na weselu chulałaaa do rana.

Ja dziś miałam pierwsze USG, Okruszek jest maleńki ale wszystko jest w najlepszym porządku, następnym razem powinno już bić serduszko. Poryczałam się jak bóbr! Nieziemskie uczucie :))))))

Martinek, będzie dobrze, zobaczysz. Jest fasolka, serduszko. Nawet nie ma innej opcji. W pierwszej ciąży też miałam krwiaka i tydzień leżałam plackiem - wchłonął się. :)

reklama
Do góry