G
goko
Gość
witaj martinek ja też jestem z Poznania :-) i tak samo mam termin na 31 grudzień a 1 styczeń :-) kurczę i nawet dolegliwości te same....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj martinek ja też jestem z Poznania :-) i tak samo mam termin na 31 grudzień a 1 styczeń :-) kurczę i nawet dolegliwości te same....
mari kochana dziekuj!!! jejq mocno zaciskam kciuki abys dolaczyla do mnie!!!! napisz na prywatnym co u ciebie plis!!Kogo ja widze )))))))))))))))))))
Wow ale niespodzianka gratuluje Kochana :-):-):-)za 9 dni do Ciebie dolacze
trzymam kciuki za usg!!! no i te pierwsze pobranie krwi jest najgorsze, faktycznie wysysaja mnostwo krwiJa dziś robiłam badania z krwi ło matkooo ile tego se ze mnie wysysnęli...
A jutro pierwsze USG, strasznie się cieszę ale stresuję też mocno.
Miłego dnia!
gratuluje i witam :-) trzymam kciuki za usg i tez musze przyznac ze szczescie mnie rozpiera :-)Witam wszystkie mamusie! Pierwze USG juz w sobotę, nie moge się doczekać, mam nadzieję, że usłysze juz moje małe serduszko :-) szczęście mnie rozpiera!
ja tez sie juz doczekac nie moge zeby zobaczyc moja kropeczke i tez mam lekkie mdlosci , dobrze ze chociaa to bo tak to zero, anwet cycki mnie nie bola, nic.....jak ja bym chciała zobaczyć moją kropeczkę, ale mój gin każe czekać, bo to z nfz, więc może przy następnej wizycie... ale jak już pisałam - mam mdłości na pocieszenie
no to czekamy na wiesci!!! rozumiem ze do Jursy idziesz?no ja na wizytę pędzę jutro też jestem ciekawa co z tego wyjdzie )
no ja chodze prywatnie, wiec moj gin mial ekstra sprzet, teraz bede chodzic tez prywatnie ale do innego z pakietu medycznego ktory mam w pracy, gin ponoc tez jeden z najlepszych wiec mam nadzieje ze i sprzet ma dobry....;-)dziewczyny a powiedzcie mi wasi lekarze jakie mają usg
bo mój lekarz jest bardzo dobry ale sprzętu nie ma rewelacyjnego i zawsze na takie poważniejsze wizyty chodzę prywatnie
i ciekawa jestem czy on na nim zobaczy to samo co inni na tym "nowym"...
gratuluje widoku serduszka!! mi tez sie chce ciagle spac.....ja juz po pierwszej wizycie.bylam wczoraj i widzialm moja fasolke,nawet bylo widac jak serduszko bije.
u mnie ciag dalszy nudnosci i mdlosci i do tego spanie i siusianie mnie mecza okrutnie.
witam i trzymam kciuki za wizyte !!Cześć, dołączam się do przyszłych mam
Dzisiaj idę do gina na 20.20 ..moze usłyszę już serduszko