reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Dziewczyny ratujcie! Poradzcie coś na mdłości, a raczej na wymioty bo drugi dzień mam wyjęty z życia! Co zjem lub wypiję za 5 minut zwracam. Do tego ból głowy. Macie jakieś sposoby?

Witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wizyty!

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi wasi lekarze jakie mają usg
Ja chodzę prywatnie ale powiem Ci, że nie wiem czy ma taki znowu najlepszy sprzet na świecie :-) Będę mogła powiedzieć coś więcej po sobotniej wizycie :tak:
Cześć, dołączam się do przyszłych mam:) Mi termin wypada grudzien-styczen...jeszcze nie wiadomo dokładnie:) Moja historia jest dosyć ciekawa:) Jeszcze w lutym lekarz podejrzewał u mnie PCO w związku z długimi cyklami
martinek ja mam stwiedzone PCO od dobrych 4 lat, do tego hiperprolaktynemie, którą ostatnio leczyłam bromergonem i powiem Ci, że też udało Nam się w drugim cyklu starań :biggrin2: a lekarz mówil, że bez gruntownego leczenia sie nie obejdzie ,a tu proszę, więc tym bardziej sie z tego ciesze !! a jak po wizycie?
ja juz po pracy, musze powiedziec ze zauwazylam ze mam lekkie mdlosci codziennie koło 14-15... muli mnie az do tej pory.....:baffled:
Marzenixx mam to samo! Od 14 już się kompletnie do niczego nie nadaję! ziewam non stop, oczy mi się zamykają i tylko bym leżała :-D
Hej kochane ja jutro wrqacam do siebie, na krzywych nogach prowadzę szkolenia, mam takie wzdony, że się w ciuchy nie mieszczę i gdybym chciała i trzasnęła zdjęcie to brzuch ciżowy byłby jak nic, ale wiem, że to wzdęcia :D
milusia83 ja też się nie mieszcze w spodnie :blink: najgorszy jest brzuch po całym dniu :-D
czarni daj od razu znac jak będziesz po usg! powodzenia :)

Dziewczyny ratujcie! Poradzcie coś na mdłości, a raczej na wymioty bo drugi dzień mam wyjęty z życia! Co zjem lub wypiję za 5 minut zwracam. Do tego ból głowy. Macie jakieś sposoby?
Witaj maamcia :-) chetnie bym pomogła, ale mnie (odpukac) na razie wymioty nie dopadły, więc nie mam pojęcia jak im zaradzić :no:

Hej dziewczyny ;-)

Mamcia współczuję i nie wiem czy znajdźiesz coś co ci pomoże moja koleżanka jak była w ciąży to brała krople na żołądek i to też jej nie wiele pomagałm może spróbuj z gorzka herbata

Trzymam za ciebie kciuki by mdłości puściły

Ja narazie mam wzdęty brzuch i około 16 jestem już mega zmęczona ale moja cąża jest narazie "najmłodsza" na wątku:-D.

maamcia na mdłości nie poradze nic bo sama ich nie miałam w pierwszej ciąży, gdzieś coś słyszałam by jeść migdały.

Czarni kciuki za wizyte.

Ale macie fajnie z tymi wizytami, ja jeszcze musze czekać, ale jutro planuje zrobić tesciaka - jutro spodziewany termin miesiączki

jestem i ja.padnieta od rana jak nie wiem co.zachcialo mi sie rozmontowywac sofe do prania:wściekła/y: to teraz mam za swoje.jestem skonana a chcialam jeszcze okna przetrzec w salonie bo po ostatnich deszczach swiata przez nie niewidac.no i przede wszystkim prysznic bo sie poce straszliwie.
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i zdajcie relacje jak poszly:-).

czesc, wczorajsza wizyta niestety nie byla najprzyjemniejsza....mam krwiaka czyli odklejanie kosmowki - musze brac 2x1 duphaston i 2x2 luteine dowcipna no i leże;/ Pani doktor mowila wprawdzie ze to sie dzieje czesto ze mam odpoczywac i sie nie stresowac, ale jednak nie jest mi lekko;/ Serduszko bije ladnie, fasolka rozwija sie super - ma juz 8,8mm...no ale jednak mam zagrozenie ciazy...jutro mam isc rano do szpitala na badania krwi ,moczu itd...ale przeloze na wtorek bo wole jednak polezec i sie przestac stresowac przez chociaz te kilka dni...mam podobna spieta, twarda macice - wszystko przez ten stres...mam nadzieje ze bedzie dobrze..trzymajcie za mnie kciuki

co do mdlosci to jest taki lek mammarin - wyciag z mbiru...podobno pomaga...mi lekarka mowila ze czasami bardzo.

reklama
Do góry