Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
deszczyk nie ma mnie w tabelce a wyslalam ci wczoraj dane na priv....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za chwilę wyślę :-)Napiszcie do mnie na priv daty z wizytami i godzinkami,
Martinek super Z usg prenatalnym u nas jest podobnie - między 11tc, a 14tc. Tylko ja na nie jadę do Centrum Zdrowia Kobiety, bo moja ginka ma za słaby sprzęt.ja juz sie pochwalilam wizyta w odpowiednim watku...
co do usg genetycznego to ja mialam dzisiaj robione (12t1d) a moja ginka robi od11tc do 14tc
Chciałabym się do Was dołączyć. Według kalendarza termin mam na 24 stycznia. To będzie moje pierwsze dziecko. Równo za tydzień mam wizytę i już nie mogę się doczekać. Wcześniejszą wizytę miałam w maju i było widać tylko pęcherzyk. Nie odzywałam się, ponieważ miałam okropne mdłości i zawroty głowy. Zmuszałam się tylko, by wstać do pracy. W czerwcu zmieniłam pracę na inną, dlatego nie mogę sobie pozwolić na wolne.
Też miałam okropne nudności. Teraz jestem na początku 9 tygodnia i jest dużo lepiej. Ale jeszcze około tydzień temu myślałam, że nie dam rady.
Gratuluję Wam pięknych fasolek :-)