reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Heloł..

wciągnełam, wręcz pożarłam dwa lody, od razu lepiej...mdłości tak nie dokuczają .... ale poza tym to dzis jakiś horror mam z nimi...

Ja w pierwszej ciąży dostałam zwolnienie lekarskie od pierwszej wizyty czyli dokładnie od 5 tyg ciąży, ze względu na to, ze pracowałam 8h przy komputerze. Lekarz powiedział, ze nie wolno, że promieniowanie i inne takie i całą ciąże przesiedziałam w domq.

Teraz tez jestem na zwolnieniu z powodu plamien, czyli wiadomy powod...

Oooollcciiaaa.. hm.. u mojej córeczki biło w granicach 146 :) ciekawe czy to prawda ze dziewczynki mają niższe tętno a chłopcy wyższe??

reklama
Mysiak byłam dziś u lekarza i dzidzia sie pojawiła i widziałam nawet serduszko!!!! Pytałam o ciebie! Lekarz mi powiedział ze różnie bywa ale dobrze ze masz objawy ciazowe!!!! To o czymś świadczy;) więc dalej trzymam kciuki sloneczko!!! I wymiotuj jak najczęściej bo to dobry znak :)))))

Cze dziewczyny, nie pisze za czesto bo praca, corka, duzo innych obowiazkow i co najgorsze objawy ciazowe. To moja 3 ciaza a objawy najgorsze: mdli mnie calymi dniami, nawet nie wymiotuje, moze przynajmniej by mi ulzylo, piersi bola jak cholera, wszystko w okolo smierdzi okropnie a i tak najgorszy jest ten bol glowy, irytuje mnie doslownie wszystko. Na dodatek chore zatoki. Chodze jak zombie!!!
Wczoraj bylam na pierwszym spotkaniu z midwhife i oprucz setki pytan pobrali mi tylko 5 flakonikow krwi. Serduszko uslysze dopiero na usg za miesiac. Czyli nic nie wiem, mam tylko nadzieje ze te moje objawy to oznaka ze jest ok.

Sorki ze marudze :-)

MatkaEwa - trzymaj sie kochana...przesylam ci duzo energii !!!
Ja się czuje lepiej troszke, odstawilam luteine, biore wieksza dawke duphastonu i odrazu poprawa...wizyta 14.06 o 15...tak bym chciala zeby juz tego krwiaka niebylo...lezec moge caly czas dam rade ale luteiny nie chce, nie zgodze sie bo uwazam ze psychika przyszlej mamy tez jest wazna...Piersi mnie tez nie bola juz od 3 tygodni...pozdrawiam was wszystkie i witam nowe stycznióweczki:)

U nas z imionami był duży problem, bo pracuję w szkole i imiona kojarzą mi się przede wszystkim z uczniami, których uczyłam, albo uczę. Ale za to mam w pracy 2 Hanie, które mają fajne charaktery i Hanuśka wygrała :tak:. Za to mój mężuś wymyślił, że jak będzie syn, to będzie Antek.

Super :tak:

Marzenixx MAMAAGA4 ma rację :tak: Ja w pierwszej ciąży pracowałam do 26 tc i teraz się zastanawiam jak ja tak długo wytrzymałam, bo teraz już ledwo żyję. Teraz idę na zwolnienie 28 czerwca, a czekam do 28 tylko dlatego, żeby nie robić zamieszania pod koniec roku szkolnego.

Kochana do 28 już nie dużo czasu :) Ja myślę że do końca sierpnia popracuje i pójdę na zwolnienie ... zobaczymy ile zdołam wysiedzieć bo 8 h przy kompie...

Mysiak byłam dziś u lekarza i dzidzia sie pojawiła i widziałam nawet serduszko!!!! Pytałam o ciebie! Lekarz mi powiedział ze różnie bywa ale dobrze ze masz objawy ciazowe!!!! To o czymś świadczy;) więc dalej trzymam kciuki sloneczko!!! I wymiotuj jak najczęściej bo to dobry znak :)))))

Niesamowite uczucie widzieć jak pulsuje a jeszcze większe jak widzisz i słyszysz! :)

MatkaEwa trzymaj się kochana :* :(

reklama
Do góry