reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

MatkaEwa bardzo mi przykro, myslalam ze przeczytam inne wiesci wlasnie weszlam zeby zobaczyc jak wczorajsze wizyty, moze na wszelki wypadek zrob jeszcze jedno usg u innego lekarza?

dziewczyny mialyscie brazowe niteczki w sluze w terminie drugiej @ od zaplodnienia, albo w kolejnych? bo ja wlasnie teraz mam drugi termin @ wzielam no-spe bo brzuch mnie troche pobolewal, i sie pojawili takie niteczki w sluzie brazowe ale nie duzo tak jak w terminie 1 @

reklama
MatkaEwa wiem co czujesz.. Trzymaj się Kochana...

Ja też mam takie szerpnięcia, czasami nie mam przez 2 dni, a czasami codziennie się zdarzy. Co do migreny to takowa wczoraj mnie dopadła... Jęczałam do północy z głową zakrytą poduszką. Musiałam wziąć apap, bo nie mogłam już :/

Mdłości dziewczynki mam nadal, ale małe do 17 nie umiem funkcjonować. Dopiero od 17 i do samego spania jakoś się trzymam. Ogólnie jestem rozkojarzona, nic mi się nie chce, a cyce to mnie dzisiaj tak bolały, że ruszyć się nie mogłam.
Ale się martwie tym serduchem....

Aaa i jak odstawilam luteine, to już takich wzdęć nie mam i kg na wadze w dół. Kurdeee ale miałam dzisiaj koszmar. Śniło mi się, że dostałam krwawienia :( wiecie, że wstałam i poszłam do toalety sprawdzić i jk mi ulżyło jak się zorientowałam, że to tylko był sen

kropka ja miałam taki koszmar wczoraj.

ja czasem czuję brzuszek, zakłuje, czasem jak się zaśmieję, ale to muszę mocno zacieszyć, wtedy szarpnie. cycki bolą, mdłości są, plamień żadnych nie mam, brzuszek jest więc powodów do zmartwień chyba nie mam aczkolwiek zastanawiam się co przyniesie czwartek...
lenia mam i ja, mogła bym nie robić dosłownie nic! ale niestety, dziecko, mąż, pies :-p trzeba się ruszać :cool2:

Właśnie odwiozłam córcię do mojej mamy i wcinam drugie śniadanko. Ale mi się nie chce iść na to wesele. Do tego dopadł mnie suchy kaszel i zapchany nos. Biorę Drosetux i syrop z czosnku, ale bez zmian.
Hanus, gocha1986 super :-D

Witam nowe Mamusie :-D

MatkaEwa bardzo mi przykro :-(

Kropka ja kilka dni temu też miałam podobny sen: śniło mi się najpierw, że dostałam krwawienia, a potem wypadła dzidzia :no: Ale koszmary w ciąży podobno są normalne.

Mnie ciągle się śnią koszmary. Aż czasami się budzę.. Masakra :/

Jutro chyba się wybierzemy z mężulkiem do kina na Nad życie... jakoś mam ochote obejrzeć ten film.

Miałam robić lasagne na obiad, bo dzisiaj lepiej się czuje, ale mąż jak będzie wracał ma wziąć pizze na wynos mniammm z naszej ulubionej pizzerii.

Co do moich dolegliwości, to ja myślę, że spotęgował je jeszcze pofajkowy kac, tzn już długoo nie palę i pewnie swoją drogą organizm się zbuntował... No nic teraz żeby tylko nie przytyć zbyt wiele... Nie odmawiam sobie niczego w sumie, ale wszystko jem w rozsądnych porcjach. Muszę też się zacząć troche ruszać, bo ostatnie 2 tygodnie, to w łóżku przeleżałam, a blada to jestem jak ściana...

Dzisiaj robie sobie domowe spa... paznokcie, pilingi, balsamy, maseczki itp :tak:

MatkaEwa tak bardzo mi przykro i współczuję Ci ogromnie:-( 3maj się...
Martinek ja również mam podglądanie w czwartek 14.06,żeby sprawdzić,co z krwiakiem. Wtedy będą 2 tygodnie odkąd leżę...a u Ciebie ile już minęło i jak się czujesz?
Witam nowe stycznióweczki!!

reklama
dziewczyny mialyscie brazowe niteczki w sluze w terminie drugiej @ od zaplodnienia, albo w kolejnych? bo ja wlasnie teraz mam drugi termin @ wzielam no-spe bo brzuch mnie troche pobolewal, i sie pojawili takie niteczki w sluzie brazowe ale nie duzo tak jak w terminie 1 @

Do góry