reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

ala to też życzę powodzenia przy remoncie! pochwal się koniecznie później co tam wykombinowaliście dla maluchów w pokoiku :-) kompletujesz już pomału wyprawkę czy na razie nie myślisz o tym? oby dobre samopoczucie zostało ci do końca ciąży :-)
gosia u was miesiąc miodowy minął ale pewnie nadal aura ślubna trwa i fuulllll romanticooos jest :-D a kupiłaś w końcu ten nocniczek? sadzasz milenkę? :-)

reklama
Caroline wlasnie jeszcze nie kupilam nocnika bo wciaz sie waham czy oby Milena sie nie przestraszy nocnika i do niego nie zrazi... Wiec narazie kupimy zwykly nocnik a u cb jak tam sadzanie byly juz pierwsze fanfary? ;D co do Meza to ostatnio zmierzluch jest wiecznie zmeczony po pracy haha ;D

u nas fanfary nie zdążyły zagrać bo nocniczek został na czas remontu gdzieś wyniesiony - i nikt nie wie gdzie się podziewa.. więc kupiłam w biedronce taki zwykły i teraz jak mieszkamy u teściów to ją sadzam jak tylko mamy czas - bo najczęściej na dworze przesiadujemy.. była już kupka i siusiu też kilka razy ale to sporadycznie :-) zobaczymy co będzie dalej :-)

o kurdę to ja mam jakieś kiepskie wyczucie, sadzam tak co drugi dzień po kilka razy dziennie i ani siusiu ani kupki nie udało się złapać.... ale chyba już rozumie, że jak siusiu to tam, bo jak latał bez pieluszki i zaczął sisiu robić to poleciał szybko na nocnik - akcja kilka razy miała miejsce :)
my mamy zwykły nocniczek, ale kiepsko się na nim siedzi, widzę po Adasiu, ze mu mega nie wygodnie ;/

ja dostałam zalecenie od fizjoterapeuty żeby ten nocniczek co kupiłam w biedronce wyrzucić póki co w kąt.. jest za duży i ala dlatego tak dziwnie siedzi.. mówił żeby póki co odpuścić bo ciężko jest dostać taki mały nocniczek.. nie pamiętam jaki był ten z FP grający bo gdzieś nam się zagubił podczas remontu.. pewnie za jakieś dwa tyg się odnajdzie :-) no i nie polecał żeby było oparcie takie jak w tym z biedronki - w tym grającym jest demontowana ta spłuczka więc luzik - pewnie bardziej ten z fishera nam się sprawdzi o le ali wpadnie w oko :-)

i tak teraz nie ma co mówić o systematyczności w sadzaniu małej bo przez te remonty mamy cały dzień rozbity :-(

Tak wieczornie na szybko Mila lata jak szalona wszedzie jej pelno ;p Dzis bylismy na spacerze (szlismy dwie godziny co zazwyczaj na ta trase ok godz) Mila dala rade sporo przejsc chyba z kilometr ;p bylo pare zawahań i bam na pupke ale gdy ja bralam na rece to sie wyrywala by chodzic sama wiadomo byly przerwy i obierala swoj wlasny kierunek haha ;D Na roczek zrobila kroczek pozniej dlugo dlugo 2 kroczki i od 13,5 msc daje rade nio i wstaje sama;p Co do nocnika mamy z Disneya jest fajny ma maly otworek dzis juz raz dalam Mili podobalo jej sie ale nic nie zrobila ;p chce do niego wchodzic ;p Jest taka mądra słodka rozoszna ah i eh Cudna <3 Nie raz jak zacznie po swojemu nawijac to smiech na sali ;p Mowi mama tata baba ( wie kto jest kim) be ty nie dada lala iiii ja i jaja ;D

ojjj to mili jest taki mini-maratończyk bo nawet ja bym po takim czasie wymiękła :-)
a u nas dalej remontowo - już tak strasznie tęsknię za swoim domkiem no i oczywiście za mężusiem :-(

jak tam plany na święta u Was? ;-)

-caroline- my rundka do jednych dziadków i do drugich... także w mieszkaniu nic nie robimy

gosia ładnie śmigacie z Milenką, ja to z moim tylko przed blok dookoła placu zabaw i hejjj

u mnie samopoczucie wraca do normy, znowu czuję przypływ sił i ogarniam mieszkanie, możliwe, że to dzięki odpoczynkowi który mogłam sobie zafundować jak rodzina pomaga i zajmowała się synkiem :)

pozdrawiam

ja tylko tak na chwilke ,chcialam Wam zyczyc zdrowych,pogodnych swiat spedzonych w milej rodzinnej atmosferze ;)

wczoraj mialam usg i chyba trzy dziurawce beda,poki co nic nie dynda miedzy nogami ;) za tydzien na dwa dni do szpitala na badania prenatalne,wiec dokladniej sie przyjzymy ;)
pozdrawiamy ;)

caroline jak tam połówkowe?

Ostatnia edycja:
reklama
anetka może te porządki to ponowny syndrom wicia kolejnego gniazda? :-D:-D:-D zazdroszczę ogarniania chatki - u nas ciągle sajgon :-(
ala dziękuję ;-) wszystko ok, przepływy, narządy w normie :-) - tylko jedyne czego nie widziaąm to buzia małego - nie chciał się odsłonić.. ale najważniejsze pokazał :-) chłopak w dalszym ciągu :-D ale piękny babiniec u ws będzie :-) mąż niech się w wiatrówkę zaopatrzy bo jak zacznie się kawalerka schodzić do tych lasek to nie ogarnie :-) chociaż wiesz że to nigdy nie wiadomo co tam między nóżkami wyrośnie do porodu ;-)najważniejsze że czjuecie się z dzidziusiami ok i że ciąża przebiega prawodłowo! daj znać koniecznie jak już będziesz po badaniach !

JA RÓWNIEŻ JUŻ DZIŚ..

ŻYCZĘ WAM I WASZYM RODZINKOM ZDROWYCH, POGODNYCH I PEŁNYCH RADOŚCI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH !!!
:-):-):-)

Do góry