-caroline-
Fanka BB :)
takaonaja moja czasami podpija mleczko krowie.. tzn nie bezpośrednio ale np jak robię czasami budyń to kilka łyżeczek ode mnie podje.. albo jak daję np śmietanę do sosu to też zajada.. my jesteśmy troszkę ostrożni co do picia bezpośredniego bo mała miała skazę.. na szczęście po odstawieniu bebilon pepti i przejściu na zwykłe kaszki mleczne póki co - odpukać- nic nie wysypuje.. ale tak jak piszę nie przesadzamy z ilością ;-) co do nocek to róznie bardzo - czasami prześpi całą, czasami jedna/dwie pobudki a czasami co 2 h się budzi :-( ja od niedawna daję jej w nocy jak się obudzi wodę do picia - bo mimo codziennego wietrzenia pokoju przed snem - jest zaduch.. i czasami jak nic jej nie dokucza to budzi się tylko raz/dwa na wodę i dalej śpi czasami nawet nie upomina się o smoczka ;-)
asiorrek WOOOOOOOOOOWWWWW!!! marnujesz się w domu! idź na cukiernika to zbijesz fortunę!!! piękne arcydzieło!!! masz talent naprawdę!!! pewnie ciacha też pyszne pieczesz :-) musimy się kiedyś do ciebie z dziewczynami wprosić na kawkę i to ciachooo :-) a co to ten grysik i jak go robisz? bo ja pierwszy raz słyszę :-)
Gosia jak Milencia? daj znać jak tylko będziesz mogła!
asiorrek WOOOOOOOOOOWWWWW!!! marnujesz się w domu! idź na cukiernika to zbijesz fortunę!!! piękne arcydzieło!!! masz talent naprawdę!!! pewnie ciacha też pyszne pieczesz :-) musimy się kiedyś do ciebie z dziewczynami wprosić na kawkę i to ciachooo :-) a co to ten grysik i jak go robisz? bo ja pierwszy raz słyszę :-)
Gosia jak Milencia? daj znać jak tylko będziesz mogła!