reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Caroline o ciup to fajnie se kucharze popijali dobrze ze dopilnowaliscie ich;D Ej no super ze betka tak pieknie przyrasta rewelka!;D Moze bedzie synek?;) No to mezulek jest super spisuje sie na medal;) Usg to tylko "formalnosc" ;* Jednak zmienimy sale juz mamy jedna na oku;) OOOO teraz widze Wszystkiego Naj dla Alusi z opkazji 11 miesiecy jeszcze miesiac i roczek ale to zlecialo;)

reklama
Gosia o kurcze jednak zmieniacie salę? oby wszystko poszło gładko z tą zmianą :tak: 3mam kciukasy!!! dziękuje za życzonka dla alusi ;-) i jak zamówiłaś już ten stolik z fisher? przyszedł? fajowy? ;-) będę czekała na opinię milenki :-) oj raczej na syncia nie ma szans.. mamy pokolenie żeskie z mojej i męża strony więc nie ma szans :-D dodatkowo maleństwo duużo przed owu było :tak: ale różu pod dostatkiem to nie narzekam :-) ale najwazniejsze żeby zdrowe :-) a jak u księdza poszło? wszystko załatwione już z formalnościami? :-)

Caroline od dwqoch dni nie odpisuje co zasiade przed komputerem to mala sie "dobija" ;D Stoliczek mamy jest u tesciowej bo bedziemy mieli dwie wigilje wiec tam zostal;D Tesciowa zachwycona mowi ze wszystkie inne zabawki sie kryja przy nim ja sama go zobacze dzis ;D Oczywiscie relacje zdam;D Jak bedzie druga dziewczynka to tylko sie cieszyc ;) Ja marze o dwoch zdrowych coreczkach bo wiem jak ja z siostra dobrze sie dogadywalam i nie klocilam wszystko bylo ok a z bratem moim przynajmiej 2 razy w tyg klotnia ;) Ale byle tylko zdrowe;) Protokol spisany szybko i sprawnie nie bylo tak zle i pytanie tez ok ;D Ksiadz byl super ;D Jeszcze mamy jedno spotkanie 11 lutego juz przed samym slubem;p:szok:

Kochan życzę Wam by te Święta były pełne radości w gronie rodzinny. By Wasze rodzinki były zawsze uśmiechnięte i zdrowe a dzieci by zdrowo rosły ;) Buziaczki Rodzice Milenki i Milenka ;-****

wesolych,zdrowych i cieplych rodzinnych swiat wszystkim mamuskom i maluszkom zyczymy z Natalka ;)

nie moglam juz wytrzymac i 3 dni temu zrobilam test i negatywny wyszedl,ale okres mi sie spoznia 2 dni wiec jest jeszcze szansa ;) ale jak nie w tym cyklu to w nastepnym ;)

Ostatnia edycja:
dziewczynki dziękujemy za życzonka!!! dajcie znać jak maleństwa nasze przeżyły święta :-)
Gosia super że szybko poszło.. no i czekam na realcję co do stolika bo widziałam że suuuper :-)
ala daj koniecznie znać czy coś już wiadomo.. mi test wyszedł bardzo późno :-( bobotest tylko wyszedł bo reszta nic nie pokazała :-( mama nadzieję że to jednak ciąża. wizytę mam 30.12 i już jak na szpilkach siedzę!!! straaasznie Ci kibicuję i czekam na dobre wieści!!!!!

a u nas święta spokojnie i radośnie .. :-) obżarstwo na całego i 3 kg na plusie :-D:szok: ale cooo tam ;-) alusia w I dzień świąt dała nam popalić bo szły jej ząbki.. ale na szczęście dzisiejsza noc w miarę :-) teraz z mężem mamy nowy system póki ma urlop - on wstaje rano a ja śpię do około 10 a póxneij ja wstaję a mąż na godzinkę jeszcze się kładzie.. ufff to dobrze bo nie do życia jestem.. w ciąży z alą też spałam całymi dniami :-( a jak u was żabki idą? u nas dalej tylko sześć :-( miłego kolejnego dnia świąt kochane ;-)

caroline no co do stoliczka to jak narazie jest szal uwielbia telefon nauczylam ja i ciagle go bierze i robi halo halo do uszka od razu podlapala cudny widok no i ksiazke otwiera tylko minus ze ma 1 strone do pekladania ale jest super i przyjemny do ucha nie zalujemy tych przeszlo 200 zl wydanych bo jest extra ;) o to napewno ciaza kochana sama czekam na ten poniedzialek jakbym to ja miala isc do lekarza haha;) a tam ja mam kilo na plusie bo z umiarem wiec od jutra grzeczniutko juz dzis troche przystopowalam aczkolwiek piekne smaczne ciasto rafaello kusi w lodoweczce ;)

Alicja no to czekamy na wiesci co i jak moze jednak bobo jest juz w brzuszku tylko czeka zeby s ujawnic ;)

Juz prawie po swietach my bylismy na dwoch wigiljach objadlam sie slodkosciami a teraz od jutra scisla dietka musi byc ;) MOJ MI kupil spodnie troche nie trafil w moj gust aale chodze dumnie by mu pokazac ze sa ok a on zachwala haha ;)

ooo super że stolik zrobil szał!!! :-) i fajnie że milencia się już tyle nowych rzeczy uczy ;-) hihi dzięki za wsparcie w czasie poniedziałkowej wizyty :-) mam nadzieję że lekarz przekaże nam dobre informacje :-) aj u ciebie tego kg nie widać nawet.. zaraz wyćwiczysz wszystko ;-) jeeju jak ja bym chciała sie zmobilizować po drugim dziecku do diety i ćwiczeń.. kurcze kumpela schudła na diecie dukana chyba z 20 kg!!! ale słyszałam że rujnuje organizm :-(
gosia oj facetom za żadne skarby świata nie mozna pokazać że coś się nie podoba albo że coś źle robią bo się zniechęcają :-D noś noś spodnie niech się cieszy chłopina ze ci przyjemność sprawił :-) uff moja ala dzisiaj przespała całą noc.. jak się cieszę bo przydala się regeneracja sił :-) miłego dnia ;-)

swieta swieta i po ... ;) szybko te dni minely,atmosfera swiateczna takze milo bylo.wigilie u tesciow a 1 dzien swiat u nas.natalka zaciekawiona choinka oczywiscie dotknela i sie ukula,troszke poplakala,zle potem juz nie miala ochoty dotykac ;) z prezentow to kubeczki i klocki ja najbardziej zainteresoawly a lala musi troszke poczekac ;) pojawily sie 2 gorne 1 wiec juz 4 zebolki sa ;) powoli chce juz odstawiac mala od cyca,ale wiem ze bedzie ciezko,bo lubi sobie possac szczegolnie przed snem i w nocy.
jutro chyba zrobie kolejny test ,bo nadal okresu nie dostalam,ale to dopiero 4dzien ;) kurcze nie wyobrazam sobie jak dam rade bedac w ciazy i jeszcze natalka pod opieka,tym bardziej,ze straszna zniej maruda i zlosnica no i nie daje pospac w nocy a ja w ciazy to lubilam sobie pospac,,ale jakos to bedzie ;)
pozdrowionka :)

reklama
ala aaaaaaa!!!!! super - czekam jutro na wieści!!! :-) moja też marudna bo kilka zębolkow idzie na raz :-( w nocy często pobudki a mi się tak chce spać strasznie :-( ale daję radę i zmieniamy się z mężem ;-) a ty do pracy wracasz? jesteś na rodzicielskim jeszcze? ;-) jutro rano zaglądam na bb i czekam na wieści!!! :-) buziaki

Do góry