reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

m_monia szkoda słow wspólczuje ja to bym parę słow jeszcze powiedziała.Ale jak to mówia czasem lepiej nic nie mówić jak powiedzięć za dużo ,a pewnie u niego w szpitalu bedziesz rodziła to lepiej nie zaczynać durnych dyskusji. Mój prowadzący też jest ok, myślałam ze jak syn sie urodzi nazwać go Grzegorz tak mam na imię mój lekarz lecz mam więcej przeciw jak za tym imieniem.
ticker.php

ticker.php

reklama
Ja płacę 200 zł za wizyte z usg, receptami itp w Katowicach. Z tym, że chodzie do dyrektora szpitala -tzn jest to prywatny szpital, ale w tym mam położną środowiskową, położną do porodu, ale są naprawde super babki i poród w super miejscu. Szpital naprawdę gustownie i dobrze wyposażony. Sale 2 i 1 osobowe z łazienkami. Możliwy poród w wodzie. W ogóle do dyspozycji piłki, drabinki, wanna z hydromasażem i przy porodzie mozna mieć wyłaczone światła, włączoną muzyczke i świece. Dużo znajomych, a ostatnio też kuzynka chodziły tam i rodziły i są mega zadowolone. Poza tym po pierwszej ciaży miałam tam zabieg zrobiony. Rewelka na drugi dzień już nic nie bolało. Lekarz super -zawsze pod telefonem nawet w nocy. No ale pieniążki też nie małe... Nie wiem właśnie jak jest z usg 3d i 4d. Miałam u niego monitoring przez 3 miesiące i stymulacje clo i zawsze usg zwykłe robił. Chociaż tyle dobrze, że monitor LCD wisi przede mną na ścianie w dobrej jakości wszystko widać.

Cześć dziewczyny! Jestem w swojej pierwszej ciąży. Termin wstępny z @ mam na 01.01.2013, dlatego też miło mi, że pojawił się już wątek styczniowy ;) Jeszcze jakiś czas temu nie było więc fajnie że już jest i że będzie z kim pogadać ;)

Dziewczyny jak wkleić suwaczek? Mam gotowy, ale nie wiem gdzie się go wkleja....???

Ostatnia edycja:
A co do tematu który poruszałyście. Ja w Krakowie płacę 100zł za wizytę. Jestem oczywiście na niej przebadana. USG jest osobno płatne, ale będę mieć wykonane tylko 3 razy. Jeśli przychodzę z samymi wynikami badań to nic nie płacę. ;)

gieniek gratuluje podwojnego szczescia

U mnie dzisiaj gorzej z mdlosciami, nie poszlam do pracy przez to no i oczywiscie spala bym caly dzien. Czuje napiecie w podbrzuszu i mam wdecia, ale to moze poprostu taki tyd. ciazy.POZDRAWIAM

reklama
Drogo, w PL w moim rejonie wizyta z usg 80 - 100 zł, z cytologią 100 - 120 zł. Większość moich koleżanek prowadziło ciążę prywatnie, bo na NFZ nie było co liczyć, więc szedł na to cały worek kasy. A jak jeszcze były jakieś problemy to już w ogóle masakra. W stosunku do przeciętnych zarobków to naprawdę dużo pieniędzy.

U mnie dziś ciąża na całego. Pierwsze wymioty zaliczone + zaparcie. A jutro kilka godzin w podróży.

Do góry