gooosia ja przerzuciłam się na dentinox bo calgel mi się skończył i chciałam cos innego sprobować - ale w sumie skład chyba podobny.. ulotki nie mam ale na stronie pod opisem jest wersja pdf ulotki
CALGEL żel 10g - Apteka internetowa i-Apteka.pl u mnie ze względu na wzmożone ząbkowanie szybko poszedł
dzięki za życzonka zdrówka! ;-)
alicja ooo tak! zaczął się etap szafek! u nas większość ma poukrywane klamki więc jeszcze nie dojrzała jak się je otwiera
ale pilnie obserwuje jak ja to robię i chyba kwestia czasu
już wie jak się szafę pod zabudowę przesuwa także włazi na półkę i siedzi aż się jej nie znudzi
ciekawe kiedy się zaklinuje
i oby katarek przeszedł.. u nas nasivin się nie sprawdził - a maść majerankowa rewela - teraz ja używam bo boję się coś mocniejszego ze względu na planowanie powiększenia rodzinki :-)
afja kochana super że się udało z pracą! naprawdę się ciesze tym bardziej że masz co z adasiem zrobić! korzystaj póki okazja się nadarzyła bo z pracą cieżko teraz :-( moja już na styk się mieściła w foteliku i z pasami było już ciężko jak w kurtce zaczęła jeździć więc zmieniliśmy fotelik.. ale miałam łzy w oczach jak chowałam i czyściłam ten mały fotelik w którym pamiętam jak dziś - przywieźliśmy ją ze szpitala :-( to było tak niedawno..
ja już ciut lepiej.. wracam do żywych.. zostaję chwilowo sama z małą bo mąż do apteki jedzie .. odezwę się wieczorkiem..
chociaż jak wracam do zdrowia to trzeba się do roboty brać
@ poszła już sobie więc trzeba otworzyć sezon starankowy
no i muszę zasiąść przed allegro bo trzeba już ogarniać prezenty powoli.. dzieciaków duzo więc jakieś drobiazgi muszę obczaić.. macie jakieś pomysły na prezenty dla dziewczynek w wieku: 1,2,3,4,6,9 lat?
aaa.. co do staranek: dziewczyny mające chłopca celowałyscie w owu?
buziaki dla was!