reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

-caroline- tak, ja w 'zawodzie' szukałam pracy, w ogóle o innej nie myślałam, praca w laboratorium prywatnym, głównie na pracowni mikrobiologicznej; z Adasiem na zmianę będą siedzieć moja kuzynka, znajoma koleżanka jako opiekunka :) i mam nadzieję, że pomoże też moja mama (ma przejść na emeryturę w lutym)
a co do fotelików to my czekamy jeszcze, w nosidełku Adaś się jeszcze ładnie mieści, a i od nowego roku wejdą nowe normy także czekamy na nowe foteliki ;)

reklama
Przepraszam, że tak wchodzę w wątek, ale proszę bardzo o pomoc.Jestem studentką 3 roku dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym. Prowadzę badania dotyczące spożycia i suplementacji wit D u kobiet w okresie laktacji i ich dzieci. Wyniki przeprowadzonego badania przedstawię w swojej pracy licencjackiej. Byłabym bardzo wdzięczna, jeśli poświęciłaby mi Pani chwilę czasu na wypełnienie anonimowej ankiety i opisała swój jadłospis z dnia poprzedniego.Dziekuję bardzo!https://docs.google.com/forms/d/1K1pYEBoxzgdriRGBFrWJ5nRbBXFlO-IsAVxVhhqXX_E/viewform

Witam sie ii ja ;)

Afja no mam zdj na fcb to mozesz zobaczyc ;) Super ze z praca sie udalo gratulacjje ! My tez sie wstrzymuujemy z fotelikiem. Super e pomoc przy malym jest.

Januarka trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok .

Caroline no to teraz czeka was bardzo przyjemnyy czas starankowy hihi ;)

No u nas masakra. Noc trzy pobudki z czego mala marudZila i usypianie zajmowalo pol godz jak nie wiecej az sie boje tej nocy wrrr ida trojki juz biale dziasla sa i lekko sie przebily czekamy trzeba przetrwac czyli 9 i 10 zabek idzie. Jutro jedzziemy znowu z zaproszeniem do cioci mojego D wiec dzis juz obiadek zrobiony na 2 dni . A mam pytanie robicie roczek w kosciele ?

witam ;)
chorubsko odpuscilo ale jeszcze mamy katarek z natalka.nocki troszke lepsze.mala juz troszke lobuzuje.otwiera szafki i wyrzuca wszystko.o wlasnie buszuje,musze konczyc.milego dnia :)

hej mamusie.. ja od wczoraj jestem na antybiotyku :-( lecę z nóg.. postaram się doczytać was wieczorkiem bo póki co ledwo siedzę i mi się dwoi przed oczami :-( ja to tam pal licho - ale 3majcie kciuki za moją Aluśkę żeby nic nie podłapała ode mnie :-(

Caroline kochana duzo zdroweczka trzymaj sie dla pocieszenia ostatnio tez lekko sie przeziebilam i malej nic nie bylo ;) a i mam pytanko nie wiesz ile po otwarciu wazny jest calgel bo wiem ze stosujesz przy Ali bo ja niestety opakowanie wyrzucilam i mam sama tubke ehhh

U nas zabkowanie pelna para moja biedna coreczka cierpi ;(

gooosia ja przerzuciłam się na dentinox bo calgel mi się skończył i chciałam cos innego sprobować - ale w sumie skład chyba podobny.. ulotki nie mam ale na stronie pod opisem jest wersja pdf ulotki CALGEL żel 10g - Apteka internetowa i-Apteka.pl u mnie ze względu na wzmożone ząbkowanie szybko poszedł :szok: dzięki za życzonka zdrówka! ;-)
alicja ooo tak! zaczął się etap szafek! u nas większość ma poukrywane klamki więc jeszcze nie dojrzała jak się je otwiera :-D ale pilnie obserwuje jak ja to robię i chyba kwestia czasu :tak: już wie jak się szafę pod zabudowę przesuwa także włazi na półkę i siedzi aż się jej nie znudzi :-D ciekawe kiedy się zaklinuje :szok: i oby katarek przeszedł.. u nas nasivin się nie sprawdził - a maść majerankowa rewela - teraz ja używam bo boję się coś mocniejszego ze względu na planowanie powiększenia rodzinki :-)
afja kochana super że się udało z pracą! naprawdę się ciesze tym bardziej że masz co z adasiem zrobić! korzystaj póki okazja się nadarzyła bo z pracą cieżko teraz :-( moja już na styk się mieściła w foteliku i z pasami było już ciężko jak w kurtce zaczęła jeździć więc zmieniliśmy fotelik.. ale miałam łzy w oczach jak chowałam i czyściłam ten mały fotelik w którym pamiętam jak dziś - przywieźliśmy ją ze szpitala :-( to było tak niedawno..

ja już ciut lepiej.. wracam do żywych.. zostaję chwilowo sama z małą bo mąż do apteki jedzie .. odezwę się wieczorkiem..
chociaż jak wracam do zdrowia to trzeba się do roboty brać :-D @ poszła już sobie więc trzeba otworzyć sezon starankowy :-D
no i muszę zasiąść przed allegro bo trzeba już ogarniać prezenty powoli.. dzieciaków duzo więc jakieś drobiazgi muszę obczaić.. macie jakieś pomysły na prezenty dla dziewczynek w wieku: 1,2,3,4,6,9 lat? :-D
aaa.. co do staranek: dziewczyny mające chłopca celowałyscie w owu?
buziaki dla was!

hej dziewczynki ;-) u nas bez zmian.. mnie dalej męczy a co najgorsze moja ala dzisiaj kaszle jak szalona i leci jej znoska coś co przypomina mi mój katar :-( jutro idziemy chyba do lekarza - niech ją osłucha żeby nie rozwinęło się to co u mnie :-( buziaki dla was
alicja dzięki za zyczonka zdrówka ;-) co u natalki?
gosia jak tam ząbkowanie? i jak przygotowania do ślubu? :tak:

reklama
Troche cichutko sie zrobiło;)

Caroline dzieki ze pytasz zabkowanie robi swoje noce nieprzespane mala zmierzla 3-5 kup dziennie ciagle przy piersiach z miseczki D chyba przejde na B ech ale blizej konca bo juz sie przebijaja sie trojeczki uffff ;) No juz wszystkie nauki zaliczone wiec sie ciesze ;) za 2 tyg idziemy protokol spisywac no i wielkie odliczanie mam stresa jak nic.Moj mnie irytuje bo co msc chodzi po sklepach sportowych i sobie kupuje roznosci a nawet garnituru nie zakupil no coz zobaczymy jak bedzie zmierzlil tydzien przed on to jest taki ze wszystko robi na sam koniec;/ Troche mnie to irytuje bo ja zalatwiam dj fotografa knajpe i zaproszenia i stroj dla malej a On nic ehh. Ja juz suknie mam zakupiona lezy w szafie schowana przed D ;D A jak tam twoje zdrowko lepiej? No i jak Alusia ? Biedulki duuzo zdroweczka dla Was dziewczynki mam nadzieje ze juz lepiej sie czujecie?

Do góry