hej dziewczynki!!!
ufff dawno mnie nie było ale już w wielkim skrócie opisuję dlaczego :-) po pierwsze zaangażowaliśmy się w szlachetną paczkę co pochłonęło nasze wszystkie możliwe chwile!!! cała akcja przerosła nasze oczekiwania i miałam w domu magazyn biedronki
zamiast jedenej rodziny - pomogliśmy aż 6!!!! :-) później skupiłam się na barbórce - musiałam wyszykować męża, zająć się jego ubiorem galowym (nie wiedziałam że z czyszczeniem tego jest taki problem u mnie w mieście :-() później imprezka w domku i goście kilka dni z rzędu :-) następnie dopadła mnie grypa jelitowa! masakra - kilka dni wyjęte z życiorysu :-( dopiero co wyleczyłam oskrzela i skończyłam antybiotyk i znowu kolejne leki :-( skończyłam grypę jelitową 6 gruni wieczorkiem więc dopiero 7 zrobiliśmy małej mikołaja ;-) więc wczoraj jeszcze wojowaliśmy i chichraliśmy się do wieczora z całą rodzinką :-) dzisiaj spędziłam troszkę czasu z moją kluseczką (bo przez chorobę prawie w ogóle jej nie widziałam tzw kwarantanna) :-( no i już jestem
AFJA ANETKA GRAAAAATUUULACJEEEEEE!!! dużo zdrówka kochana i sił! za parę lat będziecie szczęśliwi że już dzieciaczki odchowane zobaczysz!
a i na pracę przyjdzie pora
teraz wasze zdrówko jest najważniejsze!!! ale cudnie
na kiedy termin? który to już tc? my teraz przez te choróbska i antybiotyki niestety musieliśmy odłożyć plany bobaskowe ale już niedługoooo
januarka kuuurcze masakra! dużo zdrówka! z tą śnieżycą to ja bym chyba panikowała że hej! jeeeju człowiek w ogóle nie przygotowany na takie sytuacje.. też zawsze w drogę biorę deserek czy coś na przegryzkę ale kurcze jakbym utkwiła na noc w aucie to nie wiem co bym zrobiła
i fajowo że odsypiasz :-) ja w czasie choroby wyspałam się że masakra
cały dzień w łóżku:-( myślałam że odleżyny już dostanę
co do świąt my kupujemy żywą także mam nadzieję że jak raz sie mała ukłuje igłą to zrezygnuje z podbojów choinkowych
zobaczymy co z tego wyjdzie bo zawsze dzień przed wigilią ubieramy choinkę.. ja w tym tyg też zaczynam ostro porządki przedświąteczne :-) no i muszę obczaić menu na święta ale nie mam pomysłów co tu wymyślić prócz oczywiście tradycyjnych potraw
agaagaaga14 i gosia piszcie koniecznie co u was - bo wyszłam z tematu przez tą moją nieobecność :-)
edit
Afja dopiero dostrzegłam - przeeeeeepiękny suwaczek!!!!