reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Caroline to dobrze ze to nic poważniejszego i oby gardełko przeszło my niestety juz mielismy antybiotyk mimo ze dwa tyg roznymi specyfikami dzialalismy masa lekow za 200 zl prawie i nic wiec musiala dostac amotaks ale na szczescie juz jest ok ;) No ja od razu myslalam nad pilotka a Milenka wyglada w niej bosko ;) Buty bym pokazala ale nie ma ich na stronie hm ale zwykle emo u gory futerko i cale ze srebrnym brokatem ;) No nauki byly smieszne jeszcze te kawaly ksiedza niezle sie posmialismy ;D O tak Milenka tez ostatnio w prezencie dostala zloty łancuszek malutki dla dziecka z podkowa raz go miala zalozony i prawie go rozerwała hehe;D Nasze dzieciaczki sa cwane i pomysłowe ;) I pomyslec ze za 3 msc roczek i beda jeszcze bardziej cwane ;D

aaaa zakochałam sie w tej sukience i sie zastanawiam czy moze byc do slubu czy bardziej na swieta ?
http://www.hm.com/pl/product/18294?article=18294-A

a i jeszcze ta mnie urzekła
http://www.hm.com/pl/product/18264?article=18264-A

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny melduje i tutaj szczepienie przebieglo mysle pomyslnie maly byl grzeczny troszke spiacy teraz i wlansie spi,ale tak narazie i oby nie zadnych innych objwow przy poprzednicgh szczepieniach tez raczej dorbze znosil wiec licze ze tak i tym razem bedzie :)
Gosia- obie suknisie sliczne,ale ta biala wow cudowna,az mi sie cory zachciewa ;p

Gooosia piękne te sukienusie! biała śliczna a różowa mnie mega urzekła :-) bym kupiła dwie :-D:-D:-D
januarka - o jak świetnie że tak minęło to szczepienie - i spokojnej nocki - oby tylko na senności się skończyło!;-)

a ja mam lenia - masakra nic mi się nie chce..
dziewczyny starające się - zapraszam na "starania od jesieni 2013" na bb .. :-)
uciekam chyba pomału spać.. wypiłam piffffko i senność mnie ogarnęła :-D

Witam sie z rana my zaraz wychodzimy do cioci Milenki a pozniej razeem na spacerek do sklepu ;) Oby tylko nie padalo;) Milenka wczoraj mnie zaskoczyła wiecie gdzie sie schowala? Pod własne łóżeczko haha! tam ja pampersy zaciekawiły pozniej jak mnie zobaczy to sie poplakala ze sie z niej smieje a przeciez Milusinska nie wie jak sie teraz wydostac ;D

Caroline no chyba pojade po obydwie ;D Sa piekne ;D

Dziewczyny pozwolicie że się przyłączę do rozmowy:) Myślałam ze już tu nikogo nie ma, a tu niespodzianka:-D

Czy u was też jest bilans po 9 m-cu? My dziś się wybieramy, ciekawe ile ma ta moja gwiazda:-D Starszą też muszę zabrać na osłuchanie bo kaszle i kaszle. Od września ciągle jakieś infekcje, młoda z przedszkola przynosi:baffled:

heeeej Lanjaa - szczerze ci powiem że nie byłam na żadnym bilansie :-( u nas jest taka lekarka że szkoda gadać.. tzn ja często z małą chodzę po lekarzach bo a to kaszle a to katar.. ale chodzę żeby sprawdzić czy nic gorszego się nie rozwinęło bo wolę unikać antybiotyków.. i póki co - odpukać!- zawsze na osłuchaniu i syropku ziołowym się skończyło.. ooopowiadaj co u was.. jak dziewczynki się dogadują? no i daj znać jak po bilansie bo ja nawet nie wiem jak taki bilans wygląda :-(

Caroline jak tam zakupki udaly sie ? koniecznie sie pochwal!

lanjaaa no super kolejna mamusia! nie my nie mamy takiego bilansu i zdrowka dla starszej siostrzyczki!

reklama
Do góry