reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Caroline no oki to juz lece z Milenka :p No tylko nie wiem jaki rozmiar wybiore chyba 92 bo juz nosi 80/86 czasami a za 4 msc podrosnie a zalezy mi by byla dluga ;) No chcemy ja tez zabrac w plener na sesyjke z fotografem tylko sie boje bo juz charakterek pokazuje po tacie ;) Zazdrosze wiejskiego zycie ;]

Mietowa ​u nas tez byl antybiotyk amotaks tez gardlo;/

reklama
Mietowa to zdrowka zycze ;)
my tez kupilismy kojec ale niestety natalka posiedzi w nim z 5 minut i zaraz wstaje z krzykiem zeby ja wyciagnac,ale czasem po prostu musze ja tam wsadzic ;)

gosia jak tam zakupy sukienkowe?

Alicja wlasnie sie zastanawiam jeszcze pochodze po sieciowkach bo naallegro troche sie boje zamowic ;) A jak tam Natalka dalej marudna no i jak dzisiejsza nocka lepiej?

Mietowa biedne te nasze dzieciaczki ale On jest dobry my mielismy przez 7 dni go stosowac i pomogło ;)

hej dziewczyny..
u nas dzisiaj pogoda do bani - leje od rana i do tego wiatr.. zamiast wyjść na spacer siedzimy w domu.. a ala cały czas przy mnie bo chyba przez tą pogodę taka marudna dzisiaj..
dziewczyny a jak dbacie o higienę jamy ustnej u waszych szkrabów?
co do kojca my kupiliśmy najtańszy z kinderkraft i totalny niewypał.. siatka jest tak słaba że ala jak się opiera to już naderwana jest.. tak to jest właśnie.. człowiek chce przyoszczędzić a i tak dla drugiego brzdąca będzie trzeba nowy kupić :-( ala spędza w nim czas tylko jak ja jestem sama a muszę wyjść do łazienki.. czyli naprawdę mało czasu tam spędza.. ładnie się czasem zabawi ale na podłodze a nie w kojcu.. duużo czasu spędza przy obrazkach czuczu - naprawdę polecam bo super sprawa :tak:

Caroline u nas tez pogoda okropna nawet na spacer nie poszlismy ;/ A co to jest te Czuczu bo pierwsze slysze? Ja na razie nie myje aczkolwiek od juttra zaczynam bo mam kupiona szczoteczke i paste i od jutra dzialamy ;D Jutro tez znowu na rehabilitacje to przy okazji pojde po czapke i kozaczki do H&m bo maja naprawde fajne pilotki;)

Gosiu czuczu ma całą gamę produktów
dla mojej ali kupiłam całą serię (bo uwielbia!) czuczu moje pierwsze słowa.. są cztery rodzaje.. CzuCzu Moje pierwsze słowa kolory i kształty (3671571577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tu akurat kolory i kształty, ale są jeszcze zwierzątka, owoce i warzywa..
a dla mojej chrześnicy która ma 3,5 roku kupiłam CzuCzu - Rączka rysuje zwierzątka pojazdy 3-4 lata (3623916404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i teeeż rewelacja.. zabawka jest oblegana non stop ;-)
a dla starszych dzieciaków z resztą dla tych młodszych też są zagadki czuczu Zagadki CzuCzu dla dzieci od 5-6 lat (3657955643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

naprawdę fajne kreatywne zabawki..są też pierwsze puzzle, pierwsze domino.. na allegro jest tego pełno i widzę że mimo są to mega proste zabawki to dzieciaki mają straszną frajdę.. moja ala mimo że gryzła i śliniła te karty to nie zniszczyły się mimo że są kartonowe..

ja ostatnio byłam w hm ale nic nie dostałam :-( ludzie chyba większość wykupili bo pustki i nic nie kupiłam :-(
powodzenia na rehabilitacji! :tak:

Caroline bardzo fajne wiec pewnie kupie Milence ja mam gumowa ksiazeczke z canpola z zwierzatkami i kupilam jej bajeczke taka mala ona ogolnie uwielbia kartki wiec jej to podpasuje dzieki zalinki.A moze w empiku to bedzie? Kurde mam nadzieje ze beda te czapki i emo buty bo mam akurat po drodze a zbliza sie zima i tylko to mi zostalo do kupienia;)

Dziewczyny jutro w lidlu mega paka pampersow za 88 zl rozmiar 4-162 sztuki ;)

Gosia moja też uwielbia obrazki i potrafi dłuuugo przekładać karteczki.. a fajne jest to że jak by nie przełożyła to zawsze coś innego :-) w empiku chyba są.. a w rossmann na bank ;-) udanych zakupów! daj znać jak się zakupy udały :tak:

reklama
hej dziewczynki jak zwykle padam na twarz :/ davcio cos od paru dni budzi sie w nocy wydaje mi sie,ze kolejne zabki ida ale nie jestem jakos przekonana niechce myc juz nwet dolnych dzisiaj znow dziaselka krwawily i za cholere niechce mi pokazac czy mu tam na dole cos idzie,niedosc,ze w dzien malo sypia to jeszcze teraz w nocy sie budzi nie z krzykiem placzem wrecz przeciwnie smieje sie dostanie troszke herbatki lub mleczka i spi dalej ale ja juz rano po pobudce jestem kaput :( Nagotowalam mu teraz zupek i pomrozilam bo nie mam czasu przyzadzac swierzej kazdego dnia eh mam nadzieje ze te pobudki to tylko chwilowe jak przy kazdym zabkowaniu i ze to zabki do tego te pobudki od zmiany czasu o 5 rano a nie o 6 :/ Cale szczescie maz troche sie w ten weekend nim mogl zajac i pomogl mi posprzatac bo nie ogarniam sama cale dnie z malym i zebym go miala jeszce gdzie polozyc ale laza nam w butach bo na balkonach koncza robote wiec nie klade malego nigdzie poza wersalka i jego pokojem,w ktorym samego nie moge go zostawic zeby isc np cos ugotowac,licze ze we wt najpozniej skoncza to cholerne ocieplanie ;(

Do góry