reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

ja też dziś zaliczyłam obiadek u tesciowej ale mam mega zrypany humor i z checia bym sie ze wszystkimi kłóciła....
dziewczyny powiedzcie mi wiem ze to głupie ale macie już brzszki? wczoraj podzieliłam sie zdjeciem z moimi staraczkami i jak na połowe 5 tygodnia mam wielki
dodam że jestem szczuplutka wiec ten brzuszek jeszcze bardziej rzuca sie w oczy

reklama
czarni nam tez pokaz fotke a co:-p
mi wystaje bardziej niz w pierwszej ciążya to dlatego ze poprostu skóre mam wyciągniętą... mimo iz tez jestem szczupła i zaczełam ta ciąże z waga o 4 kg mniejszą niż poprzednią to i tak mam większy brzuch....

DSC097132.jpg

proszę bardzo :)
no ja tą ciąze zaczynam z wagą większą bo z Oliwia ważyłam 47kg a teraz 51

Goko, i moje samopoczucie podobne do Twojego. Ostatnio trzymało mnie do 10tc, a ból brzucha do 12tc. Mam nadzieję, że szybko Ci minie!

Ty tak masz mniejszą różnicę wieku między chłopcami! U nas będzie 15 miesięcy jak wszystko dobrze pójdzie. I dzięki, pocieszyłaś mnie :)

Czarni, mnie też wywaliło brzuch, ale z Tymkiem miałam tak samo, przez wzdęcia. 3 dni przed robieniem testu fotografowałam swój brzuch, byłam dumna, ze wróciłam do figury sprzed ciąży hehe. ;)

Ja zaczynam z Wagą 4kg mniejszą niż z Tymkiem.

no gdybym ja to mogła zwalić na wzdęcia.... to było by dobrze :-D:tak:
bedę chodzic jak ciężarówka :-p:-D
albo jak to mój mąż mówi kombiaki :-D;-)

Czarni ja mogę wiec zganiam. :D Fajny brzuszek :)
Z poprzedniej ciąży mam duużo zdjęć brzucha w danych tygodniach, będzie porównanie. :)

Komu już mówiłyście o ciąży?

witam wszystkie stycznióweczki.

ja dzisiaj ujrzałam 2 krechy i jeśli wszystko dobrze pójdzie będzie to nasz czwarty maluszek. Wszystko byłoby super gdyby nie fakt że 22.05 mam mieć zabieg laparoskopowy usunięcia woreczka żółciowego, mam kamienie i straszne bóle, od 2 tygodni jestem na ścisłej diecie i faszeruję się tabletkami przeciwbólowymi.
W zeszłym miesiącu nam się nie udało a w tym cyklu zupełnie się nie staraliśmy, wręcz nawet uważaliśmy;-)
no i teraz radość miesza się ze strachem...
będe musiała szybko popędzić do gina żeby mi coś doradził.

reklama
no ja z pierwszej też mam sporo :)
rodzina jeszcze nie wie dowiedzą sie po wizycie u lekarza
wiedzą tylko najbliżsi przyjaciele czyli 4 pary :)
Potrójna_mama gratulacje a za razem współczuje bo teraz zabieg nie jest mozliwy a tym bardziej że dnieta co w naszym odmiennym stanie to nie bardzo skontaktuj sie z lekarzem i to jak najszybciej

Do góry