reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Mikusia, to dajesz czadu z samopoczuciem, jak szybko minęło Ci w pierwszej ciąży jak się źle czułaś? Masakra powiem Ci, obyś się syzbko pozbyła tych mdłości. :)
Mnie korci żeby już powiedzieć i też zaznaczyć, że to początek... Ale mąż się uparł. :(
Ja jestem z Dąbrowy Górniczej ;)

Anka WITAJ! To trzymam kciuki mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
To chyba tylko ja tak jeszcze trzymam wszystko w tajemnicy, bo o Kropeczce wie tylko mąż, lekarz, no i Wy;-) sama nie wiem, co mam zrobić, bo z jednej strony chciałabym, żeby wszyscy już wiedzieli, a z drugiej to sama chciałabym się tym jak najdłużej cieszyć... może to przez szaleństwo hormonów...??

justek ja to jak bym im nie powiedziała to i tak by sie skapneli jedna para to rodzice prawie 3 letniej dziewczynki i z drugim w ciąży wiec ja z nią jestem na bieżąco nie dało sie ukryc drudzy to moja najlepsza przyjaciółka od dzieciecych lat i jej mąż którzy też są chrzestnymi mojej Oliwki sami mi kupywali testy i jeden nawet robiłam jak była u mnie w domu wiec rozumiesz
trzeci to najlepszy przyjaciel mojego meża i jego żona którą też znam od szkolej ławki jak przyjechała na drugi dzień cieżko było mi udawac że nic sie nie stało a czwarci to taka sztama że szok widzimy sie rzadko ale ostatnio widzieliśmy sie 2 razy już po testach i raz odmówiłam piwa i drugi raz też co zawsze z nią piłam redsika wspaniała kompanka do pogaduszek no wiec sama sie zapytała kłamać nie bede :D
A z resztą widuje sie zadko wiec poczekają :D

Tak rzeczywiście zaginełam, staraliśmy sie w lutym i potem dopadła mnie infekcja grzybiczna i się leczyłam więc jakoś na forum nie wochodziłam, minał marzec i w kwietniu mogliśmy się starać, a czy z owocnym skutkiem mam dużą nadzieje że tak
Zazdroszcze Wam tych suwaczków, ja poczekam do wyrazniejszej kreski na teście :-)

Witam z rana:-)

Witaj anka84200 gratuluje.. Trzymam kciuki za piękne wyraźne kreseczki:-)

Witaj Potrójna mamusiu:-) gratulacje

Justek ja tez nikomu nie powiedzialam - no tylko mężowi;-) powiemy po wizycie u lekarza:tak:

Czarni wow ale brzuszek:-) śliczny:-)a taki caly czas jest.. Ja mam lekko wystajacy ale taki mialam przed ciaza juz:tak:

Mamcia, Gizmowa podziwiam i zazdroszcze dobrego podejscia.. Ja strasznie panikuje - az sie sama sobie dziwie... W pierwszej ciazy jakos tak nie bylo.. Bylam pewna, ze bedzie dobrze i koniec.. a teraz.. Jeszcze tydzien i sie dowiem:szok::-D

Milusia83 to faktycznie niedalko mnie mieszkasz.. A do Warszaway az jedziesz?? I to co jakis czas wyjezdzasz czy jak??

A ja dzis czuje sie okropnie.. Strasznie kluje mnie w lewym boku, zreszta jak chodze to mam wrazenie, ze wszystko mi zaraz wypadnie dolem.. Masakra.. I do tego mdlosci.. Ale dam rade jeszcze 40 min - córe odprowadze do przedszkola i mozna chwilke odpoczac..
Wy tez tak macie?? Ja nawet dluzej siedziec nie moge, bo zaraz mnie kluje i ciagnie:-(
Aha i jeszcze jedno pytanie, bo chce sobie dzis zakupic folik jaki bierzecie?? Bo ja juz nie pamietam.. a ze ciaza jest totalna niespodzianka to nic wczesniej nie lykalam.. a wole juz cos brac:tak: Dzieki za odpowiedz;-):-)

reklama
Do góry