Czarni
matka wariatka :D
Ada powiem ci że niby człowiek z drugim dzieckiem jest mądrzejszy a poraz kolejny zrobiłam ten sam błąd... Oliwia jako noworodek też miała bardzo sucha skórę która jej sie łuszczyla lekarze mówili że atopowe zapalenie oliatum kupić i nic nie pomogło a tyle kasy ale oczywiście co mądrego mogłam zrobić zaczęłam Nadie kąpać w oliatum i jeszcze smarowac ja balsamem oliatum myślałam że wyjde z siebie skóra jeszcze gorsza a tak popękana że szok... No to wzięłam emalium... Nie wypowiem sie ale mam za swoje tak jak u oliwki tak i u niej kąpiel z dodatkiem oliwki bez żadnych płynów i od razu skóra delikatna nie popękana o niebo lepsza ale co zamiast zrobić tak od razu to sie bawiłam w jakieś specyfiki...
No u nas też jest już butelka... Ale zdziwiona nie jestem z Oliwia też było ciężko i mimo moich starań mleka tyle co kot naplakal... Chociaż teraz wiem że jest najedzona i ani ja ani ona sie nie męczymy
No u nas też jest już butelka... Ale zdziwiona nie jestem z Oliwia też było ciężko i mimo moich starań mleka tyle co kot naplakal... Chociaż teraz wiem że jest najedzona i ani ja ani ona sie nie męczymy