reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Witam sie i Ja ;) Nadal 2in1 ;D Po wczorajszej wizycie dzis juz spalam z podkladem mam nowe lozko wiec nie chce go dac na straty w razie czego ;p Brzuch na okres coraz bardziej pobolewa i coraz wiecej nowych objawow ;) Wiec jak co trzymamy sie kolejki ;)

Dziewczyny w dwupaczku nie martwcie sie i na Nas przyjdzie kolej! Co jak co ale do konca stycznia wszystkie sie wyklujemy ;-) Grudniowe dzieciaczki sa spokojniutkie tylko pozazdroscic mamusiom ;)

Emilia Gratulacje! Duzo zdrowka dla Was! To malutka postawila na swoim ;D

reklama
Hej dziewczyny, Oliwia urodziła się 9.01.2013 o godzinie 13:15 przez CC. Wzrost 53cm. Waga 3,080. 10 pkt A.
Od wczoraj jesteśmy w domu, dochodzimy do siebie, mąż dużo pomaga, mała dużo śpi i ogólnie jest grzeczna:)
Resztę opiszę w wolnej chwili
Gratulacje dla rozpakowanych i powodzenia dla tych które mają to przed sobą:)

Alice88 super ze jestescie juz z Oliwią w domku. Szybkiego powrotu do formy! :*

Magda dziękuje za cenne rady napewno z nich skorzystam, doświadczone mamy to jednak skarb tego forum! :)

dziewczyny w tym świerzym powietrzu chyba jakis usypiacz był, bo po tym balkonowym spacerze moje dziecko dalej śpi to już przeszło 3 godziny:szok::eek: az zaczęłam się już nudzić :-)

jejku dziewczyny!! z oka forum spuscic nie mozna!! czy ktos jeszcze oprocz mnie sie nie rozpakowal??? :-D:-D

Emilia- niespodzianka ogromna! serdeczne gratulacje niech Ania rosnie zdrowo!! a Ty wracaj szybko do formy!!!
Aninek- no ty to wystrzelilas!!! Zuzia neicierpliwa !!! Powodzenia i jak najlzejszego porodu!!!

ja dalej jak bylo tak jest , nic sie nie rusza! ale zaczynam sie bac jak wy tak juz z gorki lecicie!! nie mozna byc pewnym dnia ani godziny :szok:

Caroline- na mnie wczoraj jak by sie zmowili wszystcy zaczeli mnie opierniczac za ta dalekoa wyprawe do lekarza, ze juz mussze bardziej uwarzac itd. i naprawde co racja to racja! ale juz dalej niz do sklepu na druga strone sie nie ruszam! nei ma co ryzykowac i stresowac!!

witam mamusie, jej nie nadazam Was nadrobic, maly spi ladnie tylko w nocy do poludnia jest grzeczny,ale potrafi niespac nawet 4 godziny :/Teraz jest ok,ale jak maz pojdzie do pracy to nie wiem jak dam sobie rade sama, juz teraz nie mam czasu do poludnia wyskoczyc z pizamy. Dzisiaj bylismy na wizycie kontrolnej u pediatry wszystko wyglada byc w porzadku a maly przybiera na wadze co mnie cieszy najbardziej dzisiaj wazyl ok3400 czyli jakies pol kg za dwa tygodnie przybral, ale i tak ubranie go do przychodni nie obylo sie bez krzyku, wszystkie ubranka sa na niego za duze, nie znosi wiazanych czapeczek,a takowa trzeba bylo zalozyc, eh juz nie moge sie doczekac az bedzie sam glowke ladnie trzymal i wejdzie w te wszystkie ubranka bez zawijania, jedynie co mnie niepokoi to pepek dzisiaj15 doba a on nadal nie odpadl, smarujemy spirytusem bo octenisept byl za slaby, co polozna przyjdzie to jeszcze fioletem smarnie,a pepek trzyma mocno, przez co pampersiki te 1 czesto sa przelewane bo nie mozna ich zalozyc na caly brzusio wiec pranie mamy non stop.Tyle u nas tak na jednej nodze zjadlam obiad i ide odpoczac zanim maly sie obudzi.

Patinka ja karmie cycem glownie w nocy mi ladnie je, w dzien to jest koszmar zwlaszcza prawego niechce sie chycic,a jak juz to i tak jest zamalo wiec takze dokarmiam butelka i od samego poczatku jest to bebilon1, takie mleko tez podawano malemu w szpitalu gdyz poczatkowo nie mialam pokarmu kolezanki ktore karmily mm takze chwalily bebilon, to tak jesli rowniez moge cos doradzic :)
EmiliaM , Indziorka Gratulacje :))))))))))

Aninek trzymam kciuki :)

Dziewczyny nie udzielałam sie na forum ale podczytywałam czasami ;) jestem w 38 tygodniu ciązy i 2 dniu, dzis dowiedzialam sie ze mój syn wazy 3.800 g, dali mi mozliwosc przemyslenia sprawy cesarskiego cięcia z tego wzgledu ze to moja pierwsza ciąża a dziecko w brzuchu jeszcze do terminu podrosnie, czy sa tu jakies mamusie które mimo duzej wagi urodziły naturalnie ? czy raczej zdały sie na cesarke. Ja musze podjąc decyzje do piątku ale nie wiem co zrobic, w sumie nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy . Pozdrawiam i gratuluję mamusiom dzidziusiów a Tym wyczekującym życze wytrwałosci i duzo duzo siły :)

reklama
Do góry