reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
No proszę gratuluję marzena więc jesteś piętro niżej ;-) my nadal razem noc straszna gorąco jak cholera. Nie wiem co dalej strasznie to wkurzajace

Co do owu nawet jak by sie przesunęła to i tak i tak już jest po terminie ja byłam na lekach z kalendarzykiem i później nie mogło by to być. Bo nawet test by mi tego nie pokazał...

Czarni ja juz seledynowe wody mialam ale polozne super. Ja nire umiem przrx komorke pisac ns bb wiec z gory przepraszam. Czarni odnajdz moj numer kom i napisz smsa tak bedzie latwiej

Hej,

Magdus30- ja miałam tydzień temu oczyszczanie atmosfery,zaraz się lepiej zrobiło. Następnego dnia jeszcze ogarniałam wypowiedzianesłowa. Wtedy też zaczęły się „dobre rady”, więc naprawdę miałam dość…Teraz jużtylko czekam.

A co do czopa, to się zastanawiam, czy można nie zauważyć,że odpadł? Ja naprawdę już chcę rodzić! Ale raczej nie odpadł..ZawiedzionajestemJ

Biłka – też ostatnio na ktg słyszałam krzyki kobietyrodzącej. Masz rację ciary!! Ale pocieszyłam się, że ja będę głośniej krzyczeć!Widzę, że dołek Ci mija?:) To dobrze! W końcu chyba najbardziej z nas tryskałaśoptymizmem i błagamy niech tak zostanieJ A tak serio, wiadomo,że mamy teraz huśtawki nastroju i chcąc niechcąc każdą z nas to spotyka!

Milusia83- to jedzenie mnie przeraża…przez całą ciążę niejadłam tyle co teraz:p

Marzenixx – gratulacje!!:) Zdrówka dla Ciebie i TomsiaJ

Basia – gratulacje!!

Czarni -3maj się dzielnie!!

Caroline – ja mam 2 torby przygotowane. W dużej moje rzeczyna czas porodu: ręczniki, koszule, kosmetyczka itp., a w drugiej rzeczy dopielęgnacji Tymka.

Ja ostatnio nocki przesypiam, są oczywiście wyjścia do wc,ale potem zasypiam. Jak idę to mam nadzieję, że coś się ruszy. A tu wciąż nic:)A jutro taka fajna data…pal licho, że niedziela. Toć Tymuś, może być wyjątkiemod reguły i wcale nie musi być leniuszkiem:) Poza tym to zabobon! Aleja nie widzę szans na jutro, niestety….

Zaraz się czymś zajmę, jakieś odkurzanie, jedzonko jakieśprzygotuję, może go to ruszy…

Zmykam i 3mam za Was kciuki:) Do spisania później:)

Witam

Marzenixx gratulacje kochana
:-D

Czarni trzymam kciuki, moze cos sie rozkreci po tej drugiej pszczolce.

Ala oczywiscie ze moze byc tak ze nawet nie zauwazysz ze czop odszedl. Czasem to odchodzi w formie poprostu gestszej wydzieliny.

Mila powodzenia! Kciukasy zacisniete :tak:

Milusia mam nadzieje ze to zapalenie szybko minie.

Indziorka trzymaj sie!

CAroline moja torba tez wielka sie wydaje ale tak naprawde tak duzo tam nie ma. I tak bede jeszcze raz ja dzisiaj sprawdzala czy oby napewno wszystko mam. Ciesze sie ze z twoim sobie wszystko wyjasniliscie, moj tez mial do mnie pretensje ze jestem dla niego straszna wiedzma, niewiem dlaczego do nich tak trudno dociera informacja ze na koniec ciazy kobiety takie sa i zeby tego do serca nie brali. Moj juz powinien wiedziec bo to drugie dziecko a i tak trzeba bylo mu tlumaczyc.

Ja mam dzisiaj w planie wyczyscic piekarnik i moze jakies okienka z grubsza umyje, od srodka tylko oczywscie. Moze meza tez wyciagne na jakis spacer albo kino bo skoro tesciowie sa to trzeba korzystac ;-)

Witam

Wow ale u nas sypie snieg Tak pieknie to wyglada Hmmm mam nadzieje ze do jutra glowne drogi poodsniezaja bo musze jechac okolo 50 km zawiesc zwolnienie do pracy i przy okazji do mamy A moj M nie zmienil jeszcze oponek na zimowe :no:

Mila83 czyz bys byla nastepna POWODZONKA

Marzenixxx wieelkie Gratulacje Duzo zdrowka zycze

Czarni oj ty bidulko jeszcze sie meczysz Tak mi ciebie szkoda Kurcze mogli by sie wziasc za ciebie w koncu Trzymam kciuki

-caroline- nie jestes sama Mi tez nic nie dolega Raz mialam jakis delikatny bol taki jak przed okresem A poza tym nic Hmmm ja to nawet nie mam zadnej wydzieliny Czopu zero Tez sie bardzo boje zeby nie podzielic losu Czarni

ada1989 fajnie ze twoj M bedzie mial tyle wolnego Przynajmniej bedzie mogl sluzyc pomoca jak sie malenstwo urodzi Moj niestety nie bedzie mial wogole wolnego Dobrze ze przynajmniej pracuje kolo domu

biłkabdg udanej imprezki zycze

magdus30 oj ci faceci Czy oni nie potrafia zrozumiec ze teraz do nas trzeba podchodzic inaczej ,ze teraz nami żądzą HORMONY

Dorotqua zdrowka zycze Obys sie nie rozchorowala Bo termin juz tuz ,tuz

milusia83 trzymam kciuki oby to zapalenie piersi szybko minelo Slyszalalm od znajomej ze jest to mega bolesne

hej dziewczyny

przepraszam że dopiero dziś daję znać.. jutro jadę do szpitala mam być przed południem.. od razu mam dostać kroplówkę z oxy.. ciekawe co to będzie... mam nadzieję że szybko pójdzie..

Czarni-- współczuję oby dziś się coś rozkręciło..

dziś już chyba nie zaglądnę bo znajomi przychodzą wieczorem muszę jeszcze mojemu wszystko poprasować żeby mi wymięty do szpitala nie przyjeżdżał.. tak więc nie mam od żadnej numeru więc dam znać dopiero jak wyjdę ze szpitala..
trzymajcie się ciepło dziewczyny..:) i trzymajcie kciuki bo chyba z nerwów dziś padnę albo teściową rozszarpie jak mi tu biadolić przyjdzie..

Trzymajcie się:)

i Ja sie witam z rana po sniadanku zaraz ide po pieczywo ;)

Indziorka trzymam kciuki oby cisnienie sie ustabilizowalo ;)

Mila powodzenia Trzymam mocno kciuki! ;-)

milusia To dobrze ze se tak fajnie radzisz;)

Czarni ale uparciuszek w brzuszku choc juz naprawde sporo jestes po terminie mam nadzieje ze ta pszczolka zadziala;)

bilka milej zabawy dzis ;-)

mietowa mi te same dwie rzeczy zostaly do kupienia ;D Szkoda ze na sam koniec tak cisnienie podskoczylo.

Chorowitkom duzo zdrowka;)

Marzenixx moje gratulacje ;-) Duzo zdrowka dla Was! ;-)))

reklama
Cześć dziewczyny:-)

Ja tak na szybko w tej chwili, bo muszę się troszkę w końcu ogarnąć i wciąż nie mam czasu wciągnąć się w poczytanie, co u Was. Widzę,że sporo maluszków na świecie. Jak doczytam dokładnie, to będę gratulować, a póki co, to tak ogólnie....GRATULUJĘ ogromnie wszystkim mamusiom:happy2:

Czarni za Ciebie dziś trzymam kciuki,żebyś wreszcie utuliła swoje maleństwo:tak:

Indziorka pisz na bieżąco jak wygląda sytuacja u Was. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie:happy2:

Mila
oby to było to! Życzę powrotu do domu z maluszkiem już po tej stronie:-) Powodzenia!

U nas powolutku się wszystko układa. Wyszliśmy do domu już po 2 dobach w czwartek wieczorem. Marcelek ma się super. Je i śpi, czasem czuwa otwierając swoje śliczne oczka i patrzy się mi głęboko w oczy:happy2: Ja jakoś wracam do siebie, choć przyznam że po tej 3 cesarce samopoczucie naprawdę było koszmarne. Z dnia na dzień jest lepiej, ale forma wciąż kiepska i zmęczenie bierze górę. Jak tylko poczuję się lepiej, to napiszę więcej o samym porodzie i jak to teraz w domku się układa. Przepraszam, że tak w skrócie, ale jakoś ciężko mi się jeszcze ogarnąć.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i myślę ciągle o Was:happy2:

marcelek 001.jpgmarcelek 002.jpgtelefon 037.jpgtelefon 040.jpg

Do góry