reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Witajcie,

Właśnie zamówiłam dla maluszka przewijak na łóżeczko.
W kolorze: kremowym, bez żadnej aplikacji/gładki.
Także już wszystko praktycznie dla maluszka mam.
Brakuje mi jeszcze tylko jednoosobowy fotel do karmienia. Ale to kupię dopiero na koniec stycznia na spokojnie.
Mam nadzieję, że u was wszystko już gotowe dla maluszków również.

Dziękuję za info i rady na temat tych moich bóli.
Zobaczymy co czas przyniesie.

reklama
wykąpana wygolona wszystko co możliwe zrobione :rofl2: przydała by sie akcja porodowa by nie stresować sie tak....
zaraz dopakuje resztę do torby i pozostanie czekać mam nadzieje że dziś trochę sie przespie bo od tego wszystkiego odechciewa mi sie...

Witam
Odpoczywam ostatnio dużo, dwie noce przespane, mam nadzieję, że nabieram sił w końcu.
Czarni bidulko, ty ciągle w dwupaku, to jest okropne to przedłużające się oczekiwanie. Boję się tylko 37 tyg, ale pewnie jak go przejdę, to podejrzewam, że przenoszę i urodzę w lutym.
Milusia odpoczywaj kobietko jeśli tylko się da, ale wiem, że przy pełnych życia dwulatkach się nie da.
Emilia mam nadzieję, że Ania jednak nie zmieniła pozycji.

Indziorka Moja to tez czasem taka nerwuska mala ;D Ale mnie potrafi robic w konia zawsze z rana jak ja dotykam by poczuc to nic dopiero po probach wymuszam na niej jakis ruch ;D Ale tylko slodkie dac to godz szaleje bez przerwy ;D

Emilia ale masz akrobatke w brzuszku powodzenia jutro na wizycie ;)

czarni ja robilam te same czynnosci co ty z tym ze ty do szpitala a ja na wizyte ;D I tez musze byc z samego rana o 8 ;) Fajna gimnastyka nie ma co ;D

milusia zdrowka duzo ;) A co do wagi to uwielbiam czytac jak spadaja dziewczyny szybko po porodzie ;) A ty pewnie juz chudzinka jestes ;)

Zuzka cale nogi wyprostowuje, teraz pupa mi wystaje z lewej strony, piety z prawej a po srodku brzucha mam dziure :-D Poza tym skorcze juz zaczynaja byc lekko bolesne, wiec dobrze. Dzis juz dopakowalam do torby reczniki, jedzenie i soki i pare drobiazgow co mi brakowalo, wiec juz mam wszystko (z wyjatkiem szlafroka, ktorego jeszcze uzywam). Mojego dzis po 2 godzinkach z pracy wypuscili, ale fajnie :-)

Milusia no to pieknie zrzucilas wage, ale wierze, ze bardzo oslabiona jestes, trzymaj sie i niech tam dbaja o Ciebie!

Emilia a to numer, moze Ania sie boi porodu sn i chce zeby ja wyciagnieto przez cc? Trzymam kciuki, zeby sie okazalo ze sie nie obrocila, ale gdyby jednak (odpukac) to co zrobisz? Idziesz na przekrecanie jeszcze raz?

Alicja powodzenia!!!

No i zapomnialam co chcialam napisac. Ide jakas kolacje zrobic :-)

Gosia Moja bez słodkiego też daje równo popalić, albo napędza stracha, a później odrabia z nawiązką :D Znaczy teraz jest względny spokój- tzn, że wiem, że jest ale boleśnie kończyn nie wyciąga tylko się pręży i wypycha:p moją jak się prowokuje do ruchu to zazwyczaj jest foch :p

Alicja Trzymam kciuki &&&&&&

Moje dziecię chce mnie wykończyć, przyłożyłam głowę do poduszki i praktycznie od razu ful energii i zero spania, a ja już czuję, że spać muszę...

a ja już myślałam, że dziś będzie dzień przerwy, a tu proszę Alicja zaraz dołączy do grona mamuś. Alicja powodzenia!!!

Czarni, żeby utrzymać ciągłość, to jutro musisz zmobilizować Nadię do wyjścia :) Trzymam kciuki i dawaj znać co i jak.

Emilia, mam nadzieję, że jesteś "przewrażliwiona" i że jutro okaże się, że jednak wszystko dobrze.

Milusia, szybko wracaj do zdrowia!

reklama
aninek hihi moja też tak leży dziwnie.. tylko że ja mam wypukłość z prawej strony a nóżki ma chyba z lewej.. a pępek w środku wklęsły :-D akrobatka mała bedzie :-) a mogę się ciebie zapytać jakie soki spakowałaś do szpitala i jakie jedzonko? bo właśnie się zastanawiam co zabrać i szukam inspiracji :-)
fioletowa dziękujemy za informacje :-)
alicja trzymamy kciuki !!!!
maonka jak tylko możesz to odpoczywaj :-) regeneracja sił jak najbardziej wskazana :-)
biłka jak tam bóle? wszystko ok? no i koniecznie w wolnej chwili pochwal się pokoikiem :tak:

Dziewczyny czy wasze maluszki w brzuszkach też takie spokojne? bo moja równo od nowego roku to taka statyczna jest.. czasami coś się przekręci ale tak poza tym to strasznie mało ruchliwa jest.. w sumie to dobrze że ma czkawkę często bo to zawsze jakiś znak..

Do góry