reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

dopiero wróciłam od lekarza i muszę koniecznie się położyć bo znowu mam nogi tak spuchnięte że palców nie widać :-( masakra jakaś.. jak mi ta woda po porodzie zejdzie to będę najszczęśliwsza :tak: ale najwazniejsze że nie ma zatrucia póki co :tak: jeeeeju jaką ja ostatnio mam fazę na pomarańcze, mandarynki i pomelo.. mogę kilogramami jeść i mi się nie nudzą... też tak macie czy to tylko ja już świruję ?! :confused::baffled::-D

alice88
jak będziesz miała maleństwo u boku to nawet taki długi pobyt zleci szybko :tak:
alicja32 mam nadzieję że walizka spakowana jak już tak blisko :-D 3mamy kciuki!
magda z uk - pięknie napisałaś ;-) a co do kciuków to te które były to pewnie nic w porównaniu z tymi co będą jutro! będziemy wszystkie wspierać Cię myslami ;-) będzie dobrze i zazdroszczę że już poznasz swojego skarbka ;-)
martinek piękna Helenka ;-) słodziak z niej ;-) już niedługo i będziemy rozmawiały nie o porodach a o pierwszych kupkach, ząbkach itd.. :-) także trzymaj jeszcze za nas kciuki :tak:

reklama
hej dziewczyny :)

ja dzisiaj z mega lepszym humorem, jesteśmy po wizycie położnej, super z niej babka naprawde! Siedziala u Nas chyba z półtora godziny wyjasniła wszystko odpowiedziała na wszystkie pytania.. dzięki temu jestem spokojniejsza i wszystko mnie zaczyna cieszyć a nie przerażać :)

madziu powodzenia jutro! bedziemy razem z Olkiem trzymać kciuki za Ciebie i Marcelka :tak::-)

DSC01428.jpg
pozdrowienia dla reszty ciotek idziemy się kąpać ;) ;*

Marta i Madzia powodzenia jutro, trzymam kciuki za was i za malenstwa.

My po wizycie, opisana na wizytowym. Odezwe sie pozniej jak mi sie w chacie uspokoi bo Anders w jakis amok wpadl odkad go odebralismy od mojej przyjaciolki... niewiem co w to dziecko wstapilo.

Dziewczyny jest coraz ciezek od rana bola mnie plecy ale u gory chyba je nadwyrezylam ;/ Do tego nie wiem czy mi czop nie odchodzi bo zauwazylam taki sluz galaretkowaty wczoraj w nocy i dzis rano ale jest przezroczysty.

Magda ale pieknego posta napisalas az sie wzruszylam! Bede trzymac mocno kciuki i malutkiej w brzuszku powiem to beda podwojne;p Przetrwalas i Marcelek bedzie juz jutro spogladal na rodzinke;-)

caroline mi wlasnie spuchly kostki i troche stopa ale kostki sa nie ladne a ostatnio sie dziwie czemu az 2 kg utylam w tydz ale cisnienie mam niskie .

elisse Powodzenia jutro w banki no i w przeprowadzce;)

Alice dla Cb tez w srode podwojne kciukaski beda zacisniete ;-)

Marta no i oczywiscie za Cb tez jutro z mala bedziemy trzymac kciuki;)

Dzisiaj jestem spiaca zmeczona do tego mam nogi spuchniete nie jakos mocno ale sa cisnienie mam niskie wiec sie czuje dziwnie slabo. Ach juz wam nie marudze;)

martinek ale ślicznotke masz w domciu ;) Sama slodycz;-) Juz sie mojej corci doczekac nie potrafie a opis cc bardzo pozytywnie opisany choc ja bede rodzic sn to bardzo milo sie czytalo ;-)

Patinka ale przystojniak i jak slodko sobie lezy w przeslicznych ciuszkach ;-)

Magda, Marta jakie się czujecie przed tym ważnym dniem? Stres, radość?
Jeszcze raz dziewczyny powodzenia i życzę pięknego i niezapomnianego spotkania z Waszymi kochanymi maluszkami
Magda to już ostatnia noc z nami, mam nadzieję, że jeszcze dziś zajrzysz. Też się cieszę, że można na forum poznać takie super babki. Mam nadzieję, że będziemy bardzo długo, w większości utrzymywać kontakty i to nie tylko te wirtualne.

Ciekawe jak Muuumu, czy już po? Ma ktoś wieści od niej?

Alice88 chyba raczej to wyniki złe, bo w tej ciąży coś mam często problem z moczem i już raz też brałam leki w tej ciąży i był to stan zapalny. Chociaż może namówię męża, żeby zawiózł jutro próbkę kolejną do badania.

Martinek boska sesja Helenki

Patinka słodkie śpiące maleństwo

Ostatnia edycja:

Magda, Marta - powodzenia jutro!!!

Muuum to be trzymam mocno kciuki!!!
Maonka
tak to ja :tak: Fajny taki prezent od braciszka :-)

Cluue synus sie stesknil za Toba :-)

Indziorka no dostalam kilka zdjec, ale troche jestem obrazona, bo nie wyslal mi tych co chcialam, a teraz mi mowi ze juz nie ma czasu innych obrabiac i mam tylko takie, ktore jego zdaniem wyszly najlepiej :baffled: Wspolczuje nocki.

Alice bidulko nie stresuj sie tak. Powiedz mezowi, ze zle sie z tym czujesz, bo chyba on nie robi tego specjalnie. A ten szef to czemu Ci jeszcze glowe zawraca??

Emilia to jest takie dziwne uczucie, no bo z jednej strony oczywiscie sie bardzo boje porodu, ale z drugiej chyba mi sie jakas blokada wlacza i nie dopuszczam tego strachu do siebie, przez to tak sie nastawiam pozytywnie.

asiorek pewnie masz racje i jeszcze panika mnie ogarnie, ale wole panikowac przez pare dni niz przez pare tygodni czy miesiecy ;-) Moze bedziesz miala bezbolesny porod :-)

Martinek przesliczna Twoja Helenka! Napatrzec sie nie mozna!

Patiinka Olus tez cudowny, jaki anioleczek z niego!

Magda slicznie napisalas, tez sie wzruszylam! Tak dzis myslalam jakie to musi byc uczucie, ze juz wiesz ze jutro spotkasz sie z Marcelkiem, ze spojrzysz mu w oczka i bedziesz mogla go przytulic. Wracaj do nas szybko, bo bedziemy tesknic!

Ja dzisiaj w domku, wyszlismy tylko na moment. Moj mial wolne dlatego nie zagladalam, bo mi marudzi, ze za duzo czasu na kompie spedzam. Jutro ponadrabiam. Dziekuje wszystkim za mile slowa na temat filmiku i avatarka, moze pozniej wrzuce te fotki na zamkniety. A teraz juz zmykam wiec kolorowych snow i przespanych nocek zycze!

reklama
no to dzień zleciał i noc nastała a działo sie tyle co nic...
dziewczyny jeszcze raz mocno za was trzymam kciuki jutro aż łezka sie kreci ze jutro będą kolejne dzieciaczki :)
ja mykam do wyrka z którego sie odezwę jak ktoś bedzie

muum jak tam u ciebie??

Do góry