reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

dopiero wróciłam od lekarza i muszę koniecznie się położyć bo znowu mam nogi tak spuchnięte że palców nie widać :-( masakra jakaś.. jak mi ta woda po porodzie zejdzie to będę najszczęśliwsza :tak: ale najwazniejsze że nie ma zatrucia póki co :tak: jeeeeju jaką ja ostatnio mam fazę na pomarańcze, mandarynki i pomelo.. mogę kilogramami jeść i mi się nie nudzą... też tak macie czy to tylko ja już świruję ?! :confused::baffled::-D

alice88
jak będziesz miała maleństwo u boku to nawet taki długi pobyt zleci szybko :tak:
alicja32 mam nadzieję że walizka spakowana jak już tak blisko :-D 3mamy kciuki!
magda z uk - pięknie napisałaś ;-) a co do kciuków to te które były to pewnie nic w porównaniu z tymi co będą jutro! będziemy wszystkie wspierać Cię myslami ;-) będzie dobrze i zazdroszczę że już poznasz swojego skarbka ;-)
martinek piękna Helenka ;-) słodziak z niej ;-) już niedługo i będziemy rozmawiały nie o porodach a o pierwszych kupkach, ząbkach itd.. :-) także trzymaj jeszcze za nas kciuki :tak:

reklama
hej dziewczyny :)

ja dzisiaj z mega lepszym humorem, jesteśmy po wizycie położnej, super z niej babka naprawde! Siedziala u Nas chyba z półtora godziny wyjasniła wszystko odpowiedziała na wszystkie pytania.. dzięki temu jestem spokojniejsza i wszystko mnie zaczyna cieszyć a nie przerażać :)

madziu powodzenia jutro! bedziemy razem z Olkiem trzymać kciuki za Ciebie i Marcelka :tak::-)

DSC01428.jpg
pozdrowienia dla reszty ciotek idziemy się kąpać ;) ;*

Marta i Madzia powodzenia jutro, trzymam kciuki za was i za malenstwa.

My po wizycie, opisana na wizytowym. Odezwe sie pozniej jak mi sie w chacie uspokoi bo Anders w jakis amok wpadl odkad go odebralismy od mojej przyjaciolki... niewiem co w to dziecko wstapilo.

Dziewczyny jest coraz ciezek od rana bola mnie plecy ale u gory chyba je nadwyrezylam ;/ Do tego nie wiem czy mi czop nie odchodzi bo zauwazylam taki sluz galaretkowaty wczoraj w nocy i dzis rano ale jest przezroczysty.

Magda ale pieknego posta napisalas az sie wzruszylam! Bede trzymac mocno kciuki i malutkiej w brzuszku powiem to beda podwojne;p Przetrwalas i Marcelek bedzie juz jutro spogladal na rodzinke;-)

caroline mi wlasnie spuchly kostki i troche stopa ale kostki sa nie ladne a ostatnio sie dziwie czemu az 2 kg utylam w tydz ale cisnienie mam niskie .

elisse Powodzenia jutro w banki no i w przeprowadzce;)

Alice dla Cb tez w srode podwojne kciukaski beda zacisniete ;-)

Marta no i oczywiscie za Cb tez jutro z mala bedziemy trzymac kciuki;)

Dzisiaj jestem spiaca zmeczona do tego mam nogi spuchniete nie jakos mocno ale sa cisnienie mam niskie wiec sie czuje dziwnie slabo. Ach juz wam nie marudze;)

martinek ale ślicznotke masz w domciu ;) Sama slodycz;-) Juz sie mojej corci doczekac nie potrafie a opis cc bardzo pozytywnie opisany choc ja bede rodzic sn to bardzo milo sie czytalo ;-)

Patinka ale przystojniak i jak slodko sobie lezy w przeslicznych ciuszkach ;-)

Magda, Marta jakie się czujecie przed tym ważnym dniem? Stres, radość?
Jeszcze raz dziewczyny powodzenia i życzę pięknego i niezapomnianego spotkania z Waszymi kochanymi maluszkami
Magda to już ostatnia noc z nami, mam nadzieję, że jeszcze dziś zajrzysz. Też się cieszę, że można na forum poznać takie super babki. Mam nadzieję, że będziemy bardzo długo, w większości utrzymywać kontakty i to nie tylko te wirtualne.

Ciekawe jak Muuumu, czy już po? Ma ktoś wieści od niej?

Alice88 chyba raczej to wyniki złe, bo w tej ciąży coś mam często problem z moczem i już raz też brałam leki w tej ciąży i był to stan zapalny. Chociaż może namówię męża, żeby zawiózł jutro próbkę kolejną do badania.

Martinek boska sesja Helenki

Patinka słodkie śpiące maleństwo

Ostatnia edycja:

Magda, Marta - powodzenia jutro!!!

Muuum to be trzymam mocno kciuki!!!
Maonka
tak to ja :tak: Fajny taki prezent od braciszka :-)

Cluue synus sie stesknil za Toba :-)

Indziorka no dostalam kilka zdjec, ale troche jestem obrazona, bo nie wyslal mi tych co chcialam, a teraz mi mowi ze juz nie ma czasu innych obrabiac i mam tylko takie, ktore jego zdaniem wyszly najlepiej :baffled: Wspolczuje nocki.

Alice bidulko nie stresuj sie tak. Powiedz mezowi, ze zle sie z tym czujesz, bo chyba on nie robi tego specjalnie. A ten szef to czemu Ci jeszcze glowe zawraca??

Emilia to jest takie dziwne uczucie, no bo z jednej strony oczywiscie sie bardzo boje porodu, ale z drugiej chyba mi sie jakas blokada wlacza i nie dopuszczam tego strachu do siebie, przez to tak sie nastawiam pozytywnie.

asiorek pewnie masz racje i jeszcze panika mnie ogarnie, ale wole panikowac przez pare dni niz przez pare tygodni czy miesiecy ;-) Moze bedziesz miala bezbolesny porod :-)

Martinek przesliczna Twoja Helenka! Napatrzec sie nie mozna!

Patiinka Olus tez cudowny, jaki anioleczek z niego!

Magda slicznie napisalas, tez sie wzruszylam! Tak dzis myslalam jakie to musi byc uczucie, ze juz wiesz ze jutro spotkasz sie z Marcelkiem, ze spojrzysz mu w oczka i bedziesz mogla go przytulic. Wracaj do nas szybko, bo bedziemy tesknic!

Ja dzisiaj w domku, wyszlismy tylko na moment. Moj mial wolne dlatego nie zagladalam, bo mi marudzi, ze za duzo czasu na kompie spedzam. Jutro ponadrabiam. Dziekuje wszystkim za mile slowa na temat filmiku i avatarka, moze pozniej wrzuce te fotki na zamkniety. A teraz juz zmykam wiec kolorowych snow i przespanych nocek zycze!

reklama
no to dzień zleciał i noc nastała a działo sie tyle co nic...
dziewczyny jeszcze raz mocno za was trzymam kciuki jutro aż łezka sie kreci ze jutro będą kolejne dzieciaczki :)
ja mykam do wyrka z którego sie odezwę jak ktoś bedzie

muum jak tam u ciebie??

Do góry