-caroline-
Fanka BB :)
dopiero wróciłam od lekarza i muszę koniecznie się położyć bo znowu mam nogi tak spuchnięte że palców nie widać :-( masakra jakaś.. jak mi ta woda po porodzie zejdzie to będę najszczęśliwsza ale najwazniejsze że nie ma zatrucia póki co jeeeeju jaką ja ostatnio mam fazę na pomarańcze, mandarynki i pomelo.. mogę kilogramami jeść i mi się nie nudzą... też tak macie czy to tylko ja już świruję ?!
alice88 jak będziesz miała maleństwo u boku to nawet taki długi pobyt zleci szybko
alicja32 mam nadzieję że walizka spakowana jak już tak blisko 3mamy kciuki!
magda z uk - pięknie napisałaś ;-) a co do kciuków to te które były to pewnie nic w porównaniu z tymi co będą jutro! będziemy wszystkie wspierać Cię myslami ;-) będzie dobrze i zazdroszczę że już poznasz swojego skarbka ;-)
martinek piękna Helenka ;-) słodziak z niej ;-) już niedługo i będziemy rozmawiały nie o porodach a o pierwszych kupkach, ząbkach itd.. :-) także trzymaj jeszcze za nas kciuki
alice88 jak będziesz miała maleństwo u boku to nawet taki długi pobyt zleci szybko
alicja32 mam nadzieję że walizka spakowana jak już tak blisko 3mamy kciuki!
magda z uk - pięknie napisałaś ;-) a co do kciuków to te które były to pewnie nic w porównaniu z tymi co będą jutro! będziemy wszystkie wspierać Cię myslami ;-) będzie dobrze i zazdroszczę że już poznasz swojego skarbka ;-)
martinek piękna Helenka ;-) słodziak z niej ;-) już niedługo i będziemy rozmawiały nie o porodach a o pierwszych kupkach, ząbkach itd.. :-) także trzymaj jeszcze za nas kciuki