reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

ja od rana plamie:((( byłam na izbie przyjec , dostałam luteine, no-spe. dzidek narazie rosnie wg usg...przyczyna plamienia nieustalona, mam nakaz bezwzglednego lezenia..
bardzo sie boje....

reklama
mysiak jeeeju :( trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze ! Najważniejsze że z fasolką wszystko okej ... Oby plamienia ustały, pomodlę się dzisiaj za Ciebie i fasolkę. Musisz być silna, leż tak jak zalecił lekarz i nie przemęczaj sie ;*

Witajcie :-) My po imprezce. Hanuśka w nocy co chwilę się budziła, bo miała zapchany nosek i nie mogła oddychać. Dziś jest już lepiej. Po imprezie w domu jak po huraganie, do tego do 23:30 walczyłam z muchami, bo by nas żywcem zjadły.
Chciałam się dziś wcześniej położyć, a przypomniało mi się, że nie mam przygotowanych sprawdzianów na jutro do pracy, więc nici z planów:dry:
titilaya niestety nie pomogę bo nigdy nic takiego mi się nie zdarzyło, mnie w poprzedniej ciąży za to strasznie bolało spojenie łonowe ,często płakałam z bólu, mam nadzieje że teraz się to nie powtórzy
Miałam podobnie pod koniec ciąży. Ból masakra :no:
Trzymajcie jutro kciuki ! o 10.00 mam drugą wizytę u ginekologa. Mam nadzieję, że z okruszkiem wszystko w porządku i że znów usłyszę serduszko <3
Już trzymam kciuki :tak:
Szybko macie kolejne wizyty. Ja dopiero mam 28 czerwca u mojej ginki, a 22 jedziemy na usg prenatalne.

ja od rana plamie:((( byłam na izbie przyjec , dostałam luteine, no-spe. dzidek narazie rosnie wg usg...przyczyna plamienia nieustalona, mam nakaz bezwzglednego lezenia..
bardzo sie boje....
Mysiak jesteśmy wszystkie z Tobą :tak: Leż i odpoczywaj. Będzie dobrze :tak:

Smakowicie wygląda :tak:

Cześć babki!
Kawę pije tylko inke, bo normalna nie jest dobra.
Dretwienie może być od braku magnezu - bierzecie jakieś witaminy z magnezem? Warto pogadać z lekarzem, co brać, bo ja nie mam dretwien, a w poprzednich, to tylko pod koniec.

A czuje się słabo, ciagle mi jest mdło, niedobrze i chce mi się spać...
Oj, czekam aż to minie.

Musiak- trzymam kciuki!
Miłego tygodnia pracy, dziewczyny!

witajcie. Jestem ale pólżywa. Ciągle tylko leżę i śpię a jak się obudzę to od razu biegnę do toalety, strasznie mi niedobrze:( Jeszcze teraz mąż ma urlop przez tydzień ale nie wiem jak potem sama się ogarnę z córą. Dla mnie ciąża to mocno przereklamowany stan, zazdroszczę wszystkim ktorzy znoszą ten czas spokojnie.

Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie 2013:)

Jak tam Wasze samopoczucie? ja więdnę z dnia na dzień, mulenie raz mocniejsze raz słabsze, czasem trzyma dwa dni pod rząd, czasem tylko jeden i dzień przerwy, ale ogólnie cięzko mi jest...Dzisiaj dodatkowo taki bol głowy, że szkoda pisać...i to nieopisane ssanie w żołądku jakbym przez tydzień nic nie jadła, a jak coś zjem to muli jeszcze gorze i jak tu zrozumieć mój organizm...

Kropka w Twoim tygodniu ciąży to ja na Klimczoka śmigalam:D:D:D, a teraz - szkoda pisać...życzę Ci,abyś faktycznie cudownie czuła się do końca.........

Titylaya u mnie się potwierdziło hiihi:)

Baśka28 za mną chodzi wszystko, co kwaśne, cała reszta beeeeeeeeee. Chociaż i na kwaśne nie mam w ogóle ochoty....

MadziaMadzia wszystkiego najlepszego dla córci......ogólnie są dostępne testy z moczu:) ale ja chyba wolę być cierpliwa i czekać na USG, z moim maluszkiem lekarz już w 13 tc prognozował:) na chłopaka:)

Cluue najważniejsze, aby zaufać Bogu, nic to nie da, że będziesz się zamartwiać...ufnośc ponad wszystko....Kochana kciukaski zaciśnięte za wizytkę....

Dotka85 no niee jakie ciacho...

Gocha takie kłucia to normalka, w pierwszej ciąży miałam gigantyczne, teraz jest lżej, ale jest...

Szylwias witaj...

Bella83 sporadycznie, może ze 2 razy w tygodniu bardzo słabą, powiem CI szczerze, ze gorsza od kawy jest mocna herbata:)

MatkaEwa no to wizytka już niebawem bardzo trzymam kciuki,aaaaaaa przypomniałaś mi o kawie zbozowej, no to trzeba kupic, pamiętam piłam ją na litry w pierwszej ciąży:)

Ada no to kciuki nadal trzymam za pełne rzucenie fajorek...

Mysiak no mam nadzieję, że Was nie weźmie choróbsko no i te plamienia.....echh oby wszystko było dobrze...A córcia - zdolniacha mała..

Ada ja o dziwo mam miękki w porównaniu do pierwszej ciąży, w której spinania były na porządku dziennym od samego początku...

Niebieska no jak coś tam jest to wrzucaj zdjęciorko:) już niebawem będziemy podziwiać swoje brzuszki...

Titylaya odnośnie bóli nadgarstka to miałam straszne pod koniec ciazy, hormony tak wpływały na kości jakoś nie wiem dokładnie o co chodzi...ale masakra...

Domiśka no to superancko, że wszystko w porząsiu jak znajdziesz czas to wrzuć fasolinkę...

Niebieska81 wczoraj zeżarłam chyba ze 3 kawałki babcinego drożdżowego z truskawkami nosz ja pierdziu jakie było pyyyyszne....

Traschka pamiętaj nie poddawaj się i wiedz o tym, że będzie lepiej...musi być bo inaczej żadna by nie dała rady...a zobaczysz potem będzie lepiej:) łącze się w bólu, ja nie moge zwlec się z wyrka...

reklama
milusia no u ciebie też nielekko. U mnie jeszcze dochodzi ciągły ból kręgosłupa, czuję jakby ktoś mi łomem rozsadzał dyski. W poprzedniej ciąży w 3 miesiącu miałam rehabilitacje, bo wypadł mi dysk, teraz boli identycznie jak przed tamtą akcją. No nie zniosę tego po raz drugi. Przepraszam, że wpadam tylko na moment i wam jęczę ale komu mam jęczeć jak nie wam? :)
Wiem wiem, że będzie lepiej, drugi trymestr był cudowny! ALe w tej chwili to taka abstrakcja....

Do góry