reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

MatkaEwa super ze masz tez juz termin, dam znac po mojej wizycie mam nadzieje ze wszystko jest tak jak trzeba ;)

reklama
Witam moje mile Panie:-)
jak dzis samopoczucie?Bo ja mam swietne:) (przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z kom. I mam z tym klopot)
Chcialam Was zapytac o picie kawy?
czy pijecie? Ja uwielbiam kawe ale boje sie ja troche pic:(

Ja puki co piję kawe rozpuszczalna z mlekiem i jedną dziennie. Może z czasem przestane pić

ja dzisiaj miałam miła niespodziankę w Auchanie.... Moja córcia zaspiewała dla mnie piosenke do mikrofonu:) a ja w zamian za to dostałam zestaw kosmetyków :) a potem sama śpiewałam dla mojej mamy :) i ona też dostałą kosmetyki :) oprocz tego zaproszenie do restauracji na zestaw lodowy dla 3 osób za darmo :)

Aska mi smarac zaczeła.. ja też sie cos nie bardzo czuje... łykne sobie wit C... chyba mozna w ciaży co?

titilaya... jejq to był dla mnie pierwszy swiadomy dzien mamy :) Asia jest juz an tyle duza, ze życzenia mi piekne złożyła i to śpiewanie w Auchanie... Włąsnie kończe jesć czarną porzeczke... ma dużo wit C... :)

A mi wg tej tabelki też sie sprawdziło z Asia.. ateraz też na M wychodzi i ja sama też obstawiam chłopaka:) poczekam jeszcze i się okaże:)

Co do kawy.. hm.. ja pije rozpuszczalną z mlekiem i to z płaskiej łyzeczki, max 1 dziennie choć zdarza sie, że wogóle nie pije

Mysiak ale piękny prezent na dzień mamy:) no i nagroda tez ekstra! :-)

A my dziś wybraliśmy sie nad morze ale nie siedzieliśmy na plaży bo same kamienie były i troje polazilismy po miasteczku. A jak wróciliśmy to rzucilam sie na lozko i zaliczylam 2 godz drzemki :-D teraz oglądam xfactor ale zaraz mykam na kolację i Kondzia do łóżka kłaść:)
W poniedziałek mam wizytę na 8.30 u lekarza, nic nowego mi pewnie nie powie ale umowi z plozna na wywiad :)
Co do kawy to maks 1 dziennie pije rozpuszczalna z mlekiem, dzisiaj np w ogóle nie pilam.
Podbrzusze mam twarde jak kamień, coś czuje ze teraz brzuszek będzie większy niż przedtem :)

Wszystkiego najlepszego dla mamuś
ada1989 my też dziś byliśmy nad morzem, ale posiedzieliśmy na plaży, dzieciaki nie chciały z wody wychodzić, opaliłam się trochę
ja piję 2 kawy dziennie sypane
co do brzuszka to ja napewno będę miała niezłą piłkę, juz teraz go widać
mysiak gratuluje super prezentów

reklama
Chyba wszystkie mamusie jeszcze śpią ;-) a ja nie mogę od 3 i czekam, aż coś się zacznie dziać. w nocy zaczęła drętwieć mi lewa dłoń, a raczej jej połowa od małego do środkowego palca, spałam na plecach, więc nie przygniotłam jej. Przeczytałam, że to może mieć związek z cieśnią nadgarstka (?) często występującą przez hormony u kobiet w ciąży (u ok 80%). Macie też coś takiego?

Do góry