reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

MatkaEwa super ze masz tez juz termin, dam znac po mojej wizycie mam nadzieje ze wszystko jest tak jak trzeba ;)

reklama
Witam moje mile Panie:-)
jak dzis samopoczucie?Bo ja mam swietne:) (przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z kom. I mam z tym klopot)
Chcialam Was zapytac o picie kawy?
czy pijecie? Ja uwielbiam kawe ale boje sie ja troche pic:(

Ja puki co piję kawe rozpuszczalna z mlekiem i jedną dziennie. Może z czasem przestane pić

ja dzisiaj miałam miła niespodziankę w Auchanie.... Moja córcia zaspiewała dla mnie piosenke do mikrofonu:) a ja w zamian za to dostałam zestaw kosmetyków :) a potem sama śpiewałam dla mojej mamy :) i ona też dostałą kosmetyki :) oprocz tego zaproszenie do restauracji na zestaw lodowy dla 3 osób za darmo :)

Aska mi smarac zaczeła.. ja też sie cos nie bardzo czuje... łykne sobie wit C... chyba mozna w ciaży co?

titilaya... jejq to był dla mnie pierwszy swiadomy dzien mamy :) Asia jest juz an tyle duza, ze życzenia mi piekne złożyła i to śpiewanie w Auchanie... Włąsnie kończe jesć czarną porzeczke... ma dużo wit C... :)

A mi wg tej tabelki też sie sprawdziło z Asia.. ateraz też na M wychodzi i ja sama też obstawiam chłopaka:) poczekam jeszcze i się okaże:)

Co do kawy.. hm.. ja pije rozpuszczalną z mlekiem i to z płaskiej łyzeczki, max 1 dziennie choć zdarza sie, że wogóle nie pije

Mysiak ale piękny prezent na dzień mamy:) no i nagroda tez ekstra! :-)

A my dziś wybraliśmy sie nad morze ale nie siedzieliśmy na plaży bo same kamienie były i troje polazilismy po miasteczku. A jak wróciliśmy to rzucilam sie na lozko i zaliczylam 2 godz drzemki :-D teraz oglądam xfactor ale zaraz mykam na kolację i Kondzia do łóżka kłaść:)
W poniedziałek mam wizytę na 8.30 u lekarza, nic nowego mi pewnie nie powie ale umowi z plozna na wywiad :)
Co do kawy to maks 1 dziennie pije rozpuszczalna z mlekiem, dzisiaj np w ogóle nie pilam.
Podbrzusze mam twarde jak kamień, coś czuje ze teraz brzuszek będzie większy niż przedtem :)

Wszystkiego najlepszego dla mamuś
ada1989 my też dziś byliśmy nad morzem, ale posiedzieliśmy na plaży, dzieciaki nie chciały z wody wychodzić, opaliłam się trochę
ja piję 2 kawy dziennie sypane
co do brzuszka to ja napewno będę miała niezłą piłkę, juz teraz go widać
mysiak gratuluje super prezentów

reklama
Chyba wszystkie mamusie jeszcze śpią ;-) a ja nie mogę od 3 i czekam, aż coś się zacznie dziać. w nocy zaczęła drętwieć mi lewa dłoń, a raczej jej połowa od małego do środkowego palca, spałam na plecach, więc nie przygniotłam jej. Przeczytałam, że to może mieć związek z cieśnią nadgarstka (?) często występującą przez hormony u kobiet w ciąży (u ok 80%). Macie też coś takiego?

Do góry