reklama
Witam moje mile Panie:-)
jak dzis samopoczucie?Bo ja mam swietne (przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z kom. I mam z tym klopot)
Chcialam Was zapytac o picie kawy?
czy pijecie? Ja uwielbiam kawe ale boje sie ja troche pic
Ja puki co piję kawe rozpuszczalna z mlekiem i jedną dziennie. Może z czasem przestane pić
wikcia2007
Aktywna w BB
Wg. powyższej tabelki sprawdziło mi się z pierwszym(K) i mam nadzieje ze z drugim(M) tez się sprawdzi
G
guest-1661422890
Gość
Ja piłam kawę ale jak się dowiedziałam to przestałam
mysiak
Fanka BB :)
ja dzisiaj miałam miła niespodziankę w Auchanie.... Moja córcia zaspiewała dla mnie piosenke do mikrofonu a ja w zamian za to dostałam zestaw kosmetyków a potem sama śpiewałam dla mojej mamy i ona też dostałą kosmetyki oprocz tego zaproszenie do restauracji na zestaw lodowy dla 3 osób za darmo
Aska mi smarac zaczeła.. ja też sie cos nie bardzo czuje... łykne sobie wit C... chyba mozna w ciaży co?
Aska mi smarac zaczeła.. ja też sie cos nie bardzo czuje... łykne sobie wit C... chyba mozna w ciaży co?
mysiak
Fanka BB :)
titilaya... jejq to był dla mnie pierwszy swiadomy dzien mamy Asia jest juz an tyle duza, ze życzenia mi piekne złożyła i to śpiewanie w Auchanie... Włąsnie kończe jesć czarną porzeczke... ma dużo wit C...
A mi wg tej tabelki też sie sprawdziło z Asia.. ateraz też na M wychodzi i ja sama też obstawiam chłopaka poczekam jeszcze i się okaże
Co do kawy.. hm.. ja pije rozpuszczalną z mlekiem i to z płaskiej łyzeczki, max 1 dziennie choć zdarza sie, że wogóle nie pije
A mi wg tej tabelki też sie sprawdziło z Asia.. ateraz też na M wychodzi i ja sama też obstawiam chłopaka poczekam jeszcze i się okaże
Co do kawy.. hm.. ja pije rozpuszczalną z mlekiem i to z płaskiej łyzeczki, max 1 dziennie choć zdarza sie, że wogóle nie pije
ada1989
Mama Konradka :)
Mysiak ale piękny prezent na dzień mamy no i nagroda tez ekstra! :-)
A my dziś wybraliśmy sie nad morze ale nie siedzieliśmy na plaży bo same kamienie były i troje polazilismy po miasteczku. A jak wróciliśmy to rzucilam sie na lozko i zaliczylam 2 godz drzemki teraz oglądam xfactor ale zaraz mykam na kolację i Kondzia do łóżka kłaść
W poniedziałek mam wizytę na 8.30 u lekarza, nic nowego mi pewnie nie powie ale umowi z plozna na wywiad
Co do kawy to maks 1 dziennie pije rozpuszczalna z mlekiem, dzisiaj np w ogóle nie pilam.
Podbrzusze mam twarde jak kamień, coś czuje ze teraz brzuszek będzie większy niż przedtem
A my dziś wybraliśmy sie nad morze ale nie siedzieliśmy na plaży bo same kamienie były i troje polazilismy po miasteczku. A jak wróciliśmy to rzucilam sie na lozko i zaliczylam 2 godz drzemki teraz oglądam xfactor ale zaraz mykam na kolację i Kondzia do łóżka kłaść
W poniedziałek mam wizytę na 8.30 u lekarza, nic nowego mi pewnie nie powie ale umowi z plozna na wywiad
Co do kawy to maks 1 dziennie pije rozpuszczalna z mlekiem, dzisiaj np w ogóle nie pilam.
Podbrzusze mam twarde jak kamień, coś czuje ze teraz brzuszek będzie większy niż przedtem
niebieskaa81
Zaangażowana w BB
Wszystkiego najlepszego dla mamuś
ada1989 my też dziś byliśmy nad morzem, ale posiedzieliśmy na plaży, dzieciaki nie chciały z wody wychodzić, opaliłam się trochę
ja piję 2 kawy dziennie sypane
co do brzuszka to ja napewno będę miała niezłą piłkę, juz teraz go widać
mysiak gratuluje super prezentów
ada1989 my też dziś byliśmy nad morzem, ale posiedzieliśmy na plaży, dzieciaki nie chciały z wody wychodzić, opaliłam się trochę
ja piję 2 kawy dziennie sypane
co do brzuszka to ja napewno będę miała niezłą piłkę, juz teraz go widać
mysiak gratuluje super prezentów
reklama
Chyba wszystkie mamusie jeszcze śpią ;-) a ja nie mogę od 3 i czekam, aż coś się zacznie dziać. w nocy zaczęła drętwieć mi lewa dłoń, a raczej jej połowa od małego do środkowego palca, spałam na plecach, więc nie przygniotłam jej. Przeczytałam, że to może mieć związek z cieśnią nadgarstka (?) często występującą przez hormony u kobiet w ciąży (u ok 80%). Macie też coś takiego?