reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Klavell bardzo współczuje. za każdym razem jak tu wchodzę to dowiaduję się o kolejnej przykrej nowinie.może faktycznie trzeba spokojnie jeszcze poczekać i nie cieszyć się na zapas.bo z tego co widać różnie może jeszcze być.

reklama
klavell jak to mozliwe???? .............współczuje ci ........
hmm. a czytałam, że w 10 tc jest wielkości limonki... O matko jak ja to urodze??? A może doktor mi zmierzył z nóżkami.
Moment, sprawdzę wydruk.
A może to nie to? na wydruku jest D 7,0 cm, ale pod spodem jest CRL 3,2 cm 10w1d
tak tak 3,2cm :) moj mały w 12tc 6,1cm miał.

u mnie dziś strasznie wieje co mało głowy nie urwie. ja malucha swego położyłam na drzemkę i mam chwilkę na internet. muszę na allegro wejść i spodni se poszukać. w poprzedniej ciąży chodziłam jesienią i zima i nie mam żadnych krótkich portków a brzuchol mam juz taki ze w nic co nie ma kieszeni ciążowej sie nie zmieszczę. muszę cos polukac.

reklama
Do góry