reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

klavell tak mi przykro :((!! Jestem z Tobą sercem i myślami kochana! Bądz silna dla Córci i Męża :*:* Sciskam z całych sil... Taki smutek :(((

reklama
Wróciliśmy od lekarza... Dzieciątko się rozwija, ma już 2,5cm... Ma dwie nóżki, dwie rączki i serduszko, które tak głośno biło :) Cudowne uczucie:-):-):-) 21.07 mam USG genetyczne, ale ja wiem, że będzie dobrze - tak czuję :)
....
u lekarza miałam ciśnienie 160/90 - pytał co jest i powiedziałam, że się strasznie denerwowałam przed wizytą... Chyba mnie wyczuł, bo powiedział, że mam zakaz czytania internetu, bo widać, że się tym wszystkim za mocno przejmuję, ale ja i tak zostanę z Wami :-D

Poprawiłam też suwaczek, bo potwierdziło się, że ciążę mam młodszą i termin porodu nie na 21.01 a na 30.01.2012, ale uffff nie wyrzucicie mnie i tak jestem styczniówką hihihi ;-)

OK to tyle ode mnie... Jutro wkleję fotkę naszego robaczka.

Dobranoc mamuśki

Widzisz Alu:-) wszystko ok;-)

A ja dziś wolne:-p Po 13 lekarz :-) Pewnie się odezwe wieczorem, bo chciałabym już skorzystać z tego wolnego i iść tu i taam:-D

No witam.
Super, Alka, że wszystko dobrze. Ania -trzymam kciuki za wizytę.

Ja wczoraj odebrałam wyniki badań - wszystko w normie. Dziś najpierw trochę pracy, potem trochę załatwień na mieście, a jeszcze później zapewne padnę na twarz.
Mdłości trochę ustępują, ogólne zamulenie też, energii jakby nieco więcej, ale i tak mogłabym zasnąć o każdej porze i w każdej pozycji :)

reklama
a ja miałam dziś iść na badania,ale nic z tego nie wyszło,moje dziecko stanowczo odmówiło rannego wstawania.ech...

Do góry