reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2012

Anastazja masz racje hurrrraaaaa juz 30 tydzien, jeny za 70 dni mala Hania bedzie na swiecie, a tu nie wszystko gotowe..... zaczynam panikowac ;)
Co do EMU to polecam te mam dwie pary, rewelka bo nie przemakaja Emu premium STINGER LO 36 czarne wysylka ***GRATIS (1869409250) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupya te najnormalniejsze sa superowe, najlepsze do pol lydki najfajniejszy jest taki kolor lekko rudawy!!! tu masz fajna cene Niesamowite EMU BRONTE LO NOWE roz 35-42! PROMOCJA (1892326567) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Pati:D u Ciebie też Hanka?:D hehe...fajne imię;-) a co do przyjścia dziecięcia na świat to ja też nic nie mam gotowe;P ciuszki tylko mam i wózek ma jutro przyjść:p ale w połowie listopada będę musiała się już ostatecznie ogarnąć:D a co do emu to ja właśnie chcę te drugie "wool", bo tańsze są sporo:) w ogóle mega tani sprzedawca, aż to podejrzane:D:D

Witam w niedzielny wieczor :-)

Z tego, co czytam to mialyscie ciekawe przygody z zajsciem w ciaze :-)
U nas Maluszek planowany, ale nie sadzilismy, ze uda sie tak szybko (z czego sie bardzo cieszylismy) :-) W kwietniu zdecydowalismy, ze zaczynamy sie starac o Dziecko i odlozylismy antykoncepcje, a w maju juz dwie kreseczki :-) Wiec super :-) Moj Mezus byl mega z siebie dumny!

Pola- dasz rade :-) Nie daj sie i walcz o swoje, podkreslaj, ze jestes w ciazy i ze nie mozesz tak latac caly czas i dzwigac, moze w koncu Tesciowie zrozumieja i pomoga :-)

Anastazja- ja to sie codzinnie upominam o jakis masazyk, ale moj Mezus jest leniuszek. Ogolnie to nie moge narzekac, bo sie dobrze czuje, czasem kregoslup mnie troche boli, ale niewiele :-) I robie wszystko, buty zawiazuje bez problemu jeszcze, wiec jest ok :-) Ale masazyk by sie przydal :-)

A ja po dwoch dniach imprezy imieninowej, ale bylo milo i przyjemnie i wesolo- sama najblizsza Rodzinka (Moi Rodzice, Mama Meza, Rodzenstwo Meza, Moj Braciszek z Zona i moj ukochany Bratanek- Szymus :-)) i w jeden i w drugi dzien super :-)

Milego wieczoru! :-)

Witam :) Pojawiam się po dość długiej przerwie, niestety los obdarzył mnie i mojego partnera wielkim szczęściem, ale też i okrutną chorobą...niestety wykryliśmy guza złośliwego u mojego przyszłego męża.:-( Tak więc zapomniałam o sobie i swoich dolegliwościach, a zaczęłam wspierać innych jak mogłam. Teraz już jest troszkę spokojniej..uff . Rokowania są bardzo dobre :-). Nasz mały Kubuś szaleje w brzuszku, aż czasami mnie boli :-D.Kurcze boli mnie kręgosłup i mam straszna zgagę po słodyczach :no:, przytyłam 5 kg więc nie jest źle :-). Zaczęłam myśleć o jakiejś wyprawce, kupiłam piżamkę do szpitala, myślę o wózku, szczególnie o X-Lander, a może Wy coś polecicie? mieszkam na 4 piętrze więc musi być lekki wózek. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że częściej będę bywać na forum.

Ostatnia edycja:
elastyna witaj.. Twój przyszły mężuś na pewno z chorubskiem sobie świetnie poradzi! z tą chorobą można wygrać! najważniejsze to pozytywne myślenie! od dzisiaj trzymam bardzo mocno kciuki za narzeczonego! będzie dobrze!! Trzymajcie się cieplutko i w miarę możliwości dawaj znać jak tam leczenie przebiega..

Wstałam...

bo mimo duomoxu i hedelixu kaszlę straszliwie...

mam nadzieję że Malutka da radę i przetrzyma te moje ataki kaszlu... jutro do gina to zobaczymy co on powie...

Elastyna
zdrówka dla Twojej Połówki! Trzymajcie się cieplutko! Wszystko będzie dobrze! i gratuluję Wam synka :) Imię już wybrane?

Pola
nie daj się Teściowej :) Niech ona też trochę pomoże! A Wy dbajcie o siebie:)

zmykam na kakao:)

Witam
Ale naskrobalyscie przez weekend ;) Ledwo za Wami nadazam
Vileyka, Jostyna-spoznione wszystkiego najlepszego!
Marcia-powodzenia na usg!
Pola-brak slow na taka tesciowa, masakra!!!! Grrrrrrrrr
Elastyna-trzymam kciuki zeby z Twoim facetem bylo ok &&&

Co do zajscia w ciaze to ja tez mialam przygody. Moja ciaza byla planowana ,ale wiadomo plany planami.Jak odstawilam tabletki to po 3echmiesiacach zaszlam, ale niestety poronilam, potem dluuugo nie moglam zajsc, a jak juz zaskoczylo to znow poronilam. I wtedy poszlam na badania, ale okazalo sie, ze wszystko ok i jednak moge miec jeszcze dzieci. A to ze ja juz po 30tce, to nie zawsze cykle owulacyjne i lekarka kazala uzbroic sie w cierpliwosc. No i znowu ciaza i tym razem wszystko ok. W sumie trwalo to 2 lata:tak:No i lekarka powiedziala, ze jakbym po raz trzeci poronila, to przysluguje mi invitro (tutaj refundowane 3 razy)Ale obeszlo sie ;)
Jak bylam mloda (19 lat) i rodzilam mojego pierwszego synka, to w szpitalu nikt mnie zle nie traktowal, a wrecz przeciwnie. Nikogo nie dziwil moj wiek, wiec tym bardziej chyba teraz nie powinno lekarzy/pielegniarek to dziwic, ze mlode rodza.
Pozdrawiam i milego dnia

Elasyna - witaj ponownie i trzymam kciuki za wygraną w tej walce. Wiem, co to znaczy.

Tiramisu - ja wczoraj przepłukałam gardło wodą z solą - nieco pomogło, a męczę się z kaszlem od 2 tygodni.

No i dzień dobry wszystkim :)

reklama
Do góry