reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
tak wiem,że to kwestia gustu:) starałam się nawet postawić na miejscu mojego dziecka,ale to nie działa :) ten z dwoma pietrami chyba ma łatwiejszy dostęp,w sensie mniej ścian i z każdej strony można podejść. a ten drugi jakiś taki bardziej kolorowy mi się wydaje,no i te schody,wiem że mała lubi :)

cześć dziewczyny!!

piszecie jak oszalałe (i dobrze!!!:):)) a ja przez uczelnie mam bardzo mało czasu i siły na nadrabianie Was wieczorami:):):)

Strzyga;) ja Cię rozumiem:p ze mnie też panikara:D:D:D

Fazerka...hmmmm...mój też na ceny patrzy, ale za dużego wyboru to on nie ma:p bo jak ja coś postanowię i się uprę to muszę to mieć:p:p

a ja dziś byłam na badaniu krwi pod kątem żółtaczki:) ciekawe co wyjdzie:p aż strach się bać:p:p w poniedziałek robię na HIV no i standardowe badanie krwi, moczu i cukier (ale nie glukoza straszna jeszcze:p)

Ostatnia edycja:
Aniaa,
ja chyba wybrałabym ten drugi, wydaje mi się, że więcej w tym domu się dzieje i dzięki temu nie znudzi się Twojej córci tak szybko :) No ale decyzja łatwa nie jest.

tak wiem,że to kwestia gustu:) starałam się nawet postawić na miejscu mojego dziecka,ale to nie działa :) ten z dwoma pietrami chyba ma łatwiejszy dostęp,w sensie mniej ścian i z każdej strony można podejść. a ten drugi jakiś taki bardziej kolorowy mi się wydaje,no i te schody,wiem że mała lubi :)

musisz patrzeć co by Ci się podobało jakbyś była na miejscu córki ;-)

Mnie się osobiście podoba się ten trzypiętrowy, ma więcej mebelków. Zależy wszystko od sprawności rączek użutkowniczki bo ten dwupiętrowy jest chyba faktycznie łatwiejszy w podejściu. :happy2:
Ja już padam - dobrej nocki wszystkim. Moja mała rozrabiaka w brzuchu wierci się coraz bardziej - dziś pokopała mi żebra. Dobrze że w nocy na razie jest spokojna.

reklama
Do góry