reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

Mam pytanie do dziewczyn które maja dzieciaki... mam pytanie... Wojtaszek nie ma juz kataru przynajmniej tak mowi Ł jak pytałam ja znim siedział... ale wlasnie do niego weszłam a on cały spocony i nie wiem co zrobić bo ma 35,2 temp.

Ostatnia edycja:
reklama
a sprawdź na sobie/narzeczonym jaką temp pokazuje...a potem zadzwoń do lekarza, albo do szpitala, bo tak niska temp jest jeszcze gorsza od wysokiej..

edit: właśnie 4 razy w tym samym miejscu skopało mnie moje dziecko:D:D

Ostatnia edycja:
Wow trafiłam na miłą pania dyspozytorke na pogotowiu:) powiedziała żeby dać małemu coś ciepłeg do picia... i narazie czekać jeżeli rano bedzie dalej taka niska to mam sie zgłosić do lekarza... jeżeli by się pojawiły wymioty lub biegunka mamy odrazu jechać do szpitala.

Asteria a powiedz mi..(tak nie na temat) czy Twój mały jest grzeczny? bo moja się stała potworem i się zastanawiam czy to normalny etap rozwoju czy to ja robie coś nie tak..;/

Asteria a powiedz mi..(tak nie na temat) czy Twój mały jest grzeczny? bo moja się stała potworem i się zastanawiam czy to normalny etap rozwoju czy to ja robie coś nie tak..;/

nie chce zabradzo przesadzac ale musze powiedzeć że to anioł a nie dziecko:) zdarza mu sie gorszy dzień ale już dawno nie miał kryzysu... ale od wielu szłysze że jak na dziecko w tym wieku to jest bardzo grzeczny...
Chciałabym żeby Nina byłą takim kochanym i grzecznym dzieckiem:)

czytałam gdzieś ze taka zmiana może wynikać z ciązy i zazdrosci o przyszłe dziecko? może coś w tym jest?

Cześć dziewczyny z rana.
Asteria, jak Wojtaszek?

Jest u nas w hostelu dziewczyna z 4letnim dzieckiem. POgadałyśmy trochę, mówiła, żeby uważać na szczepienia. Ona zrobiła swojemu dziecku 5 w jednym jak miał chyba rok czy może 1,5 roku. I miał mały za dużo rtęcie od tego w organizmie i rzuciło mu się to na układ nerwowy i niestety jest autystyczny. W ogóle po nim tego nie widać, ale jakby mi nie powiedziała to bym stwierdziła może z czasem, że jest jakiś dziwny, ale jak to dziecko. Bo można do niego mówić a on może odpowie, może nie. Zależy czy się już wyłączył czy jeszcze nie.
Nie ma wyobraźni za bardzo ten mały - mama szuka mieszkania do wynajęcia tutaj i szuka najlepiej na parterze bez balkonu bo dla neigo nisko/wysoko nie istnieje. Rano do niego mówi, żeby nie krzyczał bo ludzie są tutaj inni, śpią, ale on nie rozumie, bo skoro ich nie widzi to gdzie oni są?
I specjalnie do Warszawy z nim przyjechała do przedszkola, bo się tu dostał.

reklama
witam serdecznie!
Tescie juz pojechali. Nie bylo tak zle ;)
Asteria-pozdrowienia dla Wojtaszka. Napewno bedzie dobrze.
Goska-
to straszne, co napisalas.

Do góry