reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

Mam pytanie do dziewczyn które maja dzieciaki... mam pytanie... Wojtaszek nie ma juz kataru przynajmniej tak mowi Ł jak pytałam ja znim siedział... ale wlasnie do niego weszłam a on cały spocony i nie wiem co zrobić bo ma 35,2 temp.

Ostatnia edycja:
reklama
a sprawdź na sobie/narzeczonym jaką temp pokazuje...a potem zadzwoń do lekarza, albo do szpitala, bo tak niska temp jest jeszcze gorsza od wysokiej..

edit: właśnie 4 razy w tym samym miejscu skopało mnie moje dziecko:D:D

Ostatnia edycja:
Wow trafiłam na miłą pania dyspozytorke na pogotowiu:) powiedziała żeby dać małemu coś ciepłeg do picia... i narazie czekać jeżeli rano bedzie dalej taka niska to mam sie zgłosić do lekarza... jeżeli by się pojawiły wymioty lub biegunka mamy odrazu jechać do szpitala.

Asteria a powiedz mi..(tak nie na temat) czy Twój mały jest grzeczny? bo moja się stała potworem i się zastanawiam czy to normalny etap rozwoju czy to ja robie coś nie tak..;/

Asteria a powiedz mi..(tak nie na temat) czy Twój mały jest grzeczny? bo moja się stała potworem i się zastanawiam czy to normalny etap rozwoju czy to ja robie coś nie tak..;/

nie chce zabradzo przesadzac ale musze powiedzeć że to anioł a nie dziecko:) zdarza mu sie gorszy dzień ale już dawno nie miał kryzysu... ale od wielu szłysze że jak na dziecko w tym wieku to jest bardzo grzeczny...
Chciałabym żeby Nina byłą takim kochanym i grzecznym dzieckiem:)

czytałam gdzieś ze taka zmiana może wynikać z ciązy i zazdrosci o przyszłe dziecko? może coś w tym jest?

Cześć dziewczyny z rana.
Asteria, jak Wojtaszek?

Jest u nas w hostelu dziewczyna z 4letnim dzieckiem. POgadałyśmy trochę, mówiła, żeby uważać na szczepienia. Ona zrobiła swojemu dziecku 5 w jednym jak miał chyba rok czy może 1,5 roku. I miał mały za dużo rtęcie od tego w organizmie i rzuciło mu się to na układ nerwowy i niestety jest autystyczny. W ogóle po nim tego nie widać, ale jakby mi nie powiedziała to bym stwierdziła może z czasem, że jest jakiś dziwny, ale jak to dziecko. Bo można do niego mówić a on może odpowie, może nie. Zależy czy się już wyłączył czy jeszcze nie.
Nie ma wyobraźni za bardzo ten mały - mama szuka mieszkania do wynajęcia tutaj i szuka najlepiej na parterze bez balkonu bo dla neigo nisko/wysoko nie istnieje. Rano do niego mówi, żeby nie krzyczał bo ludzie są tutaj inni, śpią, ale on nie rozumie, bo skoro ich nie widzi to gdzie oni są?
I specjalnie do Warszawy z nim przyjechała do przedszkola, bo się tu dostał.

reklama
witam serdecznie!
Tescie juz pojechali. Nie bylo tak zle ;)
Asteria-pozdrowienia dla Wojtaszka. Napewno bedzie dobrze.
Goska-
to straszne, co napisalas.

Do góry