reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

witam nowe Styczniówki :-)

macie rację: tegoroczna wiosna przyczyniła się do przyrostu naturalnego :-)

a ja dopiero wróciłam z ogrodu: skosiliśmy trawę i na koniec zrobiliśmy małe ognisko z kiełbaskami :-)

reklama
Witajcie już dziś nie dam rady nadrobić tego co pisalyscie dziś.... my w nocy wyjezdzamy na urlop:) wrócimy na 5-7 dni:) tam bede od cieta od wirlualnego swiata;)

Tak więc bawcie sie dobrze:) i duzo zdrowka dla was:) ps. jak wroce nie chce czytac nie przyjemnych informacji:) TAK WIEC DBAJCIE O SIEBIE I NIECH INNI SIE MECZĄ!!!

Rmonka, Ankaska witajcie :)
Asteria miłego wypoczynku życzę :)
Dziewczynki czy Was już swędzą brzuchy? Bo z Matim mnie swędział ale chyba później. Ale później też mi brzuszek urósł. A teraz już mam taki jak wcześniej w 2o tygodniu. Może jutro wstawię zdjęcie.
Pozdrawiam

Dobra ostatnie logowanie przed wyjsciem:) jedziemy na wieś - moje sliczne - zadupie... 15 km od kazimierza nad wisłą (moje ukochane miasto) (zalapie sie na festwal dwa brzegi:)

ch_aga - skora juz sie rozciaga dla tego swedzi:)

Buziaki:*

reklama
Do góry