Alka ja pamiętam jeszcze ogromną liczbę ślicznych ubranek zakupionych przez Ciebie dla Twojego Frania:-)
U nas tylko jeden ząbek
Patusia jaka ta Twoja córa szybka jest
. Mój Bartuś też uwielbia tańczyć, tylko, że robi to przy meblach. I myślę, że jeszcze trochę tak będzie bo jak na razie nie ma ochoty się puścić. Za to wyścigi na czworaka na pewno by wygrał:-)
Marciaa dzięki Tobie wypróbowałam pieluchomajtki, życie mi uratowałaś swoim wpisem
. Mojego malucha po prostu parzy pozycja leżąca, a przebieranie pieluchy to był koszmar.
Nocnik.....u nas płacz kiedy go posadzę. A co do spraw nocnikowych, Młodego strasznie bęczą zaparcia i juz nie wiem jak mu pomóc. Jęczy stęka i albo wychodzi albo bobek, albo nic
Co podajecie maluchom na śniadanie/II śniadanie?? Mój rano wypija butlę, potem albo jajecznica, albo jogurcik czy twarożek. Nie mam pomysłu co jeszcze może zjeść mając tylko 1 ząbek. On i tak najbardziej lubi mleko i kaszki, więc cięzko mu podawać nowości.
A jak u Was ze spaniem, bo u nas coraz gorzej
. Jeszcze do niedawna Bartuś wieczorem sam zasypiał, teraz muszę go ululać na naszym łóżku. Czasem w nocy się budzi z płaczem i też go musze wziąć do nas, ululać i odłozyć, a dawniej wystarczyło pogłaskac go po główce i już spał. W dzień spi 2 razy, ale czasem musze się namęczyć żeby zasnął, bo on ma tyle spraw na głowie, że nie ma czasu spać:-).