reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

No chyba wszystkie po uciekały na FB
szkoda...
A na FB nie umiem was znaleźv

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak mi też właśnie lekarka powiedziała że Wiktoria może mieć anemię bo rośnie bardzo szybko...
A jak to żelazo przyjmuje dziecko? W jakis kropelkach jest to?

Mój dostaje takie proszek który muszę w małej ilości wody rozpuścić i tak 2xdziennie .. ;)

a Tu link: https://www.facebook.com/groups/256290591099209/ tylko musisz sobie konto założyć/ a jesli już masz to zaloguj się i wejdź w ten link to nasza grupa powinien działać.. jak nie to odezwij się do mnie na fb : Kasia Kirzanowska

hej dziewczynki
tescie byli (5dni), zobaczyli malego i juz pojechali.Ale ulga, chociaz nie bylo zle.
Maly juz sie nauczyl przewrotki z pleckow na brzuszek i na odwrot. Jutro konczymy 4 miechy:-) Ale ten czas leci-dopiero sie urodzil:tak:
Pozdrawiam

No witam, witam :))

Byłam na grupie i już nie jestem bo mnie nie chciały, smutne ale prawdziwe he he :p
Wiki śpi ja jutro do ortopedy Narazie :*
A i mam nadzieje że chociaż tutaj ktoś zagląda :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratulacje!
Dziewczyny jak z waszymi powrotami do pracy? Wracacie? Zostajecie?

Jak narazie zostaje w domu. Teraz jestem na dodatkowym macierzyńskim, potem zaległy urlop, a później to już wychowawczy. Jak długo to sie okaże, zobaczymy jak bedzie z pieniążkami:-)

hej dziewczynki
tescie byli (5dni), zobaczyli malego i juz pojechali.Ale ulga, chociaz nie bylo zle.
Maly juz sie nauczyl przewrotki z pleckow na brzuszek i na odwrot. Jutro konczymy 4 miechy:-) Ale ten czas leci-dopiero sie urodzil:tak:
Pozdrawiam

Mój też sie już obraca z pleców na brzuszek. Jak załapał o co chodzi to teraz cały czas sie obraca.Tak samo z podnoszeniem się do siadu. Raz podciągnął główkę, zobaczył, że tak fajniej i teraz mi cwaniaczek leżeć nie chce. Z brzuszka na plecy udało mu się tylko raz i chyba mu się nie spodobało bo więcej nie próbuje:-)

reklama
Byłam u ortopedy...Lewe biodro jest prawidłowe natomiast prawe jest dysplastyczne i mamy nosić poduchę(tego się bałam) Na oko stwierdził że bioderka są prawidlowe później cm mierzył i też mówił że prawidlowe spojrzal na usg robione przez kogoś innego i tam też nie było jakiś poważniejszych problemów i dziwił się po co ja przyszłam dopiero po zrobieniu zdjęcia rentgenowskiego okazało się że prawe bioderko jest dysplastyczne...Wiki już duża garnię się do siadania, przewrotki itp a tu poducha która ogranicza ruchy masakra. Ma nosić ją 23h a ta 1h przenaczona jest na kąpanie, przewijanie. Najgorsze że teraz te upały ona z tą poduchą a do tego swędząca skóra bo ma tą skazę bialkową i jeszcze ząbki ... Jak jej założyli to tak się darła że szok ja się prawie popłakałam i już sił mi brakuje na to wszystko

Do góry