reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
Cześć mamusie i dzieciaczki ! ;-)
Ja też zauważyłam, że już tylko plamię od dwóch dni. Więc szybko krwawienie ustąpiło po 2 tyg.;-)
Moje dzieciątko dzisiaj ładnie leży w łóżeczku i o dziwo nie płacze, że chce na rączki. Dzisiaj poznał swoją prababcie w końcu:-) Więc pewnie dlatego był grzeczny, nie chciał ujawnić jaki z niego łobuz.:rofl2:
Kupiliśmy maluchowi karuzelkę do łóżeczka, włączyłam melodyjkę i śpi:-) Oby tak dalej:-)

Dziewczyny czy to możliwe żebym dostała już okres pierwszy po porodzie?? Kilka dni temu ustało całkiem plamienie poporodowe, a dziś brzuch mnie pobolewa okresowo i pojawiła się krew....

Anisia:) jasne:) mój gin powiedział, że jeśli plamienie ustanie na jakiś czas, a potem pojawi się nawet delikatna wydzielina podbarwiona krwią to może to już być okres:)

Justyś:) teściowa dziś kupiła karuzelę:) fisher price ocean wonders na pilota:) tatuś ją właśnie skręca:D:D zobaczymy co powie na nią Hanka:D:D

a my dostaliśmy od moich rodziców 1000 zł "becikowego" za które zamierzam kupić wózek Hance (mój wymarzony to inglesina trip) i mój tatuś wnuczkę zobaczył po raz pierwszy to powiedział, że w nagrodę zabierze mnie do apartu i będę mogła sobie wybrać co będę chciała:D zastanawiam się tylko co chcę:D

Ostatnia edycja:
łał tak sobie czytam i właśnie się zorientowałam, że nas przerzucili i teraz jesteśmy "dzieci urodzone w styczniu 2012"
Trochę szkoda...

Melisa ja jestem juz 3 tyg po cc i cos tam leci ale nie za duzo wyglada jak koncowka okresu.
mami ja tem mierzylam Fabiankowi w szpitalu kilka razy dziennie i mowili ze 37,4 jest normalna temp. u dziecka tez sie wystraszylam jak pokazalo 37,4

reklama
mam takie pytnie jak to jest z kupkami u waszych maluszkow bo u nas cos kiepsko od wczoraj jeszcze nie zrobil.... dawalam mu koperek gazy odchodza ale kupki brak... znacie jakies sposoby zeby zrobil kupke

Do góry