reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2012

reklama
Cześć mamusie i dzieciaczki ! ;-)
Ja też zauważyłam, że już tylko plamię od dwóch dni. Więc szybko krwawienie ustąpiło po 2 tyg.;-)
Moje dzieciątko dzisiaj ładnie leży w łóżeczku i o dziwo nie płacze, że chce na rączki. Dzisiaj poznał swoją prababcie w końcu:-) Więc pewnie dlatego był grzeczny, nie chciał ujawnić jaki z niego łobuz.:rofl2:
Kupiliśmy maluchowi karuzelkę do łóżeczka, włączyłam melodyjkę i śpi:-) Oby tak dalej:-)

Dziewczyny czy to możliwe żebym dostała już okres pierwszy po porodzie?? Kilka dni temu ustało całkiem plamienie poporodowe, a dziś brzuch mnie pobolewa okresowo i pojawiła się krew....

Anisia:) jasne:) mój gin powiedział, że jeśli plamienie ustanie na jakiś czas, a potem pojawi się nawet delikatna wydzielina podbarwiona krwią to może to już być okres:)

Justyś:) teściowa dziś kupiła karuzelę:) fisher price ocean wonders na pilota:) tatuś ją właśnie skręca:D:D zobaczymy co powie na nią Hanka:D:D

a my dostaliśmy od moich rodziców 1000 zł "becikowego" za które zamierzam kupić wózek Hance (mój wymarzony to inglesina trip) i mój tatuś wnuczkę zobaczył po raz pierwszy to powiedział, że w nagrodę zabierze mnie do apartu i będę mogła sobie wybrać co będę chciała:D zastanawiam się tylko co chcę:D

Ostatnia edycja:
łał tak sobie czytam i właśnie się zorientowałam, że nas przerzucili i teraz jesteśmy "dzieci urodzone w styczniu 2012"
Trochę szkoda...

Melisa ja jestem juz 3 tyg po cc i cos tam leci ale nie za duzo wyglada jak koncowka okresu.
mami ja tem mierzylam Fabiankowi w szpitalu kilka razy dziennie i mowili ze 37,4 jest normalna temp. u dziecka tez sie wystraszylam jak pokazalo 37,4

reklama
mam takie pytnie jak to jest z kupkami u waszych maluszkow bo u nas cos kiepsko od wczoraj jeszcze nie zrobil.... dawalam mu koperek gazy odchodza ale kupki brak... znacie jakies sposoby zeby zrobil kupke

Do góry